Hayatı çekilmez yapan ilişkiler

iste mesela siz bjr sene cikmissiniz. bu adam ilk aylarda lovebombingleriyle sizi kendine bagladi ama bir sene bunu sürdürmedi ya. ne zaman kendini gosterdi? ne zaman sizi aglatmaya basladi? ne zaman ilişkinizin mukemmel degil aslinda b.k gibi oldugunu anladınız?
iste tam o vakit neden nokta koymaya calismadiniz?
siz de kabul edin ki bir yerde herseyi gördünüz ama ayrilmak istemediniz (eski konunuzu okudum terkedilene kadar) devam ettiniz. hatta adam sizden ayrilmasa evli mutsuz olmaya hevesliydiniz - bunca sey yasayip terkedilince bile adamin yeni sevgilisi icin "o evde biz yasayacaktik, o kiz hazira kondu" falan demissiniz. yani hala adamin pesindesiniz.
hadi adam manyak, kisilik bozuklugu yasiyor siz cok mu normalsiniz?
siz kendinizdeki sorunu bulun - bulamıyorsanız bir psikologdan yardim alin bence ki neden kopamiyorsunuz berbat iliskiden. neden davranisla desteklenmeyen yalan sozlere inaniyorsunuz.
siz kendinizle olan sorunu cozmezseniz bugun makyavelist gelir sizi uzer yarin narsist.

beni aşırı kıskanıyordu hatta biri bana baktığı için çocuğun boynuna yapıştı şu an aynı dozda başkası için çabalıyo 1 yıl içinde sağlıklı biri bu enerjide olur mu
sence saglikli biri bu aptalliga ask der mi?
adam boydan boya redflag
calisma
kapanirsan ölürüm diye diye sizi baski altina aliyor, sacma sapan arabesk cümleleri siraliyor, asiri kiskanc, millete zarar veriyor, arada sizi terkedip sosyal medyada yeni kizlar ekliyor yürüyor
siz de asrin aski diyorsunuz, her sey mükemmeldi saniyorsunuz. adam burada olsa ona iki cift sozum olurdu ama su an siz buradasiniz size diyeyim; kesinlikle ne siz normalsiniz ne de ilisiiye bakis aciniz normal
sizin harika sandığınız iliskiyi kendini azicik seven insanlar ilk haftada bitirirdi

O konuyu benimle benzer şeyler yaşayan arkadaşım için paylaştım o istedi hatta tamamen aynı dönemde aynı şeyleri yaşadık
Biz zaten en başından bitirdik kabul etmedim dediği hiçbir şeyi o da buna rağmen devam etti bi süre ama hep huzursuz ediyordu ağzından çıkan şeylere dikkat edin sizi bulmasın yoksa ben de en az dizin kadar aklı başında biriyim insan bir narsist ile sınan verince ancak anlar beni evet ben onu çok seviyordum ancak o bu kısıtlamaları en son şart koştu şart koşunca da bitti zaten

e en basinda bitirdiyseniz daha en basinda iliskiden bir halt olmayacagini biliyormussunuz. o zaman neden "mukemmel iliski- asrin aşkı" falan dediniz? o zaman en basindan kendini belli eden iliskide siz israrla devam etmissiniz. dedigime cikmiyor mu? keske basinda ayrilmisken - bu kadar baginiz yokken tekrar tekrar birlesip kendinize bu eziyeti yaşatmasaydiniz.
ayrica 33 yaşındayım. bir sürü guzel iliskim oldu , ben de lovebombinglere maruz kaldim, ummadigim insandan ummadigim seyler gordum, elbet agladim vs vs ama beni uzen kisiyle de "ama bana soyle dedi, sevmese yapamazdi" bilmemne bahanesine sığınmadim.
kirmizi çizgim var o da canim kendim
beni üzdü mü?
sektire sektire gitsin.
hayatima bir narsist girebilir tabii ki (pekala girmistir de) ama ilk musait anda onu ugurlayacagima bir suphem yok.
yesim salkima baglamak istemem ama kimlerden kimlerden ayrildim iki gram gözyaşı döktüm diye narsistlere papuc birakmam.
siz dedigime kulak verin, kendinizdeki sorunu cozmeye çalisin. neden kötü iliskiye bunca baglandiniz? neden ayrilma cesaretini gosteremediniz? neden manipulasyonlara bu kadar kolay geldiniz? kendinizdeki problemi cozmezseniz ali gider veli gelir, narsist gjder manyak gelir böyle devam edersiniz.

