Seni anliyorum benzer durumdayım ben de artik hayatı paylaşabileceğim özel biri olsun isterim ve uzun süredir de kimse yok. Bunun bir formülü var mı bilmiyorum açıkçası.
1- şu anki pandemi sürecinden dolayi herkes evde zaten sokaga cikmak, kendini riske atmak gibi geliyor bana da.
Insanlar bazen bir alışveriş kuyrugunda, otobus duraginda bile tanisabiliyor. Ama bu süreçte malum.sosyal mesafe :) sebebiyle eskisi kadar yakın durulmuyor insanlarla. Bu durum gececek elbet ama kendiniz acisindan bunu hata olarak görmeyin derim.
2- Kadin olsun erkek olsun yüzüne bakarak konuşun. Özgüveninizi düşürmeyin. Karşınizdakine erkek olarak degil bir insan olarak bakın, sizden bir farkı ya da üstünlüğü yok. Zaten bu işler hemen öyle tanışmakla olmuyor, her erkege de o gozle bakmayin belki cok iyi bir dost da edinebilirsiniz ya da anlik muhabbet bile iyi gelebilir. Ama siz kendinize güvenin önce, bunun icin bir erkeğin olmasını beklemeyin
3- Kıyafet önemli ama öyle cok da kasmayin kendinizi, herkesin stili farklı. Temiz giyinin, saciniz basiniz duzgun olsun. Bakımlı olmanin bence birinci kuralı temiz olmak ikinci kuralı da kendinle mutlu olabilmek, güler yüz, gülen gözlerle bakabilmek. Bazen bir ruj bile sizi şık gosterebilir. Makyaja takılmayın, icinizden gelmiyorsa yapmak zorunda degilsiniz.
4-Eski sevgilinizde hala gönlünüz var mı? Eger hala hisleriniz varsa o hisler geçmeden yeni bir iliskiye yelken acmayin derim.
5- iş bulunur, bu sizin hataniz degil ki. Şu süreç bir gecsin is ararsiniz. Zaten biriyle tanışmak icin is şart değil ama tabii cevre olunca tanıdığın tanıdığı bile vesile olabiliyor hem insanin kendine güveni geliyor calisirken.