Hoşgeldin, keyifli paylaşımlar
Nasıl olacak o anlatsana canım benim... Hayallerim sadece hayal olarak kalacak diye çok korkuyorum...
HoşbuldumBu gün kitap fuarından Aykut Oğut'un Evrenden Torpilim Var ve M.Barış Muslu'nun Yıka Beynini isimli kitaplarını aldık.Evrenden Torpilim Var ı okumaya başladım bakalım. Yalnız ben bu kuantum,çekim yasası bilmem nesi ile ilgili şeyleri okudukça beynimde çatışmalar yaşanıyor.. Sürekli bir sorgulama halinde buluyorum kendimi..Allah sonumu hayır etsin
yine o karamsar halindesin bir kaç zamandır farkındayım..:26:
kendine zaman ver biraz ve kendini suçlamaktan da vazgeç..
elbet hepimiz bişiyler yaşıyoruz..neden daha güzelini yaşayacağına
odaklanmıyorsun hayatcım?? eskiyi içinden silip atamadığın müddetçe
sana yaşattıklarını yaşamaya devam edersin..yeter elin bağrında oturduğun...
yaşadığın ana şükret,yaşamaktan keyif al..sen bunu pek ala güzelde yapıyorsun.
annenle ablanla maşallahne güzel anlaştığını biliyorum ben buradaki yorumlarından.
23 yaşındaydım beni terk edip giden adam için kendimi heba ettim.öyle böyle değil..
4 yılımı verdiğim üniversitem ve arakadaşlarımdan ayrılırken, geçmişe dönüp güzelliklerle
anacağım o mezuniyete gidemedim ben..yapamadım.herkes karşımda mutluluk nağraları atarken
benim canım yanıyordu..mezun olduktan sonra tüm arkadaşlarım evlendi,çocukları okula başlayacak
başladı hatta...benden bişiyler alıp götürmedi,üzüldüm ama her şeyin vakti zamanı oluyor...biliyorum ki
şuan ki mutsuzluğunun sebebi de bu..söküp atmanın tam vakti..her şeye inat bak ne güzel bir mevsim var karşında
ve ne güzel ,üç aylar başladı...
Canım benim.. Burada tanıştığım ve gerçekten arkadaşımm Diyebeileceğim insanlardan birisin..
Sık sık olmasada ara sıra konuşuyoruz ya ama yinede birbirimize karşı aynıyız.. Araya soğukluk girmiyo.. İnşallah arkadaşlğımız hep böyle devam eder..
Senin fikirlerin , senin yazdıkların inan bana yön gösteriyo bak şimdi yazdıklarını bile başa dönüp iki üç kere okudum.. Evet işte tamam bu diyorum.. Söylediklerin benimde aklımdan geçen şeyler ama insana başkası söyleyince daha farklı oluyo işte.. Bi kez daha teşekkür ederim sana.. Beni anladığın, beni unutmadığın için.. Rabbim seninde gönlüne göre versin.. Kimbilir bundan yıllar sonra bu konuştuklarımızı hatırlar tebessüm ederiz..
Onun haricinde şu an hayatım aynı devam ediyo.. Ama iyiyim artık gerçekten tam anlamıyla üzülmüyorum artık demiyorum ama iyiyim diyebiliyorum.. Bide kuzum ya ben artık haddinden fazla hayal kuruyorum iyi olmamın sebeplerinden biride bu sanırım.. Kafamı meşgul ediyorum.. Mesela platonik seviyorum...
Topiği meşgul ettim.. Canımm kocaman öpüyorum seni..
Hey, burası ne kadar güzel bir topikmiş böyle;daha önce gözden kaçırmışım...
Bende artık aranızdayım...
Biraz eski sayfaları karıştırayım
Çok güzel paylaşımlar yapılmış,bu arada baileys ve eylül başak yazdıklarınız çok güzel...
Kuantum büyüsünden bahsedince genelde gerçekten Kuantum ile ilgilenen, kafayı buna patlatan fizikçi arkadaşlarım pek bir kızıyorlar bana, ne kadar da basite alıyorsunuz asrın bilimini, çok alakasız bağlantılar kuruyorsunuz zorluyorsunuz diyorlar, ama ben edebiyatçıyım ve tam bir romantiğim. Kuantum yasasını popüler bilimlere indirgeyen kitapların çoğunu hatmettim. tamam gerçek anlamda etkilendiğim kitap sayısı çok çok azdı. çoğu da birbirini tekrar ediyordu. çevrem kişisel gelişim furyasıyla alay edenlerden oluşuyor, hep fen bilimleriyle çevrilmişim :)) pozitivizmden uzaklaşıp az biraz inançlarla yaşamaya ihtiyacım var.
desteğe ihtiyacım var, tamam fizik kurallarını, fizik bilimini bilmiyorum, ama kişisel gelişim kitaplarındaki bilimsel temellere dayandırma metotları hoşuma gidiyor ve gerçek fiziği öğrenmek istemiyorum, yoksa ben de sorgulayıcı olacağım ve içimdeki ateşi söndüreceğim.
her insanın hayatında geçiş dönemleri olmuştur, bu dönemler insanı derinden sarsar, artık kendini tanıyamaz olursun, belki bir psikoloğa gitsem her şey düzelecekti, ama maalesef bana o kadar yüksek fiyatlar söylediler ki, sadece bir seansı bu kadar ise ben nasıl her hafta gelebilirim dedim, devlet üniversitelerine ise hiç davranmadım randevuyu ne zamana verecekleri belli değildi,
ben de gittim kişisel gelişim furyasına katıldım fena mı ettim canım :)) kendi kendimin doktoru olayım dedim, yeterli olmayacak elbet ama gücüm bunlara yetiyordu ve gerçekten de çok etkili oldu. en büyük bunalımlarımı o verdikleri telkinlerle atlattım, defterlere yaza yaza, What the bleep is do we know ?! serilerini izleye izleye ayakta kaldım. Ama öyle bir şey ki insan atlatsa bile bir zaman sonra yine tükeniyor ve bağımlı hale geliyor, yeniden planlar, amaçlar yazılıyor, yeni bir defter alınıyor, hayatından pek çok şeyi kişiyi çıkartıyorsun, yeni bir başlangıç diyorsun, çok güzel, ama devam edemiyorsun. yarım kalıyor.
