peki nasıl canım etkilerini gördün mü hayatında bayanssulusmile
tüm bunları yaparken, hem kendimizi hem burdaki arkadaşlarımızı bir şekilde b olaya alıştırırken yaşanılan hayatlardaki değişimleri görüyoruz yada bunları bize anlatıyorlar.fakat zaman zaman bu duygunun sekteye uğradığıda olmuyor değil...bu gibi durumlarda ne yapmak gerekiyor? kendimce -bugünkü durumumu düşündüğümde- üzerinde durmamaya çalışıyorum ama bugün pek başarılı olamadım sanırım:sinifsinif:
arada bir oluyor ama çevremdeki kişilerden etkilenmeyeceğim kaydirigubbakcemile5
olumlamalara devam sositososito
Baileys canım yine döktürmüşsün bu akşam kaydirigubbakcemile3 sağolasınn..bende bugün bi kitap aldım; R.Şanal' ın Kuantum Olumlama,diğer kitaplarını bulamadımm maalesef..ama alırım kısa zamanda.ben bugün şeye takıldım mesela; tüm bunları yaparken, hem kendimizi hem burdaki arkadaşlarımızı bir şekilde b olaya alıştırırken yaşanılan hayatlardaki değişimleri görüyoruz yada bunları bize anlatıyorlar.fakat zaman zaman bu duygunun sekteye uğradığıda olmuyor değil...bu gibi durumlarda ne yapmak gerekiyor? kendimce -bugünkü durumumu düşündüğümde- üzerinde durmamaya çalışıyorum ama bugün pek başarılı olamadım sanırım:sinifsinif:
hayır sekteye uğramıyor aslında kötü şeyler yaşasanda üzülsende içinde bir huzur olur mutlaka onu kaybetmezsin...
canın sıkkın olsada özün rahatlık duygusunu hissedemiyorsan daha uyum sağlamamışsın demektir canım
mükemmel bir kitap almışsın ama kuantum düşünce tekniğinden başlamanı öneririm
her sorunun cevabı orada şu öz ,ego, evrensel ilkelerle uyumlama olayını iyice özümsemek gerekiyor öncelikle
sizinle paylaşmak istediklerim var kızlar sıkılmazsanız... :kedi:
2010un ilk günü herşeyin 2009dan farklı ve daha güzel olacağına inandım.çok büyük bi umutla başladım yeni yıla hemde bu topic ile pekişti herşey.
normal hayatta çok çekingenimdir herşeye öyle kolay ısınamam herzaman daha sosyal olmak insanlara yardım etmek istedim ama hiç fırsatım olmadı şimdiye kadar.
meğer ben kendimi engelliyomuşum.lmaz:
yeni yılın ilk günü kursa gittiğimde herşeye başka gözle baktım sanki :kedi:
ve o gün benim bi tane kardeşim oldu.Hiç bilmediğim bi şehirden,küçük umut dolu (kendi gibi adı mutlu :)) benden heyecanla mektup ve kitap bekleyen bi kardeş..
içim daha fazla sevgiyle doldu sanki benden taştı heyecanım sizinle paylaşmak istedim..
hayat böyle güzellikleri karşımıza çıkarıyo işte dahada umutlanıyoruz herşey için...
2010un ilk günü herşeyin 2009dan farklı ve daha güzel olacağına inandım.çok büyük bi umutla başladım yeni yıla hemde bu topic ile pekişti herşey.
normal hayatta çok çekingenimdir herşeye öyle kolay ısınamam herzaman daha sosyal olmak insanlara yardım etmek istedim ama hiç fırsatım olmadı şimdiye kadar.
ve o gün benim bi tane kardeşim oldu.Hiç bilmediğim bi şehirden,küçük umut dolu (kendi gibi adı mutlu :)) benden heyecanla mektup ve kitap bekleyen bi kardeş..
içim daha fazla sevgiyle doldu sanki benden taştı heyecanım sizinle paylaşmak istedim..
hayat böyle güzellikleri karşımıza çıkarıyo işte dahada umutlanıyoruz herşey için...
ay canım süpersinkaydirigubbakcemile5
işte bu yaa :lepi: eminim çok daha güzellerini yapacaksın müthiş bir adım atmışsın içindeki seni keşfetmeye başladın gerisi gelir gari tutamayız seni olumunekankayizsmile
kızlar mukemmelısınız ya baileys ne kadar guzel bı topic olmus burası.gecen sene o kadar guzeldıkı o kadar pozıtıftım enerjı doluydumkı yazın hersey tepetaklak oldu ve bıdaha kendıme gelemedım ınanamıorm ben nası bu hale geldım dıye mafoldumben denıyorum ama pozıtıf dusunemıyorum konsantre olamıyorum bı turlu r.şanalın kuantum dusunce teknıgı kıtabını aldım umarım faydası dokunur ınsallah ben de aranıza katılırım kızlar...
holgeldinn canımm:1hug: zaman zaman hepimiz yaşıyoruz ,herkesin belirli dönemleri oluyor..ama önemli olan kötü gidişata bir demek ve bütüne yaymamak bunu..senin durumunda gelip geçicidir nihayetinde.hangimiz kendimizi kötü hissetmiyoruz ki? yada kötü hissetmek için zaman zaman bahaneler bulmuyoruz? aramıza hoşgeldinnn,herşeyin gönlünce olması dileğiyle..opuyorumnanaktan
kızlar mukemmelısınız ya baileys ne kadar guzel bı topic olmus burası.gecen sene o kadar guzeldıkı o kadar pozıtıftım enerjı doluydumkı yazın hersey tepetaklak oldu ve bıdaha kendıme gelemedım ınanamıorm ben nası bu hale geldım dıye mafoldumben denıyorum ama pozıtıf dusunemıyorum konsantre olamıyorum bı turlu r.şanalın kuantum dusunce teknıgı kıtabını aldım umarım faydası dokunur ınsallah ben de aranıza katılırım kızlar...
merhabaa başlığı görünce atladım:)) harika olmuş..
benimde naçizane ekleyeceklerim var:
1. olmasını istediğimiz durumları -cek -cak gibi değilde o anda yaşıyor gibi ifade etmeliyiz.mesela para bana akıyor, ben herzaman güvendeyim gibi.
2. olumlamaları kısa, net, ve günde 20 kez 21 gün süreyle vede kulağımızın duyacağı sesle yapmamız gerekiyor. çünkü bilinçaltımız sadece kendi sesimizden komut alıyor ve ona bunu kabul ettirmemiz için ısrarlı olmamız gerekiyor ve ayrıca her alışkanlığın kazanımı için 21 gün gerekli.
3.para, iş, sevgili, ilişkiler konusunda problem yaşıyorsak kendimize bir şekilde (mesela aileden) kalıplaştırdığımız düşüncelere dikkat ederek onları ters çevirmemiz gerekiyor.
bunları nereden biliyorum? yaklaşık 3 yıldır bu konuyla ilgileniyorum, birçok döküman, seminer, kitap ve r.şanal da aldığım bireysel çalışmadan biliyyorum. aklıma geldikçe yeni bilgilerde verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?