- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Cok tatlisiniz mesajiniz ilham oldu bana. Eski erkek arkadasimla arkadas ortaminda tanismisti. Sonra öyle bir ortamim olmadi bir daha. Evt onu tam unutamadim henüz o yüzden belki iyi biriyle tanissam bile olmaz biraz zaman gecmeden. Zaten pandemi bahanesiyle cikmiyorm acimi yasiyormSeni anliyorum benzer durumdayım ben de artik hayatı paylaşabileceğim özel biri olsun isterim ve uzun süredir de kimse yok. Bunun bir formülü var mı bilmiyorum açıkçası.
1- şu anki pandemi sürecinden dolayi herkes evde zaten sokaga cikmak, kendini riske atmak gibi geliyor bana da.
Insanlar bazen bir alışveriş kuyrugunda, otobus duraginda bile tanisabiliyor. Ama bu süreçte malum.sosyal mesafe :) sebebiyle eskisi kadar yakın durulmuyor insanlarla. Bu durum gececek elbet ama kendiniz acisindan bunu hata olarak görmeyin derim.
2- Kadin olsun erkek olsun yüzüne bakarak konuşun. Özgüveninizi düşürmeyin. Karşınizdakine erkek olarak degil bir insan olarak bakın, sizden bir farkı ya da üstünlüğü yok. Zaten bu işler hemen öyle tanışmakla olmuyor, her erkege de o gozle bakmayin belki cok iyi bir dost da edinebilirsiniz ya da anlik muhabbet bile iyi gelebilir. Ama siz kendinize güvenin önce, bunun icin bir erkeğin olmasını beklemeyin
3- Kıyafet önemli ama öyle cok da kasmayin kendinizi, herkesin stili farklı. Temiz giyinin, saciniz basiniz duzgun olsun. Bakımlı olmanin bence birinci kuralı temiz olmak ikinci kuralı da kendinle mutlu olabilmek, güler yüz, gülen gözlerle bakabilmek. Bazen bir ruj bile sizi şık gosterebilir. Makyaja takılmayın, icinizden gelmiyorsa yapmak zorunda degilsiniz.
4-Eski sevgilinizde hala gönlünüz var mı? Eger hala hisleriniz varsa o hisler geçmeden yeni bir iliskiye yelken acmayin derim.
5- iş bulunur, bu sizin hataniz degil ki. Şu süreç bir gecsin is ararsiniz. Zaten biriyle tanışmak icin is şart değil ama tabii cevre olunca tanıdığın tanıdığı bile vesile olabiliyor hem insanin kendine güveni geliyor calisirken.
Algıda seçicilik bu. Bende etrafımda bakımsız, bıyığı kocasınınkini geçmiş, doğumdan sonra erkek gibi giyinen, ter kokan çok kadın tanıdım. Ama kocaları gözlerinin içine bakıyor resmen aşık. Tamamen kısmet işi bunlar.
Iste tam olarak böyle önerilere ihtiyacim var. Biraz para biriktirdim dolabimi yenilemek icin ama güzel seyler secemiyorm. Aldiklarim hep uyumsuz oluyor sonra. Hatta burda konu accaktim dolabinizda olmazsa olmaz neler var diye ama bir derdim vara uygun mu bilmiyorm. Arkadasiniz bana motive oldu bana da öyle kalbimin isinabilcegi biri cikar insallah
Bende öyle bir kombinasyon görmedim ama hic cekici olmayan kadin yakisikli erkek ikilisini cok gördüm. Gerci bu kelimeler cok öznelHep boyle yorumlar goruyorum bu tarz konularda.Bu biyikli bakimsiz kadinlarin yanindaki erkekler her yonden çok mu iyiler?
Yani isteyen herkesin bir sevgilisi, eşi elbette oluyor ama asagi yukari birbirlerine denk oluyorlar. Ter kokulu, biyikli kadinin gozlerine aşkla bakan yakisiklik uzun boylu, kariyerli bir adam gormedim ben kendi adima. Adam da bulunmaz bisey degildir.
33 yasindayimKkac yaşındasınız
Peki hemen birbirinize resim falan mi yolladiniz? Nasil oldu?
