• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat arkadasi bulma rehberi ?

Bir cok mesaj gelmis hepsine tek tek cevap yazamadim önemli bir sinavim vardi. Ruh halim malesef ayni sekilde devam ediyor. Arkadaslarimla planlar yaptim gelecek haftalar icin. Umarim birazda olsa iyi gelir. Bi arada arkadaslarimdan bir tane bile bekar olan yok. Bir cogunun evliligi sorunlu olmasina ragmen onum yerinde ben olsam bu durumda bitiririm dememe ragmen onlar ayrilmiyor. Birisi bu saatten sonra kimi bulcam bir sekilde gecinip gidiyorm demisti. Ben acaba bostan sebeplerden mi ayrildim hep? Idare edemedim mi?

Sizin sorununuz neydi ki? Kuzenim 36 yaşında 2.evliliğini yaptı. 1.si aldatmıştı, çirkin esnaf adam mühendis kızı gitti, aldattı. İyi de oldu, şimdi yakuşuklu bir eşi ve çocuğu var. Kuzenim boşandığında 32 yaşındaydı, kendi gibi boşanmış çok arkadaşı vardı.

Sizin sorununuz neydi ki? Kuzenim 36 yaşında 2.evliliğini yaptı. 1.si aldatmıştı, çirkin esnaf adam mühendis kızı gitti, aldattı. İyi de oldu, şimdi yakuşuklu bir eşi ve çocuğu var. Kuzenim boşandığında 32 yaşındaydı, kendi gibi boşanmış çok arkadaşı vardı.
Birincisinde siddet vardi, aylarca ayni evin icinde küsme ve dedigim dedin caldigim düdük ben kimseye hesap vermem tarzi bir insandi 4 yil oldu ayrilali. Karsima ikinci evlilik yapabilcegim bir insan cikmadi.

Back