Hayat arkadasi bulma rehberi ?

Crop topun altına göğüsleriniz uygunsa göğüs ucu kapaticiyla camasirsiz giyebilirsiniz ya da dekolte sütyeniyle. Zaten bence günlük hayatta 6 cmden fazla topuklu giyilmemeli :) ben özel günler icin demiştim. Topuklu sevmiyorsaniz sık babetlere yönelebilirsiniz. Turuncu bluzu örnek verdim. Mesela turuncu bir bluz beğenmissinizdir internetten arastirin turuncu bluz kombinleri diye. Fikriniz olur.

Ben de hep tam tersini görüyorum. O kadar güzel kızlar o kadsr tipsiz erkeklerle oluyor ki ağzım açık kalıyor. Tip bir kriter değildir ama güzelim kizimda elinde tesbih kambur yürüyen biriyle ne işi olur

Crop top icin birazda spor yapmam lazim. Boyum 166 kilom 57 falan, pandemi sürecinde biraz göbegim cikti. Bir iki tane alt gerisini hep üst almayi düsünüyorm sanki bluz secenegi cok olunca daha farkli kombinler yapilabiliyor. Artik pacasi yer yeri dapdar pantolonlari begenmiyorum. Hafif bol istiyorum ama yinede cekici dursun istiyorm

Straight fit olabilir ya da flare jeans o zaman. Ben artık mom jeanleri cok bayağı buluyorum. Herkes de ayni renk ayni model.

Ne güzel böyle bir uyum nadir olsa gerek. O ortak hobinizi merak etmedim degil:)

Ben komple utaniyorm basima öne egiyorum görüs alanindan cikana kadar. Özgüven eksikliginden olabilir. Ayrica bakiyorlar bakiyorlar konusmaya gelmiyorlar ki.

3. madde hakkinda oneri verebilirim gerisi derin mevzular karismam Yaz geldi efil efil elbise mi istersin, sandalet mi yoksa havali gunes gozlugu mu .. takisi, sapkasi, fulari cesit cesit aksesuari var durma yenile dolabini derim Makyaj da gayet kolay, bronz tenin ustune biraz highlighter ya da parlak bir renk far ya da guzel bir renk ruj... yaz mevsiminde havali gorunmek cok kolay

Straight fit olabilir ya da flare jeans o zaman. Ben artık mom jeanleri cok bayağı buluyorum. Herkes de ayni renk ayni model.
Bir de böyle ayak bileginden yukarda yüksek bel hafif bol pantolonlar moda bu sene onlarda hosuma gidiyor. Sacim asiri dökülüyor o yüzden acip bir sekil veremiyorm

Anca paramin yettigi kadar yenileyebilirim gerisi calisinca o yüzden az ama öz almak istiyorum.

Anca paramin yettigi kadar yenileyebilirim gerisi calisinca o yüzden az ama öz almak istiyorum.

O zaman gayet kolay. Yaz icin beyaz bir pantolon al mesela, ustune bluz, makyaj ve takiyi degistir.

pantalon bu mesela: WIDE FLOWING TROUSERS

Ustune de askili mavi bluz da olur, yesil de kirmizi da ne istersen beyaz her rengi tasir

Ben komple utaniyorm basima öne egiyorum görüs alanindan cikana kadar. Özgüven eksikliginden olabilir. Ayrica bakiyorlar bakiyorlar konusmaya gelmiyorlar ki.
Utanan kadın candır.içinden kendini telkin edip utanmanı yatıştır . Gelmeleri için senin bekar olduğunu bilmeleri gerekir .malesef artık kimse yüzük takmıyor kimin bekar kimin evli olduğu belli değil erkeklerin cesareti kırıldı sapık diye bağırsalar adam linç edilir . Ortamını yakaladığın alanlarda bir şekilde sosyal medya ismini ver arkadaşına veriyormuş gibi yap. Bu işler için ortam olması gerekiyor.

O zaman gayet kolay. Yaz icin beyaz bir pantolon al mesela, ustune bluz, makyaj ve takiyi degistir.

pantalon bu mesela: WIDE FLOWING TROUSERS

Ustune de askili mavi bluz da olur, yesil de kirmizi da ne istersen beyaz her rengi tasir
Canım biraz sıkkındı senin mesajını görünce mutlu oldum biraz daha. Hayatımızın bazı noktalarda benzer olduğunu hissediyorum senle ve yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor bana

Canım biraz sıkkındı senin mesajını görünce mutlu oldum biraz daha. Hayatımızın bazı noktalarda benzer olduğunu hissediyorum senle ve yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor bana
O yüzden bu sayfayi cok seviyorum. Insan yanliz olmadigini biliyor ve cözüm ariyor sorunlarina. Hicbirimiz yalniz degiliz aslinda

Cok güzel pantolon altina nasil bir ayakkabi olabilir topuklu giymek istemiyorum.

Bence çok şanslısınız. Evliyim falan ama o flörtleşme, yeni tanışma, heyecanlı heyecanlı hazırlanmalar, yemeklere çıkmalar, merakla ne zaman öper kısmını beklemeler... Özlüyor insan :) şuan yeni bir ilişkiden çıkmışsınız ve pandemi de üstüne gelmiş. Yoksa tüm bunları yaşama şansınız hala var.

Insallah öyledir bu ara karamsar oldugumdan böyle düsünüyormdur umarim gecicidir. Belki bir yastan sonra heyecanlarin yerini korkular aliyor bunda ne cikcak acaba diye:) iliski yorgunlugu diye bir sey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…