• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat arkadasi bulma rehberi ?

Insallah öyledir bu ara karamsar oldugumdan böyle düsünüyormdur umarim gecicidir. Belki bir yastan sonra heyecanlarin yerini korkular aliyor bunda ne cikcak acaba diye:) iliski yorgunlugu diye bir sey var.
Ben sanırım ilişkiler konusunda çok rahattım, amaaan olursa olur olmazsa ne güzel eğlendim, modundaydım yani ciddiye almıyorum. Ama kaderin cilvesi ki neredeyse hepsi ciddi düşünüyordu. Gerçekten ciddi düşündüğüm kişi hariç :) Bana kalırsa eğlenmeye bakın.
Şöyle bir günlüğüne sizin yerinizde olmak isterdim.

Bir de böyle ayak bileginden yukarda yüksek bel hafif bol pantolonlar moda bu sene onlarda hosuma gidiyor. Sacim asiri dökülüyor o yüzden acip bir sekil veremiyorm
Sürekli tiplanan saç daha cok dökülür ama. Yağlarla azaltabilirsiniz dökülmesini. Ya da postiş kullanabilirsiniz ama misinalı.

Canım biraz sıkkındı senin mesajını görünce mutlu oldum biraz daha. Hayatımızın bazı noktalarda benzer olduğunu hissediyorum senle ve yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor bana

Benim de senin nickini görünce içim açılıyor kanka pudinglerin en iyisi muzlu bence şöyle üstüne dilim dilim taze muz ve bir dilim de çikolata varsa ohhhh😍😍

Onlar saygiyi kaybediyor hep elinin altinda gibi bir izlenim veriyor olabilirmiyim? Karsidakinin karakterinin mi saygisiz ya da benim bu saygiyi yitirttigimi nasil anlayabilirim? Mesela ben karsidaki nasil olursa olsun saygimi yitirmiyorum tek bana hakaret ederse ya da asagi cekerse karsilik veriyorum.
Erkekler, aslında genel olarak insanlar, hep elinin altında olan kişileri istemiyorlar. Belli bir zaman sonra nankörlük mü desem sıkılma mı desem öyle bir şey başlıyor. O nedenle ne kadar sevsen de tutman gerekiyor çoğu zaman kendini. Biraz kaçan kovalanır taktiğini uygulamak gerekiyor. Öyle hep istediğini vermemek lazım. Kendi kıymetini bilerek, kendi alanın olduğunu hissettirmelisin. Daha kıymetli olursun.

Konu sahibesi bunlar topuksuz terlik:

Bu topuklu ama Desa rahat oluyor: Daliya Kadın Kalın Tabanlı Sandalet

Son düzenleme:
Özgüveninize hayran kaldim. Cok tatlisiniz umarim gönlünüzden ne geciyorsa sizi bulur. Sizin en azindan cocugunuz varmis o bile arkadastir size. Ben de cocuk istiyorm mesela yasla birlikte tehlikeye de giriyor o yüzden iyice panik oluyorm. Hafta kadin doktorunda randevum var bu konuyu konuscam acik acik:) partnerim yok ama ilerde cocuk sahibi olmak istiyorm ya olmazsa diye.
Umarim tum gonkunuzdekiler olur. Evet bir cocugum var Alkah bagiskasin da ergenlik doneminde, o da kendini bulma cabasinda saniyorum😀 yani aslinda yalnizim ama ben yalnizligi sorun da etmiyorum aslinda. Hani hayatimda biri olursa iyi olur da olmazsa da kendimle de iyiyim. Hersey gonlunuzce olsun.

Konu sahibesi bunlar topuksuz terlik:

Bu topuklu ama Desa rahat oluyor: Daliya Kadın Kalın Tabanlı Sandalet
O düz terlikler cok hosmus. Zaten artik az da olsa topuklu giyemiyorm. Yasla birlikte iyice sadece rahata bakar oldum. Trendyoldan yurtdisindan siparis ediliyor mu? Bu arada siz evlimisiniz ya da sevgiliniz var mi?

Herkese merhaba,

hayatimda biri olsun istiyorum ömrümü artik beraber gecirebilecegim. Uzun süre önce basimdan bir bosanma, kisa süre öncede bir iliskim bitti hala cok üzgünüm aslinda. Uzun süredir de yeni biriyle tanismadim hic öyle bir ortamim olmadi. Yasim artik cok genc degil, cok gecmeden hayatimi biriyle paylasmak istiyorum. Sizce bu hayalime ulasmak icin ne adimlar atabilirim? Bir yazida iliskilerdeki tüm mesele her yönüyle sevilcek bir insan olmaktan geciyor yaziyordu. Nasil sevilcek bir insan, birini ceken bir kadin olabilirim? Özgüvenli, bakimli, sürekli aranan arkadaslardan yorum bekliyorum:)
Su an ki yanlislarim:
1)iliskim bittigi icin kendimi eve kapattim zaten pandemi de var hic bir yere gitmek istemiyorm.
2)cekingen olmaya basladim. Bir erkek baktiginda bile basimi yere indiriyorum.
3)sacimi tarayip krem sürmek disinda kendime bakim makyaj yapmiyorm. Stilimde cok hos degil ama dolabimida yenilemem gerekiyor hic bir seyim yok dogru düzgün.
4)Hala eski sevgilimi düsünüyorum, özlüyorm.(Belkide biraz zamana ihtiyacim var)
5)su an henüz calismiyorum.
Ben nasil hayatima birini alabilirim sizler nasiö tanisiyorsunuz? Ilk tanisma olurken nasil davraniyorsunuz?
Lütfen hayattaki amacin bumucular gelmesin. Evet bu aile kurmak istiyorum.
Ben bekarken çok araştırdım bu konuyu.Aklimda kalanlar şöyle:mesela erkekler merak uyandıran hanımlara ilgi gosterirlermis daha cok,mizahi yönü kuvvetli,bir seviyo bir sevmiyo modunda kafa karıştırıcı kadınlara fln ilgi duyarlarmis.
Tabi bunlar için birinden hoşlanmak lazım.sevgiliyi unutmadan yeni birine ilgi duyabilir misin ki

