Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

evet evet istiyorum:)
şu cümleye bayıldım ya 'bütün güzellikler bana doğru akacak' favorim artık yazacağım her yereeeee
hayat güzel ben güzelim opuyorumnanaktan ve bütün güzellikler bana akacak tutabilene aşk olsun beni :dance:[/QUOTE]

şöyle mesela ;
evren bana bütün güzellikleri verir böylece güvende olurum.opuyorumnanaktan
-cek -cak olursa eee nezaman oluryerimseniben

Son düzenleme:
evet kolay değil
geçceğini bilsem varsın olsun dicem ama.
geçmicek gibi
malesef önümde önemli bi sınav var.
ona çalışmam içinde bu durumu bian evvel atlatmak lazım.

geçmicekmiş gibi gelir hep,biliyorum anlamaya çalışıyorum..gönül yarası zordur...

eğer durumu lehine çevirirsen o sınav senin için muhteşem geçer..ben çok zor bir dönem de çok zor bir sınavı kazandım..

inş çevirirm canım.
burda olmam çare aramam bile umut verici diye düşünüyorum
ne olursa uygulamak istiyorum.

şöyle mesela ;
evren bana bütün güzellikleri verir böylece güvende olurum.opuyorumnanaktan
-cek -cak olursa eee nezaman oluryerimseniben[/QUOTE]

doğru haklısın hatalı bir cümle kullanmışım
-cek,-cak,-meli,-malı eklerini kaldırıyoruz hayatımızdan

''elimden gelenin en iyisini yapmalıyım'' değil elimden gelenin en iyisini yapıyorum ya da yapabilirim

cümleyi de düzelteyim bütün güzellikler bana akıyor ,hayatımda herşey eksiksiz ve tam
bayanssulusmile

düşünce gücüyle tedavi-louise hay

kızlar bu kitabı okumalısınız...zihin temizliğiyle ilgili herşey var
isteklerimizi elde edemiyorsak bu geçmişimizde unutamadığımız ya da affedemediğimiz bir olayın varlığı
ya da hatalı düşünce kalıplarıdır. bu kitap zihninizde sizi engelleyen olumsuz kalıpları keşfedip olumlu hale nasıl çevireceğinizi anlatıyor..... ben çok beğendim tavsiye ediyorum ısrarla

yok baileys'cim sen değil ben yalnış yazmışım sen akıyor demiştin benim çok hoşuma gitti akacak demişim nüans farkını hiç düşünmedim

yok baileys'cim sen değil ben yalnış yazmışım sen akıyor demiştin benim çok hoşuma gitti akacak demişim nüans farkını hiç düşünmedim

ay evet şimdi baktım ne yazdığıma :)
gerçekten kullandığımız ekler çok önemli ve dikkat etmeliyiz ama her zaman olmuyor işte

nasılsınız bakalım bugün nasıl geçti??

benim harikaydı ve ne düşündüysem oldu bu yüzden minnettarımm ve evrene şükrediyorum opuyorumnanaktan

arkadaşıma anlattım okuduklarımı burdan
haklısın hiç böle düşünmedim biz olumsuz bakıyoruz herşeye dedi
hep beraber iyi düşüneceğiz bakalım :)

evet evet öyle, birşeyleri değiştirmeye çalıştığımızda ego direnç gösteriyor, hem biz kendimizi kötü hissediyoruz hem çevremizde terslikler oluyor .
valla ben kaç yıldır hala tam öğrenemedim, hep eksik birşeyler var

evet,açıkçası şun öyle,kendimi kötü hissettiğim bir dönem...

herşeyin üstüste geldiği kendimizi kötü hissettiğimiz zaman akşam yatarken derin derin nefes alarak soruyoruz: bu olayları yaşamamın sebebi nedir? bunlardan öğrenmem gereken bişey var ki bunları yaşıyorum. o halde öğrenmem gereken nedir? ve uyuyoruz. gerçekten aslında öğrenmemiz gerekeni ya erteis gün ya sabah kalktığımızda yada herhangi bir işle uğraşırken birden farketmiş oluyoruz. farkettiğimizdede ilk yapmamız gereken bu sorunu yaşadığım için ve .... öğrendiğim için şükürler olsun demek, şükürle birlikte onunla ilgili olumlamalar yapmak.hangi konuyla ilgiliyse emin olun bir daha benzer bir problemi yaşamıyoruz. ben denedim. ilişkiler konusunda problem yaşıyordum. önce herşey yolunda gidiyor bir zaman sonra ortada bariz birşey yokken geriliyordu. annemle, eşimle, arkadaşlarımla, eşimin ailesiyle sanki belli periyodlarda sorunlar yaşıyordum. artık herşey yolunda... hatta eski günlerimi unuttum bile:))

Teşekkür ederimm,umarım bende de işe yarar:kedi:

ben de birşey eklemek istiyorum :)
sorduğumuz soruların cevaplarını rüyalarımızdan da alabiliriz bunun için rüya günlüğü tutmanızı öneririm
evrene ne sorarsak soralım mutlaka cevap alacağımıza ben de inanıyorum
yeter ki algılarımız açık olsun

bence inanmak en kolayı... eğer inanmazsan ne arınma ne de olumlu düşünme aşamalarını gerçekleştirebilirsin
sen kendini seviyor ve herşeyinle kabul ediyor musun?

bu soruya tüm benliğinle evet diyorsan, kendini her şekilde seviyorsan, kendine inanıp içindeki sonsuz gücün farkındaysan "acaba" ile başlayan cümleler aklına bile gelmez

sen eğer "ya olmazsa" diye düşünüyorsan kendi gücünün tam anlamıyla farkında değilsin

canım kuantum düşünce tekniklerini okudun mu peki?

işte bu rüya günlüğü tutma işini hiç yapamadım, sonra bir yere yazayım diyorum yazacağım zaman unutmuş oluyorum

evet benimde ilk başlarda sorunum buydu; kuşku, endişe...
sen kendini seviyor ve herşeyinle kabul ediyor musun? sorusuna çok rahat tabiki diye cevap verebilirdim, ama öyle değilmiş. "ben değerliyim, ben güçlüyüm, kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve kucaklıyorum" şeklinde düzenli yaptığım olumlamanın sonunda kuşku kalmadı. ve bunun yanında bir kitapta okumuştum olumlamayı yapabiliyorsak aynanın karşısında gözlerimizin içine bakarak yaptığımızda daha etkili oluyormuş.

YINE bu sayfayı okuyup kendıme geldım
çok ıı oldu burası emegı gecen dostlara tesekkurler bende tlf.ses kaydı ısını cok begendım ıı fıkır
ozamn guzel bı olumlama lıstesı olsa dıyorum
bıde arkadaslar kendını ınandırma konusunda bısı dıycem
bızım dınımızde bunların hepsı vardır bı arkadasında dedıgı gıbı bundandan yararlanabılırız
mesela en basta tovbe edılır dualarda bızımde olumlamalarımız kendını affetmekle baslar sonra dıleklerımız soylerken guvenırız Allaha onun buyuklugune ve teslım oluruz ve eger olmazsada bundada bı hayır var derız.
ınancı olanlar ıcın tam bı teslımıyet bence en sonda dualarda derızkı şükür
olumlamalardada evrene şukur gecıyo
umarım yanlıs anlasılmam bu bende etkılı oluyo dıye dedım hanı her ogrendıgımızı bunla ilişkilendırırsek daha saglam olur gıbı gelıyo
sonucta ıanncımıza gore evrenı yaratanda Rabbımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…