- 24 Mart 2012
- 17.476
- 3.984
- 41
-
- Konu Sahibi Portuga Zeze
eşiniz gıdıyor yıne de dıyıp sız onların kucagına dusmus olmayınSevgili arkadaşlar benim bi kararsızlık durumum var yaklaşık 5 yıllık evliyim evlenip Malatyaya gelin gittim evimi barkımı orada kurdum babamın ailesi de orada fakat ben Malatya’yı oldu bitti hiç sevemedim ve eşim de ailesine çok düşkün olduğundan hiç yapamadık bir yıllık evliyken sorunlar yaşadık eşim annesinden ailesinin evinden çıkmak istemedi sonrasında ben öğretmenliğe atandım ve ankaraya geldik eşim ilk geldiğimiz yıl beni yaklaşık 8 kez bırakıp Malatya’ya gitti ailesi in ben de çalıştım durdum sonrasında bi kızım oldu o süre zarfında onun ailesi geldi bize destek oldular kızım yaklaşık 10 aylık yaklaşık 6 aydır da çalışmaya devam ediyorum eşimin ailesi neredeyse bir yıldır sürekli bizdekiler , yine bir tayin durumum var ve Malatya ya şimdi dostlar sorum şu olacak ben zaten oradan kaçmak için ne hayallerle Ankara’ya geldim fakat hüsrana uğradım eşim kesinlikle ailesinden kopamadı burada da çalıştığımdan evimin de yuvamın da tadına varamıyorum sizce Malatyaya tayinimi isteyeyim kaderime razı mı olayım yoksa bebek büyüdü sayılır bir yıl daha dayanıp kızımı kreşe verip bu şehirde yoluma devam mı edeyim ne önerirsiniz bu arada eşimin ailesiyle de bir problemim yok bana yardımcı oluyorlar ama aynı evde yaşıyor gibiyiz
Ben atanma kısmına takıldım ya ilk atanınca doguya gıdıyoruz dıye koşullanmısım ben hep.Sevgili arkadaşlar benim bi kararsızlık durumum var yaklaşık 5 yıllık evliyim evlenip Malatyaya gelin gittim evimi barkımı orada kurdum babamın ailesi de orada fakat ben Malatya’yı oldu bitti hiç sevemedim ve eşim de ailesine çok düşkün olduğundan hiç yapamadık bir yıllık evliyken sorunlar yaşadık eşim annesinden ailesinin evinden çıkmak istemedi sonrasında ben öğretmenliğe atandım ve ankaraya geldik eşim ilk geldiğimiz yıl beni yaklaşık 8 kez bırakıp Malatya’ya gitti ailesi in ben de çalıştım durdum sonrasında bi kızım oldu o süre zarfında onun ailesi geldi bize destek oldular kızım yaklaşık 10 aylık yaklaşık 6 aydır da çalışmaya devam ediyorum eşimin ailesi neredeyse bir yıldır sürekli bizdekiler , yine bir tayin durumum var ve Malatya ya şimdi dostlar sorum şu olacak ben zaten oradan kaçmak için ne hayallerle Ankara’ya geldim fakat hüsrana uğradım eşim kesinlikle ailesinden kopamadı burada da çalıştığımdan evimin de yuvamın da tadına varamıyorum sizce Malatyaya tayinimi isteyeyim kaderime razı mı olayım yoksa bebek büyüdü sayılır bir yıl daha dayanıp kızımı kreşe verip bu şehirde yoluma devam mı edeyim ne önerirsiniz bu arada eşimin ailesiyle de bir problemim yok bana yardımcı oluyorlar ama aynı evde yaşıyor gibiyiz
Eşiniz çalışmıyor mu?Evet bir de üstüne maddi gelir olarak ben geçindiriyorum diyebiliriz evi ayy böyle yazınca kendimi keriz gibi hissettim
