- 4 Ocak 2008
- 6.525
- 13
- 683
YINE bu sayfayı okuyup kendıme geldım
çok ıı oldu burası emegı gecen dostlara tesekkurler bende tlf.ses kaydı ısını cok begendım ıı fıkır
ozamn guzel bı olumlama lıstesı olsa dıyorum
bıde arkadaslar kendını ınandırma konusunda bısı dıycem
bızım dınımızde bunların hepsı vardır bı arkadasında dedıgı gıbı bundandan yararlanabılırız
mesela en basta tovbe edılır dualarda bızımde olumlamalarımız kendını affetmekle baslar sonra dıleklerımız soylerken guvenırız Allaha onun buyuklugune ve teslım oluruz ve eger olmazsada bundada bı hayır var derız.
ınancı olanlar ıcın tam bı teslımıyet bence en sonda dualarda derızkı şükür
olumlamalardada evrene şukur gecıyo
umarım yanlıs anlasılmam bu bende etkılı oluyo dıye dedım hanı her ogrendıgımızı bunla ilişkilendırırsek daha saglam olur gıbı gelıyo
sonucta ıanncımıza gore evrenı yaratanda Rabbımız.
tabi canım haklısın kuran kuantumu kabul eder
hatta kuantum ve kuran diye bir kitabı var r.şanal'ın ben okumadım daha ama sırada o var
olumlamaların bir çeşit dua olduğunu kabul edebiliriz mesela
gerçekleştirdiğimiz şeyler için de mutlaka şükür ederiz kuantum da bu vazgeçilmezdir
bizden daha büyük bir zekaya karşı tam bir teslimiyet hali aynen dediğin gibi canım
işte bunu düşünürsek ve tanrının gözünde ne kadar özel ve değerli olduğumuzu bilirsek kafamızda hiçbir soru işareti kalmaz
evet benimde ilk başlarda sorunum buydu; kuşku, endişe...
sen kendini seviyor ve herşeyinle kabul ediyor musun? sorusuna çok rahat tabiki diye cevap verebilirdim, ama öyle değilmiş. "ben değerliyim, ben güçlüyüm, kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve kucaklıyorum" şeklinde düzenli yaptığım olumlamanın sonunda kuşku kalmadı. ve bunun yanında bir kitapta okumuştum olumlamayı yapabiliyorsak aynanın karşısında gözlerimizin içine bakarak yaptığımızda daha etkili oluyormuş.
evet canım louise Hay 'in düşünce gücüyle tedavi kitabında geçiyor
ayna karşısında gözlerinin içine bakarak yapılan bu alıştırma belki bize basit gibi gelebilir ama yapamayan, kendini sevdiğini söyleyemeyen hatta ağlayıp kaçan çok insan varmış çok ilginç geldi bana
kendimi kabullenmekle hiç bir sorun yaşamadım çok şükür heralde bu nedenle inançla ilgili bir sorun yaşamadım ben