Çok severim böyle konulari yorum yapmaya başlıyorumIste tam olarak böyle önerilere ihtiyacim var. Biraz para biriktirdim dolabimi yenilemek icin ama güzel seyler secemiyorm. Aldiklarim hep uyumsuz oluyor sonra. Hatta burda konu accaktim dolabinizda olmazsa olmaz neler var diye ama bir derdim vara uygun mu bilmiyorm. Arkadasiniz bana motive oldu bana da öyle kalbimin isinabilcegi biri cikar insallah
Bir ilişkide deger görmek güzel elbette ama sevgiliniz size deger vermese bile siz kendinize veriyor musunuz? Mesela biri ile konusurken hosunuza gitmeyen yönleri illa ki.oluyordur, bunu karşı tarafa nasil iletiyorsunuz?Cok üzüldüm peki ailenizle görüsüyormusumuz hala? O eksikliklerinizin evliliginize zarari oldu mu? Olduysa nasil astiniz bunlari? Ben su an tekrar kendimi düsündüm. Bir iliskide deger görüyorsam ilgim eksik edilmiyorsa cok mutlu ve karsiyida mutlu eden bir insan oluyorum ama sevdigim insanin ilgisini psylasmak zorunda oldugumda cok derinden üzüntü duyuyorum ve karsimdakinin hayatini da cehenneme ceviriyorum. Asamadim bunu
Neden unutamadiniz? Sizde biraktigi iz nedir, nesini düşünüyorsunuz?Cok tatlisiniz mesajiniz ilham oldu bana. Eski erkek arkadasimla arkadas ortaminda tanismisti. Sonra öyle bir ortamim olmadi bir daha. Evt onu tam unutamadim henüz o yüzden belki iyi biriyle tanissam bile olmaz biraz zaman gecmeden. Zaten pandemi bahanesiyle cikmiyorm acimi yasiyorm
Ne guzel yazmissin ama ben kiloluyum.bacim jean giyemiyorum bildim.bileli. Ama onerilerim güzelmis fikirlerine acigim valla :)Çok severim böyle konulari yorum yapmaya başlıyorumarkadaslarimi da hep ben giydirirdim.En önemlisi ic giyim dikissiz boxer ve göğüslerinize uygun bir sütyen. Özgüvenin ilk adimi iç çamasiri. Her an sevisecekmis gibi tüyleriniz alinik iç çamaşorlarınız uyumlu olsun Kaliteli mümkünse push up bir beyaz bir mavi bir siyah jeaniniz olsun. Artık hangi model vücut tipinize uygunsa artık. İlla moda diye mom jean almayın. Jeanden cok üzerine ne giydiginiz dikkat çeker.Üst beden de marka cok farketmiyor.Beğendiginiz t shirtü alın. Dekolte giyiyorsanız mini bluzlar cok güzle duruyor. Tek renk sade büstiyer alın üstüne ince kolyeler takarsiniz.Ama göğüsleriniz büyükse veya cok kücükse lütfen yapisik t shirtlerden kaçının. Ayakkabi olarak da kaliteli 3 tane spor ayakkabiniz olsun.Bir tane ten rengi topuklu ayakkabi da dolabinizda dursun. Bir de mesela bir bluz aldiniz diyelim internetten örnek veriyorum turuncu bluz kombinleri diye araştırın.
Ya öyle diyorsunuz da gökten yağmıyor sonuç olarak sosyallesmeden nasıl olacakBiraz dan sosyalleşçiler, tek dersin koca mı diyenler, eski sevgilini saplantı mı yaptın diyenler gelir gelecektir hiç takma o yorumları
Benim xayif olmama rağmen orantisiz bir vücudum var,o yüzden kendimi bildim bileli arastiririm ona göre giyinirim :) Her vücut tipine jean vardir. Mesela basenli olanlara ispanyol paça ya da straight fit kalibi en güzelidir. Basenliyim diye hemen gidip mom jeane boyfriende saldiriliyor hoş bir görüntü olmuyor.Ne guzel yazmissin ama ben kiloluyum.bacim jean giyemiyorum bildim.bileli. Ama onerilerim güzelmis fikirlerine acigim valla :)
Gülümsemek ,gülümsemek eşittir samimiyet, gülümsemek ben zararsızım demek gülümsemek sevgi doluyum demek gülümsemek karşıdakine cesaret kapısı açmaktır .dişlerin iyi ve temiz ise yüzüne bak gülümse ve sonra fark edil o fark edince utanmış gibi başını önüne eğ ,giderken son kez tekrar bak gözgöze gelHerkese merhaba,
hayatimda biri olsun istiyorum ömrümü artik beraber gecirebilecegim. Uzun süre önce basimdan bir bosanma, kisa süre öncede bir iliskim bitti hala cok üzgünüm aslinda. Uzun süredir de yeni biriyle tanismadim hic öyle bir ortamim olmadi. Yasim artik cok genc degil, cok gecmeden hayatimi biriyle paylasmak istiyorum. Sizce bu hayalime ulasmak icin ne adimlar atabilirim? Bir yazida iliskilerdeki tüm mesele her yönüyle sevilcek bir insan olmaktan geciyor yaziyordu. Nasil sevilcek bir insan, birini ceken bir kadin olabilirim? Özgüvenli, bakimli, sürekli aranan arkadaslardan yorum bekliyorum:)
Su an ki yanlislarim:
1)iliskim bittigi icin kendimi eve kapattim zaten pandemi de var hic bir yere gitmek istemiyorm.