O düz terlikler cok hosmus. Zaten artik az da olsa topuklu giyemiyorm. Yasla birlikte iyice sadece rahata bakar oldum. Trendyoldan yurtdisindan siparis ediliyor mu? Bu arada siz evlimisiniz ya da sevgiliniz var mi?

Valla panpa trendyol.de var yaziyor ben trendyola girdigimde ama fiyatlari daha fazla sanirsam ... misal 80TLlik bluza 30euro mu ne yazmislardi etmez yani Turkiye'ye geldiginde kap derim. Ayakkabi asla Almanya'dan almiyorum, iyi kaliteler 100Eurodan basliyor ee Turkiye'de indirimde 100-300TLye sahane sandalet aliniyor.

Valla bende 0-2 arasinda sevgili var :KK73: 6 ay onceye kadar yoktu. Yilbasinda 1 numarayla tanistim, karantinayi birlikte gecirdik gayet guzel vakit gecirdim diyebilirim. Daha sonra sacmaladi sen de evlilik kriterlerime tam uymuyorsun dedi. Ben de iyi haspa dedim sanki bunun pesinden kosucam sildim numarasini. 1.5 ay sonra, 2 hafta once yazdi ibiş bana. Ben de orali olmadim. Sonra ortak arkadasimiza bana soguk davrandi neden demis ... bu cocuk salak mi ne

2 numara daha beni tanimiyor arkadasimin ortak arkadasi ama gordugum kadariyla bayildimmmm:KK73:Bu daha elimde yok o, digerine de ben yuz vermiyorum o yuzden sevgili sayim 0-2 arasinda yazdim :bicak::KK48::olamaz:

Valla panpa trendyol.de var yaziyor ben trendyola girdigimde ama fiyatlari daha fazla sanirsam ... misal 80TLlik bluza 30euro mu ne yazmislardi etmez yani Turkiye'ye geldiginde kap derim. Ayakkabi asla Almanya'dan almiyorum, iyi kaliteler 100Eurodan basliyor ee Turkiye'de indirimde 100-300TLye sahane sandalet aliniyor.

Valla bende 0-2 arasinda sevgili var :KK73: 6 ay onceye kadar yoktu. Yilbasinda 1 numarayla tanistim, karantinayi birlikte gecirdik gayet guzel vakit gecirdim diyebilirim. Daha sonra sacmaladi sen de evlilik kriterlerime tam uymuyorsun dedi. Ben de iyi haspa dedim sanki bunun pesinden kosucam sildim numarasini. 1.5 ay sonra, 2 hafta once yazdi ibiş bana. Ben de orali olmadim. Sonra ortak arkadasimiza bana soguk davrandi neden demis ... bu cocuk salak mi ne

2 numara daha beni tanimiyor arkadasimin ortak arkadasi ama gordugum kadariyla bayildimmmm:KK73:Bu daha elimde yok o, digerine de ben yuz vermiyorum o yuzden sevgili sayim 0-2 arasinda yazdim :bicak::KK48::olamaz:
Sonradan geri geliyor bu cinsler zaten, senden iyisini bulamamistir:) iyi olmus yüz vermedigin. Insallah iki numarayla güzel bir baslangic yaparsiniz hele yaz aylarida gelmisken.

Bende biraz önce mangonum sayfasinda gezindim. Yeni sezonda cok hos seyler var bayildim civil civil fresh.

Trendyol.de türkiyedekinde indirim olan ürün orda indirimli olmuyor ve dediginiz gibi pahali, ucaklar bir gün acilirda Türkiyeye gidebilirsem bakarim orda.

pandemide nasıl birini bulalım? beğenelim? ben mesela karantinada bıyık bıraktım. nasıl olsa kimse görmüyor, yalnızım:)

Anam ben geçen aGdayla alayim dedim o neydi gı aboooo çektim bıyık bölgem açıldı nur doğdu almaya almaya oraya esmerlik yapmış 🤣:oha:
Konu sahibi bence sizin sorununuz özgüven eksikliği bunu aşmaya çalışın.

3 yıllık sevgilimle tanıştığımızda saçları dökülüp 1 tutam kalmış, arka dişlerinin hepsi sıkmaktan kırılmış, 2 aya yakın zamanda 15 kilo verdiği için tüm kıyafetleri üzerinden dökülen, annesi hastanede 3 aydır yarı koma halinde teşhis beklemekte olan ve iş yerinde kazık üstüne kazık yediği için sinirleri laçka bir tiptim.

gözümün içine bakıp "sen bu kız değilsin, gözlerinde başka birşey gördüm" dedi. ve o durumdayken herşey başlayıverdi.

yani bu işin rehberi, bakımı, osu busu yok.
eğer olması gereken kişiyse, o sizin feri söndü sandığınız gözlerinizde gerçek sizi görür.

bu kadar arayış ve çaba sizi yanlış adamlara sürükler. akışta kalın ve bence yaşa aldırmayın.. her yaş başlangıçlar için gençtir.

Back