işte bu yeni başlangıç aşamasındayım, içimdeki ateşim gayet yüksek ve artık yeter, bir şeyler değişecek diyorum, artık o aldığım kararları uygulama vakti geldi diyorum.
en başta zayıflamak istiyorum, sonra yeniden çalışmaya başlamak istiyorum, vaktinde su gibi tıkır tıkır konuşup yazdığım ingilizce ve almancamı 4 sene boyunca yüzüne bakmadığım için unuttuğum altın bileziklerimi yeniden koluma takabilmek, tıkır tıkır yeniden konuşup yazabilmek istiyorum, bilen bilir yabancı dillere bir süre ilgi göstermezsen alır başını gider, nankördür.
o eski pınar gibi olabilmek zehir gibi çalışmak aklımı çalıştırmak, eskisi gibi sosyal birisi olmak istiyorum,
kilo almak o kadar çok etkiliyor ki, eskiden beni tanıyanlar bilenlerle karşılaşınca yüzlerindeki o garip ifade, ne oldu sana şaşkınlığı, amma şişmişsin yahu yorumlarını duyunca daha da bir eve gömülüyorum. hiç çıkasım gelmiyor. kendine olan güvenimi inancımı da aldı götürdü bu yağlar :)) üniversite bitti, istediğim gibi bir iş bulamadım, saçma sapan işlere girdim köreldim, enerjim tükendi, bari yüksek lisansa gireyim dedim, orada da umduğumu bulamadım..
anlayacağınız derdim çok, mesajımı okuma nezaketini gösteren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.. konunuzu çok beğendim aboneliklerime aldım, buradan çıkmam artık :))
bana da yardım edin kızlar
o zaman bizimle yeni ve güzel şeyler paylaşman yakındır..
Aykut Oğut'un kitabını bi çırpıda bitirdim :) Eğlenceli bir kitaptı,2. kitabını da alsam mı diye düşünüyorum.Secret kitabından daha gerçekçi gibi geldi bana.Uygulama konularında da daha yardımcı.
Ha ben bu olaylara neden merak sardım,olmasını istediğim bir iş var da onun için :) Oldu mu,hayır henüz üzerinde çalışıyorum :) ayrasehri.com Aykut Oğut'un web sitesi.Orada katıldığı program videoları var.Onları izliyorum bi kaç gündür. Diyor ki; istediğiniz şey bağımlılık halini almasın,ona muhtaç olduğunuz sinyalini yayarsınız evrene.Benim hata yaptığım kısım burası sanırım..Takmışım kafaya müşteri de müşteri diye,sürekli bir kontrol halindeyim meselaŞimdi egomu yatıştırma çalışmalarına başladım."Emmaaannn şimdiye kadar işin mi vardı,sen bunu keyif için yapıyorsun,ihtiyacın yok.Tabi ki olursa ne ala,olmazsa da canın istediği zaman,istediğin gibi yaparsın yapmak isteyeceğini" diye konuşuyorum içten içten..
Bakalım olumlu gelişmeler olursa haberdar ederim sizi
İkinci kitabı almalısın. İlkinden daha da güzel.
merhaba herkese
bende çok uzun zamandır olumlu düşünme, çekim yasası gibi konularla ilgiliyim, çookk kitap okudum ama aykut oğut'u bilmiyordum, burda okuduğum tavsiye üzerine sitelerini araştırdım ve çok ilgimi çekti=))
hemen kitabını alıp iyice okuyacağım, çünkü benim sorunum olumlu düşünce gücünü çok iyi bilmeme rağmen herzaman uygulayamıyorum. zaten şu ara çok ihtiyacım var:)
Fuardan aldığım 2. kitap olan "Yıka Beynini"ye başladım.Bunu bitireyim sonra aynalıyı alırım inşallah..Fiyatı da 25 tl civarı,onun için kararsız kaldım biraz
Valla kitabını tavsiye ederim ama zaten çok kitap okudum,olayı biliyorum diyorsan alma benceŞimdi başladığım kitap (Yıka Beynini) tamda senin bahsettiğin konu üzerine iddialı.
Bilinçaltını formatlamaya yarıyormuş.Yazar diyor ki;"Kişisel gelişim kitaplarında hep aynı şey anlatılıyor.Okuyucular etkilenip bi kaç gün uygulama yapsa da yine eski ruh hallerine dönüyorlar.." Bu konularda okuduğum pek çok kullanıcı yorumundan anladığım kadarıyla doğru bir tespit :) Kitaptakileri uygularsak hayatımızda kesinlikle değişimler yaşayacağımızı iddia ediyor.Ben henüz kitabın başındayım.Eğer memnun kalırsam kesinlikle tavsiye ederim..
Bu arada ayrasehri.com da Aykut Oğut'un katıldığı tüm programların videoları var.Kitabından önce onları da izleyebilirsin..Onlardan da öğreneceğin şeyler olabilir.Sonra baktın ki çok sevdin,kitabı da alırsın
okuduğun kitaplarla yakaladığın değişikliklerden bahseder misin??
nasıl bir süreçten geçtin peki?sana hangi noktada faydaları dokundu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?