Neyse her şeyi ben yaşadım maalesef evet devam etmemem lazımdı şu an her şeye rağmen kurtuldum utanılacak bir şey yapmadım utanması gereken oydu sevilmemesi gereken birisini sevmiştim sonuç ağır olsa da kurtuldum hepsi geçecek

Haklısınız kimse aşkından ölmüyodu ben de ölmezdim ama bunların hepsi birer tecrübe oldu narsist biri dünyanın en iyi insanı görünebilir bakın ne dersem diyeyim yemin ederim yaşamadan anlamıyor insan insanın dengesini yerle bir ediyorlar şu an sevmiyorum onu ama eski neşemi istiyorum onu da hal edicem

Maksimilyanus gibi bir şey mi
Tek diyeceğim uzak dur.
Ona bile razıyım bugünden sonra bu konuyu kendime bile açmıcam aslında mesele sevgi değil evet inkar edemem çok sevmiştim ama üzerimdeki bu kötü enerjiyi de atıcam eskisi gibi çocuk ruhlu olucam Allah'tan başka da bir şey istemiyorum o çocuğu değil kendimi geri istiyorum aslında her şey henüz çok yeni gelişti düzelicek

bu tarz bir insanla ilişki hayatında başına kaç kere geldi?
ona bakmak lazım
bir kere ise normal, insan yaşadığı an anlayamayabiliyor çoğu zaman
uzaktan bakabildiği zaman evet bu çok sorunlu bir insanmış ben neler yaşamışım diyorsun
insanın ders çıkarabilmesi ve aynı insanları hayatına almaması için bunu sadece bir kere deneyimlemesi yeterli
ama hayatına devamlı bu tip insanlar giriyorsa sorun sende demektir

zamanında hayatımda biri vardı, hayatımdan çıktıktan sonra anladım ki geçmişe takılı yaşayan ve eski sevgilisini unutamayan biriymiş
ben yaşarken farketmemişim, görememişim, bi körlük yaşamışım
sonradan uzaktan bakabildiğimde, kafamı topladığımda bu insanın tanıştığımız ilk günden beri olan davranışlarının, konuşmalarının, o benim o dönem göremediğim sinyallerinin hepsini bir araya topladığımda aslında baştan kendini belli etmiş
ben görmemişim. bunu farkettim hayatımdan çıktığında
ve sonraki dönem yeni insanlarla tanışırken, benzer sinyalleri veren tipler denk geldiğinde hemen anladım ne mal olduklarını ve uzaklaştım
yaşarken farkında değildim, sonrasında farkettim ve şu şu davranışlar varsa bu da o kişi gibi bir vaka diye düşünüp uzaklaşmayı başardım
herkese de tavsiye ederim
insanın hayatta başına 1 kere böyle şeyler gelebilir. önemli olan benzer özellikteki insanları farkedebilmek ve kendimizden uzak tutmak

"makyevelist" i tanımlayabilir misiniz?
ben bu terimi bir siyasi-politik terim olarak biliyorum, ama herkes psikoloik terim olarak da biliyormuş maşallah.

ülkemde herkesler farkındalık kazandı şu dizilerden filan sonra pek bir psikanalizci, psikolojik çözümlemeci filan oldu toplum

Hayır ilk defa böyle birisi ile tanıştım zaten çok sevgili yapabilen birisi değilim kendime hep saygım vardır, bazen yanlış insanlar tanıyabiliyoruz yanlış da tanıyoruz insan işin içindeyken gerçekten anlamıyor sonradan parçalar birleşiyor,ben bu konuyu artık kendimle bile kapattım Allah herkesi ehline denk getirsin

Makyajvelist olmadi ama dümdüz öküz oldu eğer bunu soruyors

Ben de öyle tarihten biliyordum sadece ancak ne yazık ki psikolojik boyutunu da öğrenmiş oldum

Valla baco bende her türlü cinsten sevgili oldu egeli akdenizli doğulu batılı flörtöz bir kişiliktim üniversite yıllarında ama düşünüyorum da hep ayni heyecanı aramışım

Makyajvelist olmadi ama dümdüz öküz oldu eğer bunu soruyorsan
Öküzler
Valla baco bende her türlü cinsten sevgili oldu egeli akdenizli doğulu batılı flörtöz bir kişiliktim üniversite yıllarında ama düşünüyorum da hep ayni heyecanı aramışım
İnşallah hep çok mutlu olursun, Allah seni korusun bu tip kişilik bozukluğu yaşayan insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…