Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

HOSGELDIN angel ınanmaya baslaman bıle pozıtıf oldugunu gosterıyo hersey beraberce cok guzel olacak

hoşgeldinn angell..senden farlı değil yada değilelerdi burdakiler...inanmak başarının yarısıdır gerçekten,herşeyçokgüzelolacak gerçekten doğru diyor...kaplıp gittik bakalım neler getircek yeni yılla birlikte...hepinizin farklı farklı hikayelerini okumak ve gerçekleştiğini görmek çok mutluluk verici...zemuszemus

hoşbuldum bayanssulusmile
inanıyorummmmmmmmmm alkisalkisalkis

konu sahibeniz nerelerdeeee yalnızzzzzz,özletti kendiniiiboshayallersmile
Baileyssss canımmmm..

yorumların tamamını okumadım ama başlıgı görünce atladım hemen :) bu iyi düşünme olayı sayesinde 1-2 aydır o kadar keyfliyim o kadar mutluyum ki (çok sükür) :Saruboceq: önce şükretmeyi öğrendim..sonra iyi düşünmeyi..düşüncenin eylemi yönlendirdigini anladım..tabi bunu anlamama yardımcı olan kişisel gelişim kitapları da oldu...hayat güzel

harika o zaman senden öğreneceğimiz çok şey var
sık sık bize bilgiler verirsen özellikle egonun sesinden uzaklaşmakla ilgili ve istediklerimizi elde etmemizle ilgili çok seviniriz canım bayanssulusmile
konu sahibeniz nerelerdeeee yalnızzzzzz,özletti kendiniiiboshayallersmile
Baileyssss canımmmm..

geldim tatlışımmm herkes çok olumlu ne kadar güzel bir topik oldu burası
dün pek girmek istemedim kuantumla ilgilendiğimden beri ilk defa kötü bir gün yaşadım ve ne yaparsam yapayım egomun sesinden kurtulamadım ama bugün daha iyiyim
sanırım bol bol affetmeyle ilgili olumlamalar yapmalıyım
sizle konuşmak çok iyi geliyor bana kızlar ya opuyorumnanaktan

hayat güzel ve hepimiz çok güzel insanlarız işte bunu farkedebilirsek mutlu olmamak imkansız
hep söylüyorum herşeyin özü sevgidir ama bazen unutuyoruz işte
hem kendimizi hemde başkalarını çok fazla eleştiriyoruz
asında şunu unutmayalım birini eleştiriyorsak aynı özellik kendimizde de olduğu içindir

canım benim de kendimi kötü hissettiğim anlar oluyor zaman zaman,bende yazmak istemiyorum..ne zaman ki kendimi toparlıyorum,atıyorum kafamdan o zaman yazmak istiyorum...burda herkes bu kadar pozitifken araya girmek doğru olmaz diye düşünüyorum ama evet gerçekten kızlar,bir kez bakmak yetiyor buraya bazennnzemuszemus

24 ünde sınavım var çok olmasada çalışıyorum önceden olmaz yapamam diyodum ama şimdi öle değil inşallah kazanacağım
veeeeeee
her şey çok güzel olacak
kk da ilk işim bu sayfayı okumak artık

kendimi yeterince güçlü zannediyorum ama değilmişim bunu öğrenmek biraz sarsıcı oldu ama olsun biliyorum ki içimdeki öz mükemmel ve ben evrensel zekaya güveniyorum
bütün güzellikler bana doğru akıyor zemuszemus

ben de ilk buraya bakıyorum
sınavında başarılı olacaksın inşallah
sınav için bir olumlama var kitapta
eğer istersen eklerim topiğe

harika canım kendini bundan daha iyi bir şekilde motive edemezdin
emin ol bunları yaptıkça istediklerin senin hayatında bir istek değil tamamiyle gerçek olacak

kızlar meraba.
bende büyük bi arbededen çıktıktan sonra aradayım.
sevdiğim insandan ayrıldım.büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için.
belki kuantum benimde işime yarar.
ama benim hiç bilgim yok.benide yönlendirirmisin.
hangi kitabı okumalıyım napmalıyım?
yardım ederseniz çok sevinirim

hoşgeldinn,geçmiş olsun diyorum inşallah bundan sonrası için hayırlsı olur adına..eğer topiği baştan bir okuyabilirsen hem kitap adına hem yapman gerekenler hakkında bilgiler bulabilrsin..sonrasında karşılıklı olarak burda fikirlerimizi dile getiririz..

canım dikkate aldığın için tşk ederim.
evet baştan bir göz attım.
sanırım okumam gereken kitap kuantum düşünce-r.şanal
yapmam gerekende olumlamalar
benim içinde bulunduğum durum aşk acısı(özeti bu yani:)
unutmam gerekiyor.ama unutma düşüncesi bile beni üzüyor.
tek istediğim bende olumlu ve mutlu olabilmek.

rica ederim canımm..herbirimiz yaşıyoruz bunu yaşadık..kolay bir süreç değil,zaman alır ...biraz kendini dinlemen gereken bir dönem olucak bu,iin varsa çalışıyorsan dört elle sarılır..istediğin zaman burdayız biz:)) inşallah en kısa sürede atlatırsın ve herşey olumlu bir şekilde oluropuyorumnanaktan

evet kolay değil
geçceğini bilsem varsın olsun dicem ama.
geçmicek gibi
malesef önümde önemli bi sınav var.
ona çalışmam içinde bu durumu bian evvel atlatmak lazım.

hoşbulduuum:) şöyle anlatayım mesela para konusunda kalıplaşmış bir inancımız var para zor kazanlır gibi... bunun tersini kendimize olumlamalırımızla kabul ettiriyoruz, para bana kolayca gelir gibi mesela... yada ben para kazanırken keyif alırım gibi... olumlamalar yaptığımızda ilk başlarda bazı şeyler daha kötü oluyormuş gibi oluyor, bazı ilişkilerimiz bozulabiliyor yada para konusunda terslikler olabiliyor, aslında bu iyiye işaret çünkü eskisi gidip yerine yenisi geliyor biraz sabırlı ve istikrarlı olmak gerekiyor.

ben de ilk buraya bakıyorum
sınavında başarılı olacaksın inşallah
sınav için bir olumlama var kitapta
eğer istersen eklerim topiğe[/QUOTE]

evet evet istiyorum:)
şu cümleye bayıldım ya 'bütün güzellikler bana doğru akacak' favorim artık yazacağım her yereeeee
hayat güzel ben güzelim opuyorumnanaktan ve bütün güzellikler bana akacak tutabilene aşk olsun beni :dance:

hmmm bu dediğin herşey için geçerli o zaman...iş,aşk...ben bi kaç gündür karamsar bi tablo çiziyorum bu yüzden mi acabaa?şuan sen böyle diyince kafamda canlandı birden..:çok üzgünüm: öğreneceğim daha çok şey var biliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…