evet kolay değil
geçceğini bilsem varsın olsun dicem ama.
geçmicek gibi
malesef önümde önemli bi sınav var.
ona çalışmam içinde bu durumu bian evvel atlatmak lazım.
geçmicekmiş gibi gelir hep,biliyorum anlamaya çalışıyorum..gönül yarası zordur...
eğer durumu lehine çevirirsen o sınav senin için muhteşem geçer..ben çok zor bir dönem de çok zor bir sınavı kazandım..
evet evet istiyorum:)
şu cümleye bayıldım ya 'bütün güzellikler bana doğru akacak' favorim artık yazacağım her yereeeee
hayat güzel ben güzelim opuyorumnanaktan ve bütün güzellikler bana akacak tutabilene aşk olsun beni :dance:
yok baileys'cim sen değil ben yalnış yazmışım sen akıyor demiştin benim çok hoşuma gitti akacak demişim nüans farkını hiç düşünmedim
harika o zaman senden öğreneceğimiz çok şey var
sık sık bize bilgiler verirsen özellikle egonun sesinden uzaklaşmakla ilgili ve istediklerimizi elde etmemizle ilgili çok seviniriz canım bayanssulusmile
görmemişim canım:)
ego konusunda bildiğim kadarıyla olumlamalarda istikrarlı olmak dışında yapabileceğimiz çok fazla şey yok. aslında tabiki var ama bunu uzman eşliğinde yapmak gerekiyor sanıyorum. ben öyle yaptım, egom sustu. hep içimde konuşan bir ses vardı, çalışmalar aldıktan bir zaman sonra (ne kadar oldu bilmiyorum) farkettimki kafamın için bıdır bıdır konuşan ses susmuş. ama bana verilen olumlamaları ben düzenli yapmıştım.
birde olumlamaları yaparken teslimiyette gerekiyor. teslimiyet size kalmış inançlıysanız Allaha yada isterseniz evrene... işler ters gitmeye başladığında "daha iyi olacağı için böyle oluyor" teslimiyeti.
olumlamaları yapma konusundada bir kolaylık... bu benim keşfimdir; veren uzman bile şaşırmıştı:lepi: olumlamayı bir kez normal rahat bir ses tonunda cep telefonuma kaydettim onu nerede olursam olayım tekrar tekrar kulaklıkla dinledim, hem kendi sesim hem kolaylık oldu yerimseniben
işte böyle, yardımcı olabileceğim başka sorularınız varsa buradayım efenim:)bayanssulusmile
hmmm bu dediğin herşey için geçerli o zaman...iş,aşk...ben bi kaç gündür karamsar bi tablo çiziyorum bu yüzden mi acabaa?şuan sen böyle diyince kafamda canlandı birden..:çok üzgünüm: öğreneceğim daha çok şey var biliyorummm
evet,açıkçası şun öyle,kendimi kötü hissettiğim bir dönem...
herşeyin üstüste geldiği kendimizi kötü hissettiğimiz zaman akşam yatarken derin derin nefes alarak soruyoruz: bu olayları yaşamamın sebebi nedir? bunlardan öğrenmem gereken bişey var ki bunları yaşıyorum. o halde öğrenmem gereken nedir? ve uyuyoruz. gerçekten aslında öğrenmemiz gerekeni ya erteis gün ya sabah kalktığımızda yada herhangi bir işle uğraşırken birden farketmiş oluyoruz. farkettiğimizdede ilk yapmamız gereken bu sorunu yaşadığım için ve .... öğrendiğim için şükürler olsun demek, şükürle birlikte onunla ilgili olumlamalar yapmak.hangi konuyla ilgiliyse emin olun bir daha benzer bir problemi yaşamıyoruz. ben denedim. ilişkiler konusunda problem yaşıyordum. önce herşey yolunda gidiyor bir zaman sonra ortada bariz birşey yokken geriliyordu. annemle, eşimle, arkadaşlarımla, eşimin ailesiyle sanki belli periyodlarda sorunlar yaşıyordum. artık herşey yolunda... hatta eski günlerimi unuttum bile:))
harika o zaman senden öğreneceğimiz çok şey var
sık sık bize bilgiler verirsen özellikle egonun sesinden uzaklaşmakla ilgili ve istediklerimizi elde etmemizle ilgili çok seviniriz canım bayanssulusmile
görmemişim canım:)
ego konusunda bildiğim kadarıyla olumlamalarda istikrarlı olmak dışında yapabileceğimiz çok fazla şey yok. aslında tabiki var ama bunu uzman eşliğinde yapmak gerekiyor sanıyorum. ben öyle yaptım, egom sustu. hep içimde konuşan bir ses vardı, çalışmalar aldıktan bir zaman sonra (ne kadar oldu bilmiyorum) farkettimki kafamın için bıdır bıdır konuşan ses susmuş. ama bana verilen olumlamaları ben düzenli yapmıştım.
