Hayat arkadasi bulma rehberi ?

Cok tatlisiniz mesajiniz ilham oldu bana. Eski erkek arkadasimla arkadas ortaminda tanismisti. Sonra öyle bir ortamim olmadi bir daha. Evt onu tam unutamadim henüz o yüzden belki iyi biriyle tanissam bile olmaz biraz zaman gecmeden. Zaten pandemi bahanesiyle cikmiyorm acimi yasiyorm

Hep boyle yorumlar goruyorum bu tarz konularda. Bu biyikli bakimsiz kadinlarin yanindaki erkekler her yonden çok mu iyiler?

Yani isteyen herkesin bir sevgilisi, eşi elbette oluyor ama asagi yukari birbirlerine denk oluyorlar. Ter kokulu, biyikli kadinin gozlerine aşkla bakan yakisiklik uzun boylu, kariyerli bir adam gormedim ben kendi adima. Adam da bulunmaz bisey degildir.

Masela beyaz ve siyah iyi kalite bir pantolonunuz bulunsun. Üzerlerine hangi renk giyerseniz uyumlu olur benim olmazsa olmazim beyaz pantolon ve siyah pantolon gardolabimda sonra sonra bulursunuz tarzinizi malesef diğer konularda pek bir bilgim yok bende ondan muzdaripim

Bende öyle bir kombinasyon görmedim ama hic cekici olmayan kadin yakisikli erkek ikilisini cok gördüm. Gerci bu kelimeler cok öznel

Bosandim. 48 yasindayim. Artik yaşım gecti benim yasimdakiler evli diye umidimi kesmisken kitap kulubu diye bir fim izledim. Anladim ki bu isin yaşı yok. Hayatinda biri var mi dersen yok. Tum hayatim oglum ve is. Ama yine de umitsiz degilim. Kismet. Belki biri tanistirir, belki bir tatilde tanisirim belki bir kongrede tanisirim. Bilmiyorum. Kismette varsa olur. Yoksa da yapacak birsey yok. Saclarim uzundu. Bir degisiklik yapmak istedim. Biliyorum ki erkekler kisa sacli kadinlardan pek hoslanmiyor. Once tereddut ettim. Sonra ama ben istiyorum icimde kalacak yoksa diye kisacik kestirdim. Sari saclarimi bir de gittim siyaha yakin boyattim. Kismet beni bu halimle de bulur herhalde.

Peki hemen birbirinize resim falan mi yolladiniz? Nasil oldu?

Bizim ki tanişma sitesi degildi. İkimizin hobisiyle alakali bir forum sitesinde denk gelip internet uzerinden konuşmaya basladik biraz. Sonra telefonlarimizi alip verdik, fotograflarimizi da yolladik tabi.
Yaklasik 1-2 hafta telefondan gorustukten sonra buluşmuştuk.

Çok severim böyle konulari yorum yapmaya başlıyorum arkadaslarimi da hep ben giydirirdim.En önemlisi ic giyim dikissiz boxer ve göğüslerinize uygun bir sütyen. Özgüvenin ilk adimi iç çamasiri. Her an sevisecekmis gibi tüyleriniz alinik iç çamaşorlarınız uyumlu olsun Kaliteli mümkünse push up bir beyaz bir mavi bir siyah jeaniniz olsun. Artık hangi model vücut tipinize uygunsa artık. İlla moda diye mom jean almayın. Jeanden cok üzerine ne giydiginiz dikkat çeker.Üst beden de marka cok farketmiyor.Beğendiginiz t shirtü alın. Dekolte giyiyorsanız mini bluzlar cok güzle duruyor. Tek renk sade büstiyer alın üstüne ince kolyeler takarsiniz.Ama göğüsleriniz büyükse veya cok kücükse lütfen yapisik t shirtlerden kaçının. Ayakkabi olarak da kaliteli 3 tane spor ayakkabiniz olsun.Bir tane ten rengi topuklu ayakkabi da dolabinizda dursun. Bir de mesela bir bluz aldiniz diyelim internetten örnek veriyorum turuncu bluz kombinleri diye araştırın.