2)cekingen olmaya basladim. Bir erkek baktiginda bile basimi yere indiriyorum.
3)sacimi tarayip krem sürmek disinda kendime bakim makyaj yapmiyorm. Stilimde cok hos degil ama dolabimida yenilemem gerekiyor hic bir seyim yok dogru düzgün.
4)Hala eski sevgilimi düsünüyorum, özlüyorm.(Belkide biraz zamana ihtiyacim var)
5)su an henüz calismiyorum.
Ben nasil hayatima birini alabilirim sizler nasiö tanisiyorsunuz? Ilk tanisma olurken nasil davraniyorsunuz?
Lütfen hayattaki amacin bumucular gelmesin. Evet bu aile kurmak istiyorum.
Bayildim yorumunuza iyiki varsiniz:) bu yakasi düsük tek renk kisa bluzler hosuma gidiyor. Crop top diyorlar ama onun altina nasim ic camasiri giymeliyiz askilari olmamasi gerekiyor öyle bir tane almistim onlarda asagi düsüyor cok rahatsiz oluyorum. Topuklu konusunda da boyum cok kisa degil o yüzden sokak lambasi gibi görünmek istemiyorm topukluyla bir tane kisa topuklu almak istiyorm ama model begenemedim. Turuncu tshirt kombinasyonu ne?Çok severim böyle konulari yorum yapmaya başlıyorumarkadaslarimi da hep ben giydirirdim.En önemlisi ic giyim dikissiz boxer ve göğüslerinize uygun bir sütyen. Özgüvenin ilk adimi iç çamasiri. Her an sevisecekmis gibi tüyleriniz alinik iç çamaşorlarınız uyumlu olsun Kaliteli mümkünse push up bir beyaz bir mavi bir siyah jeaniniz olsun. Artık hangi model vücut tipinize uygunsa artık. İlla moda diye mom jean almayın. Jeanden cok üzerine ne giydiginiz dikkat çeker.Üst beden de marka cok farketmiyor.Beğendiginiz t shirtü alın. Dekolte giyiyorsanız mini bluzlar cok güzle duruyor. Tek renk sade büstiyer alın üstüne ince kolyeler takarsiniz.Ama göğüsleriniz büyükse veya cok kücükse lütfen yapisik t shirtlerden kaçının. Ayakkabi olarak da kaliteli 3 tane spor ayakkabiniz olsun.Bir tane ten rengi topuklu ayakkabi da dolabinizda dursun. Bir de mesela bir bluz aldiniz diyelim internetten örnek veriyorum turuncu bluz kombinleri diye araştırın.
Özgüveninize hayran kaldim. Cok tatlisiniz umarim gönlünüzden ne geciyorsa sizi bulur. Sizin en azindan cocugunuz varmis o bile arkadastir size. Ben de cocuk istiyorm mesela yasla birlikte tehlikeye de giriyor o yüzden iyice panik oluyorm. Hafta kadin doktorunda randevum var bu konuyu konuscam acik acik:) partnerim yok ama ilerde cocuk sahibi olmak istiyorm ya olmazsa diye.Bosandim. 48 yasindayim. Artik yaşım gecti benim yasimdakiler evli diye umidimi kesmisken kitap kulubu diye bir fim izledim. Anladim ki bu isin yaşı yok. Hayatinda biri var mi dersen yok. Tum hayatim oglum ve is. Ama yine de umitsiz degilim. Kismet. Belki biri tanistirir, belki bir tatilde tanisirim belki bir kongrede tanisirim. Bilmiyorum. Kismette varsa olur. Yoksa da yapacak birsey yok. Saclarim uzundu. Bir degisiklik yapmak istedim. Biliyorum ki erkekler kisa sacli kadinlardan pek hoslanmiyor. Once tereddut ettim. Sonra ama ben istiyorum icimde kalacak yoksa diye kisacik kestirdim. Sari saclarimi bir de gittim siyaha yakin boyattim. Kismet beni bu halimle de bulur herhalde.
Eski sevgilinizi can sıkıntısından hatırlıyorsunuz. Zamanı vardır. İlla biri hayatımda olsun diye yeşil ışık yakmayın kimseye.Yurtdisindayim haftasonlari disari cikinca herkes restoranlarda partneriyle bir seyler yiyor iciyor. Asiri üzülüyorum, cok kafama takiyorum ben de ne eksik diyorum. Acaba eski sevgilimle ayrilmasamiydim diye düsünüyorum beni cok üzdügü halde. Biliyorum bunlar sadece kafamin icinde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?