birde olumlamaları yaparken teslimiyette gerekiyor. teslimiyet size kalmış inançlıysanız Allaha yada isterseniz evrene... işler ters gitmeye başladığında "daha iyi olacağı için böyle oluyor" teslimiyeti.
olumlamaları yapma konusundada bir kolaylık... bu benim keşfimdir; veren uzman bile şaşırmıştı:lepi: olumlamayı bir kez normal rahat bir ses tonunda cep telefonuma kaydettim onu nerede olursam olayım tekrar tekrar kulaklıkla dinledim, hem kendi sesim hem kolaylık oldu yerimseniben
işte böyle, yardımcı olabileceğim başka sorularınız varsa buradayım efenim:)bayanssulusmile
"daha iyi olacağı için böyle oluyor"
bu cümle gerçekten ferahlattı birden canım çok teşekkürler bunu sık sık tekrar edicem
telefonuna kaydetmekte çok güzel fikirmiş..gün içerisinde sürekli dinlemek kimbilir ne kadar huzur verici olmuştur çok iyi düşünmüşsün ben de uygulayacağım
herşeyin üstüste geldiği kendimizi kötü hissettiğimiz zaman akşam yatarken derin derin nefes alarak soruyoruz: bu olayları yaşamamın sebebi nedir? bunlardan öğrenmem gereken bişey var ki bunları yaşıyorum. o halde öğrenmem gereken nedir? ve uyuyoruz. gerçekten aslında öğrenmemiz gerekeni ya erteis gün ya sabah kalktığımızda yada herhangi bir işle uğraşırken birden farketmiş oluyoruz. farkettiğimizdede ilk yapmamız gereken bu sorunu yaşadığım için ve .... öğrendiğim için şükürler olsun demek, şükürle birlikte onunla ilgili olumlamalar yapmak.hangi konuyla ilgiliyse emin olun bir daha benzer bir problemi yaşamıyoruz. ben denedim. ilişkiler konusunda problem yaşıyordum. önce herşey yolunda gidiyor bir zaman sonra ortada bariz birşey yokken geriliyordu. annemle, eşimle, arkadaşlarımla, eşimin ailesiyle sanki belli periyodlarda sorunlar yaşıyordum. artık herşey yolunda... hatta eski günlerimi unuttum bile:))
Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum =)
Olumlu düşünme,arınma..vs. herşey tamam da şu inanma işini nasıl becerebiliyorsunuz ?
Çok istediğimiz şey yada şeyler bunların gerçekleşebilmesi için koşulsuz inanmak hatta olmuş gibi hissetmek,yaşamak gerekiyor ya,tam anlamıyla yapamıyorum ben bunu bir türlü.
Ya olmazsa,gerçekleşmezse ?.. tarzı olumsuz cümleleri de düşünmekten kendimi alamıyorum.
Arınmayla ilgili bir sorun sanırım bu.
Her türlü önerilerinize açığım bu konuda.
Ayrıca Sandra Anne Taylor - Kuantum Başarı kitabını okuyanınız var mı ? bilmiyorum ama oradaki önermelerden de yazmak istiyorum arada buraya =)
ben de birşey eklemek istiyorum :)
sorduğumuz soruların cevaplarını rüyalarımızdan da alabiliriz bunun için rüya günlüğü tutmanızı öneririm
evrene ne sorarsak soralım mutlaka cevap alacağımıza ben de inanıyorum
yeter ki algılarımız açık olsun
bence inanmak en kolayı... eğer inanmazsan ne arınma ne de olumlu düşünme aşamalarını gerçekleştirebilirsin
sen kendini seviyor ve herşeyinle kabul ediyor musun?
bu soruya tüm benliğinle evet diyorsan, kendini her şekilde seviyorsan, kendine inanıp içindeki sonsuz gücün farkındaysan "acaba" ile başlayan cümleler aklına bile gelmez
sen eğer "ya olmazsa" diye düşünüyorsan kendi gücünün tam anlamıyla farkında değilsin
canım kuantum düşünce tekniklerini okudun mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?