• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

YINE bu sayfayı okuyup kendıme geldım
çok ıı oldu burası emegı gecen dostlara tesekkurler bende tlf.ses kaydı ısını cok begendım ıı fıkır
ozamn guzel bı olumlama lıstesı olsa dıyorum
bıde arkadaslar kendını ınandırma konusunda bısı dıycem
bızım dınımızde bunların hepsı vardır bı arkadasında dedıgı gıbı bundandan yararlanabılırız
mesela en basta tovbe edılır dualarda bızımde olumlamalarımız kendını affetmekle baslar sonra dıleklerımız soylerken guvenırız Allaha onun buyuklugune ve teslım oluruz ve eger olmazsada bundada bı hayır var derız.
ınancı olanlar ıcın tam bı teslımıyet bence en sonda dualarda derızkı şükür
olumlamalardada evrene şukur gecıyo
umarım yanlıs anlasılmam bu bende etkılı oluyo dıye dedım hanı her ogrendıgımızı bunla ilişkilendırırsek daha saglam olur gıbı gelıyo
sonucta ıanncımıza gore evrenı yaratanda Rabbımız.

tabi canım haklısın kuran kuantumu kabul eder
hatta kuantum ve kuran diye bir kitabı var r.şanal'ın ben okumadım daha ama sırada o var
olumlamaların bir çeşit dua olduğunu kabul edebiliriz mesela
gerçekleştirdiğimiz şeyler için de mutlaka şükür ederiz kuantum da bu vazgeçilmezdir
bizden daha büyük bir zekaya karşı tam bir teslimiyet hali aynen dediğin gibi canım
işte bunu düşünürsek ve tanrının gözünde ne kadar özel ve değerli olduğumuzu bilirsek kafamızda hiçbir soru işareti kalmaz
evet benimde ilk başlarda sorunum buydu; kuşku, endişe...
sen kendini seviyor ve herşeyinle kabul ediyor musun? sorusuna çok rahat tabiki diye cevap verebilirdim, ama öyle değilmiş. "ben değerliyim, ben güçlüyüm, kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve kucaklıyorum" şeklinde düzenli yaptığım olumlamanın sonunda kuşku kalmadı. ve bunun yanında bir kitapta okumuştum olumlamayı yapabiliyorsak aynanın karşısında gözlerimizin içine bakarak yaptığımızda daha etkili oluyormuş.

evet canım louise Hay 'in düşünce gücüyle tedavi kitabında geçiyor
ayna karşısında gözlerinin içine bakarak yapılan bu alıştırma belki bize basit gibi gelebilir ama yapamayan, kendini sevdiğini söyleyemeyen hatta ağlayıp kaçan çok insan varmış çok ilginç geldi bana
kendimi kabullenmekle hiç bir sorun yaşamadım çok şükür heralde bu nedenle inançla ilgili bir sorun yaşamadım ben

ben hep şanssızım derdim kendim çekermişim demek
bi süredir daha olumlu bakıyorum belki ufak belki sıradan ama alışveriş yaptığım marketten aradılar hediye kazandınız diye böle şeylerin bana uğramayacağını sanırdım halbuki
güzellikler bana doğru akıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2

Olumlamalara devam ediyorum çook güzel gidiyor...kaydirigubbakcemile2
yarın arkadaşım kuantum ile ilgili kitap getircek o kitabı okumaya başlıcağım kaydirigubbakcemile5
baileys cnm yazıların bize verdiğin bilgiler için çoook teşekkür ederim birazda olsa bilinçaltında değişiklikler yaptım sağol cnm :1hug: opuyorumnanaktan

ben hep şanssızım derdim kendim çekermişim demek
bi süredir daha olumlu bakıyorum belki ufak belki sıradan ama alışveriş yaptığım marketten aradılar hediye kazandınız diye böle şeylerin bana uğramayacağını sanırdım halbuki
güzellikler bana doğru akıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2

Olumlamalara devam ediyorum çook güzel gidiyor...kaydirigubbakcemile2
yarın arkadaşım kuantum ile ilgili kitap getircek o kitabı okumaya başlıcağım kaydirigubbakcemile5
baileys cnm yazıların bize verdiğin bilgiler için çoook teşekkür ederim birazda olsa bilinçaltında değişiklikler yaptım sağol cnm :1hug: opuyorumnanaktan

süpersiniz kızlar
güzel gelişmelerinizi okudukça o kadar mutlu oluyorum ki
bütün güzellikler bize doğru akıyor
hayat sürprizlerle dolu ve hergün bambaşka ve birbirinden güzel sürprizlerle karşılaşıyoruz
evren istediklerimizi bize vermek için çalışıyor herşey çok güzel..hayat...insanlar...evren.:asigim:

kıslarrrr bomba gibi gördüm siziiizemuszemus
maşallah diyimm,:nazar: gün gelecek tek tek yazıcaz buraya gerçekleşen hayallerimiziiiiii:asigim:

iyi akşamlar

topik ilgimi çekti....evlenene kadar bende çok hayal kuran ve hayalleri gerçekleşmiş bir insandım...ama şimdi ne hayal kurabiliyorum ne de birşey istiyorum...bir işe el atsam onu bile gönüllü yapamıyorum...bu durumda benim ne yapmam gerek_?

