e en basinda bitirdiyseniz daha en basinda iliskiden bir halt olmayacagini biliyormussunuz. o zaman neden "mukemmel iliski- asrin aşkı" falan dediniz? o zaman en basindan kendini belli eden iliskide siz israrla devam etmissiniz. dedigime cikmiyor mu? keske basinda ayrilmisken - bu kadar baginiz yokken tekrar tekrar birlesip kendinize bu eziyeti yaşatmasaydiniz.
ayrica 33 yaşındayım. bir sürü guzel iliskim oldu , ben de lovebombinglere maruz kaldim, ummadigim insandan ummadigim seyler gordum, elbet agladim vs vs ama beni uzen kisiyle de "ama bana soyle dedi, sevmese yapamazdi" bilmemne bahanesine sığınmadim.
kirmizi çizgim var o da canim kendim
beni üzdü mü?
sektire sektire gitsin.
hayatima bir narsist girebilir tabii ki (pekala girmistir de) ama ilk musait anda onu ugurlayacagima bir suphem yok.
yesim salkima baglamak istemem ama kimlerden kimlerden ayrildim iki gram gözyaşı döktüm diye narsistlere papuc birakmam.
siz dedigime kulak verin, kendinizdeki sorunu cozmeye çalisin. neden kötü iliskiye bunca baglandiniz? neden ayrilma cesaretini gosteremediniz? neden manipulasyonlara bu kadar kolay geldiniz? kendinizdeki problemi cozmezseniz ali gider veli gelir, narsist gjder manyak gelir böyle devam edersiniz.