Bir ilişkide deger görmek güzel elbette ama sevgiliniz size deger vermese bile siz kendinize veriyor musunuz? Mesela biri ile konusurken hosunuza gitmeyen yönleri illa ki.oluyordur, bunu karşı tarafa nasil iletiyorsunuz?
Bir de yaş 33 müş ben de 34um hayatıma biri girmeyeli epey oldu. Gerci biriyle tanismistim birkaç hafta telefonla konuştuk anlasamadik saygi cercevesinde iletişimi kestik. Tam ilişki gibi değildi mesela ben oyle goremedim.
Neden unutamadiniz? Sizde biraktigi iz nedir, nesini düşünüyorsunuz?

Ne guzel yazmissin ama ben kiloluyum.bacim jean giyemiyorum bildim.bileli. Ama onerilerim güzelmis fikirlerine acigim valla :)

Onceki iliskiyi tamamen unutana kadar beklemeli bence. Bir de bu isler gercekten kismet meselesi. Onunuze cikan insanlari degerlendirin, olur mutlaka biri

Ne guzel yazmissin ama ben kiloluyum.bacim jean giyemiyorum bildim.bileli. Ama onerilerim güzelmis fikirlerine acigim valla :)
Benim xayif olmama rağmen orantisiz bir vücudum var,o yüzden kendimi bildim bileli arastiririm ona göre giyinirim :) Her vücut tipine jean vardir. Mesela basenli olanlara ispanyol paça ya da straight fit kalibi en güzelidir. Basenliyim diye hemen gidip mom jeane boyfriende saldiriliyor hoş bir görüntü olmuyor.
Ayrıca kadınlar olarak 35 kiloda da 105 kiloda da çok güzeliz kıysfet süstür önemli olan icindeki kisinin özgüvenidir.

Gülümsemek ,gülümsemek eşittir samimiyet, gülümsemek ben zararsızım demek gülümsemek sevgi doluyum demek gülümsemek karşıdakine cesaret kapısı açmaktır .dişlerin iyi ve temiz ise yüzüne bak gülümse ve sonra fark edil o fark edince utanmış gibi başını önüne eğ ,giderken son kez tekrar bak gözgöze gel tamamdır bu iş .yani önce adayın olması lazım.

Bayildim yorumunuza iyiki varsiniz:) bu yakasi düsük tek renk kisa bluzler hosuma gidiyor. Crop top diyorlar ama onun altina nasim ic camasiri giymeliyiz askilari olmamasi gerekiyor öyle bir tane almistim onlarda asagi düsüyor cok rahatsiz oluyorum. Topuklu konusunda da boyum cok kisa degil o yüzden sokak lambasi gibi görünmek istemiyorm topukluyla bir tane kisa topuklu almak istiyorm ama model begenemedim. Turuncu tshirt kombinasyonu ne?

Bazı arkadaşlar kursa git, spor salonuna git birini bulursun derler. Bilmiyorum olmayınca olmuyor. Ne yapsanız boş, onca insan görüyorum hergün farklı farklı kişiler görüyorum, olmadı.

Özgüveninize hayran kaldim. Cok tatlisiniz umarim gönlünüzden ne geciyorsa sizi bulur. Sizin en azindan cocugunuz varmis o bile arkadastir size. Ben de cocuk istiyorm mesela yasla birlikte tehlikeye de giriyor o yüzden iyice panik oluyorm. Hafta kadin doktorunda randevum var bu konuyu konuscam acik acik:) partnerim yok ama ilerde cocuk sahibi olmak istiyorm ya olmazsa diye.

Eski sevgilinizi can sıkıntısından hatırlıyorsunuz. Zamanı vardır. İlla biri hayatımda olsun diye yeşil ışık yakmayın kimseye. İyice ölçün tartın.Bazen bir erkeğin hayatınızda olmaması olmasından daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…