Keşke cümle sonlarında nokta kullansaydınız, başını sonunu anlamadım.Sevgili arkadaşlar benim bi kararsızlık durumum var yaklaşık 5 yıllık evliyim evlenip Malatyaya gelin gittim evimi barkımı orada kurdum babamın ailesi de orada fakat ben Malatya’yı oldu bitti hiç sevemedim ve eşim de ailesine çok düşkün olduğundan hiç yapamadık bir yıllık evliyken sorunlar yaşadık eşim annesinden ailesinin evinden çıkmak istemedi sonrasında ben öğretmenliğe atandım ve ankaraya geldik eşim ilk geldiğimiz yıl beni yaklaşık 8 kez bırakıp Malatya’ya gitti ailesi in ben de çalıştım durdum sonrasında bi kızım oldu o süre zarfında onun ailesi geldi bize destek oldular kızım yaklaşık 10 aylık yaklaşık 6 aydır da çalışmaya devam ediyorum eşimin ailesi neredeyse bir yıldır sürekli bizdekiler , yine bir tayin durumum var ve Malatya ya şimdi dostlar sorum şu olacak ben zaten oradan kaçmak için ne hayallerle Ankara’ya geldim fakat hüsrana uğradım eşim kesinlikle ailesinden kopamadı burada da çalıştığımdan evimin de yuvamın da tadına varamıyorum sizce Malatyaya tayinimi isteyeyim kaderime razı mı olayım yoksa bebek büyüdü sayılır bir yıl daha dayanıp kızımı kreşe verip bu şehirde yoluma devam mı edeyim ne önerirsiniz bu arada eşimin ailesiyle de bir problemim yok bana yardımcı oluyorlar ama aynı evde yaşıyor gibiyiz
Ben terapi almam gerektiğinin farkındayım bunu sürekli kendimce sebeplerden ertelendi. Yoksa geniş resme baktığımda ben de çok mantıksız olduğunun farkına varıyorum ve neden katlanıp alttan aldığımı neden sürekliEvin tüm yükü sizde,adamın size gram saygısı yok,küçük bir bebeğe bakmaya mâ aile geliniyor.O kadar sizi onemsemiyorlarki kaynın oğlu bile geliyor emri vaki yapıyor.Siz o evde kocayı gecindiren ailesine gülücük saçan,çocuk doğuran bir objesiniz,böyle yaşamak gururunuza dokunmuyor,sizi korkutmuyor.Ama bu ,anasının memesinden düşmemiş kocayı bırakmak gözünüzü korkutuyor.Bizlik bir şey yok sabaha sizi unutur, hayatımıza devam ederiz.Ama eşine saygısı olmayan,kâdir kıymet bilmez, merhametsiz, düşüncesiz adamı ve ailesini siz çekeceksiniz bol şanslar.....
eşi çalışmıyor muEşiniz çalışmıyormuş zaten, kalıcı olarak Malatya'ya gönderebilirsiniz onu, tabi ailesiyle beraber.
Ankara'da da tek maaşla yaşamak biraz zor. Çocuk büyüdükçe gideriniz de artacak. Periferde yaşasanız zaten Ankara'da yaşıyor sayılmayacaksınız. Kocayı şutlayıp daha ucuz bir şehre taşının bence
Ankaraya alışmadığından bir süre çalışmamış. Şimdi de cüzi bi miktara çalışıyormuş. Evi konu sahibi geçindiriyormuşeşi çalışmıyor mu
neden çalışmıyor anlamadım
kadın çalışıyor o da o para ıle 8 kez aılesıne mı gıdıyıor, şu ortamda seyahat etmek bu kadar masraflıyken
Ay yapmamalatya ile ankara arasında çok bi fark olduğunu düşünmüyorum
ikisi de anadolu yani
istanbul malatya deseydin veya izmir malatya deseydin
hatta marmaris/bodrum malatya deseydin bile anlarım da
bir insanın hayallerinin şehri nasıl ankara olabilir ? hayaliniz avm gezmekse olabilir.
ankara da malatya da full beton
Bende Ankara'yı çok seviyorum eşim tayin istese koşa koşa giderim .Ay yapmaAnkarada hiç yaşamadın sanırım Ankara güzeldir ya yaşamak için.
Yani severim o bir yana da, Malatyayla da aynı kefeye koymam asılBende Ankara'yı çok seviyorum eşim tayin istese koşa koşa giderim .
ankara'da defalarca bulunmamış olsam o yorumu yapmazdım :)Ay yapmaAnkarada hiç yaşamadın sanırım Ankara güzeldir ya yaşamak için.