Kuantum düşünce tekniğini aldım okuyorum .. çok etkileyici bir kitap..kitapta ''bir görüntünün kırk yıllık gücü var'' başlığı en etkileyici kısımdı bence ..bunun için hayalleri yazmak ve çizmek önemliymiş..bunu deneyen biri oldu mu?

sen nasılsın herşey yolunda mıolumunekankayizsmile

genel anlamda şükür diyorum ama kendi içimde çatışıyorum canım şu ara harp halindeyim ne yazıkki:a015: işte burdakileri okumak güzel geliyor gerçekten,sizin mutluluklarınızı okumak tetikliyor beni,düşüncelerimi...:1hug:

Kuantum düşünce tekniğini aldım okuyorum .. çok etkileyici bir kitap..kitapta ''bir görüntünün kırk yıllık gücü var'' başlığı en etkileyici kısımdı bence ..bunun için hayalleri yazmak ve çizmek önemliymiş..bunu deneyen biri oldu mu?
o kitabı ben bulamadım yaa alamadım da henüz o yüzden ama bir örnek vercem ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama; hani hıdrellez olduğunda yaparız...gül ağacının dibine,şekiller çizeriz..yada bir kağıda isteklerimizi yazıp,resimleriz..bundan pek bir farkı yok aslında gibi geldi bana..ben henüz böyle bişiy yapmadım ama hergün beynimde resmediyorum,çalışıyorum en azından.ama senin de dediğin gibi yazılıp dahası çizilmesi bence de etkili bir yöntem..

iyi akşamlar

topik ilgimi çekti....evlenene kadar bende çok hayal kuran ve hayalleri gerçekleşmiş bir insandım...ama şimdi ne hayal kurabiliyorum ne de birşey istiyorum...bir işe el atsam onu bile gönüllü yapamıyorum...bu durumda benim ne yapmam gerek_?

evlendikten sonra değişimi başlatan nedir bunu bulman gerek ilk önce...seni bu isteksizliğe iten nedir?? şöyle gibi aslında( teşbihte hata olmazmış kızlarkaydirigubbakcemile3) bir sökük düşünün; eğer başladığı yeri bulursak kaldığımız yerden devam etmemiz kolay olur..gibi..

evet benimde aklıma hıdırellez geldi katılıyorum sana sadece kitapta biraz daha ayrıntılı..tek fark çizdiğin resmin sonunda hayal gerçekleşmiş gibi sevinç duygusunu yaşaman..gerçeklik duygusunu hissetmen..umarım kitabı bulursun çünkü geröekten çok güzel..

evet benimde aklıma hıdırellez geldi katılıyorum sana sadece kitapta biraz daha ayrıntılı..tek fark çizdiğin resmin sonunda hayal gerçekleşmiş gibi sevinç duygusunu yaşaman..gerçeklik duygusunu hissetmen..umarım kitabı bulursun çünkü geröekten çok güzel..

ayyy bulmam lazım cidden...sen de böyle bahsedince..sağol canım inşl..o zaman napcaz resim becerilerimizi geliştircez öle miiiikaydirigubbakcemile3

evlendikten sonra değişimi başlatan nedir bunu bulman gerek ilk önce...seni bu isteksizliğe iten nedir?? şöyle gibi aslında( teşbihte hata olmazmış kızlarkaydirigubbakcemile3) bir sökük düşünün; eğer başladığı yeri bulursak kaldığımız yerden devam etmemiz kolay olur..gibi..

hiç bilmiyorumki...bende büyük bir evim olsn istiyorum hep birde oğlum kilo alsın...o zaman bendemi resim çizeyim..

hiç bilmiyorumki...bende büyük bir evim olsn istiyorum hep birde oğlum kilo alsın...o zaman bendemi resim çizeyim..

büüyk ev almanız için tabiki bu hayalini resmedebilirsin..ama oğlunun kg sorunu varsa ilk önce dr.nuna danışman gerekiyor..sorunu ortaya çıkaran nedenleri ortadan kaldırırsan sorunu çözmek için de adım atmış olursun:teselli::1hug:

ben resmini çizdim :) ama başka resimlerde çzicem ama resim berbat ya bilmiyorumkismile resim becerilerimizide geliştiririz bu sayede
olumlamalarıda uyumadan öncguclubacismilee okuyorumm ve yenileri de ekliyeceğim

aslında kilo problemi değilde yeme problemi desem daha doğru olurdu...ayyy burayı okumak bile insanı çok rahatlatıyormuş...sık sık gelirim...

bu konuyu cok tuttum her sayfayi okumadim ama dusunce gucune cok inanirim cizmek ve yazmakda ise yarayabilir
bugune kadar kafama koyupda yapmadigim sey yok biseye odaklandiysam o seyi eninde sonunda basaririm tabiki once allahin izniyle...
hala birusuru hayalim var ve inaniyorum ki bigun mutlaka basaricam...

Back