- 23 Haziran 2011
- 76
- 1
-
- Konu Sahibi muhtacm_yare
helal olsun sana... o şartlarda üni kazan oku, iş sahibi ol....
bak ne kadar güçlüsün... peki bu gücü o adamdan ayrılmakta neden gösteremiyorsun ??? çocuğunu öyle bi baba yanında mı büyüteceksin ??
annemin yanına dönerdim yerinde olsam
ya ben doğrumu okudum diri diri toprağa gömmekmi bi dakka ya canım sen hangi yılda yaşıyorsun
tatlım nedemek hangi yıl yaaa arkadaşlar siz hiç haber okumuyomusunuzzz yaaaaaaaaaaaaa
daha geçen sene medineyi bi erkekle sadece konuştu diye diri diri topraga gömen bizim toplumumuzdaki insanlar degilmiiiiiiiiiiii
tatlım nedemek hangi yıl yaaa arkadaşlar siz hiç haber okumuyomusunuzzz yaaaaaaaaaaaaa
daha geçen sene medineyi bi erkekle sadece konuştu diye diri diri topraga gömen bizim toplumumuzdaki insanlar degilmiiiiiiiiiiii
valla duymamıştım hakkaten çok şaşırdım kusura bakmayın
ne yazıkki hala varlar evet
bizler kendi çevremizle sınırlı tutarak düşünüyorum ama öyle değil arkadaşlar
kendi kızlarına acımadan kıyan insan bana her türlü kötülüğü yapar
torununa her türlü kötülüğü yapar
polise,savcılık... o bu şu hiç birine güvenemiyorum
bana bir şey olsa yada yavruma bir şeyler yapsalar
sonra cezalarını çekseler ne olur giden gitmiştir zaten
allah korusun doğru söylüyorsunda insanın içinden tamam otur çek o adamın o mahlukların derdini demek gelmiyo işte.
bende öyle söylemek istiyorum ama arkadaşalar baksanıza karşısındakiler insan dğil herşeyi yapabilirler ben korktum valla
acca canım mesajını okudum ama sana cevap veremiyorum henüz yeni üye olduğum için canım
teşekkür ederim ama benim eşimin ailesi çok çok cani canım onlardan her şeyi beklerim
o yüzden susuyorum şu an
ama bu böyle sürecek mi hayır elbet bir çaresini bulacağım
sağol canım Allah razı olsun
çok zor biliyor musun insanın annesinden başka kimsesinin olmaması ve annesinede her şeyi anlatamaması(üzülmesin diye)
çünkü annem çok üzüldü önce deprem kardeşimi kaybetmemiz ardından babamın ölümü
annemi mahvetti bir de ben üzmeyeyim diye çoğu şeyi anlatamadım ama anadır yaa o hep hissetti aslında
çok kez çık gel kızım Allah herkesin rızkını verir dedi ama olmadı
ARKADAŞLAR insanın din kardeşine yaptığı dua çok makbuldur.
Bir hadîs-i şerîfte, “Bir Müslümanın, din kardeşine gıyâbında yaptığı duâ kabûl olunur Başucunda bir melek vardır Kardeşine duâ yaptıkça, sana da o kadar der O meleğin görevi budur” buyurulmuştur
arkadaşımıza dua edlim inşallah kabul olur.
Annenden başka kimsen yokmuş ya gülüm bende o da yok..
Anne gibisi var mı, o olsun yeter zaten.
Sen gene de dök içini ona, biz anaların yüreği geniştir, her yaraya dayanır.
Günlerdir can sıkıntısından kk girip geziniyorum bir iki şeye bakıp çıkıyorum eski üyelerdenim ama pek kimseye cevap yazmam size kendimi yazmak zorunda hissettimm...Yaşadıklarınızı şaşkınlıkla dolu gözlerle okudum üstelik bunları yaşarken yaşınız dahaa 21-22 o büyük depremde bende baba tarafından 8 kişiyi kaybettim halam hala çocukları damatlar vs, acınızı çok iyi anlıyorum rabbim size annenize uzun sağlıklı ömürler versinn vee tabiiki kızınızaa amaa kusura bakmaa eşin için aynı dileklerde bulunamıycam önceliklee allah islahh etsinn..Rabbim onaa öyle bir dert vermişki amaa anlayanaa kınamıyorum kesinliklee yazıkk çünki bunuda siz çekiceksiniz bana bakarmısın derken hiçmi yüzü kızarmıyor acabaa kayınvaliden görümcen içinn emin oll allah onlara bu dünyada sana çektirdiklerinin cezasını vericek ve sendee uzakdan izliyceksin arkadaşın biri demişti dersinn..Hiç bir suç cezasız kalmazz rabbim öyle büyükki sana yaşattıklarını çok farklı bir şekilde onlara yaşatacak onlar yaşarken akıllarına sana yaptıkları gelicek insanların kınadıkları yaptıkları başlarına gelmeden allah canlarını almazmış....
seni sabrından dolayı kutluyorum..Allah yardımcın olsun inann okuduklarıma çook çok üzüldüm sadece okumakla kalıyoruz isterdimki elimden başka birşeyler gelsee....
ya o .......lar kendilerini Ali Kıran Baş Kesen mi sanıyo !!! Ben olsam savcılığa suc duyurusunda bulunur sonrada başka ile tayinimi alırım.. annemide yanıma alırım ben çalışırım annem cocuğuma bakar..