Aynen öyle :) Ben hep o an yaşıyormuşum gibi yaptım. Mesela eski erkek arkadaşım beni çok kırmıştı ve benim hayatta nefret ettiğim tek insan o olmuştu. Bir kaç hafta önce eve doğru yürürken aklıma o geldi. Şimdi o burada olsa hiç yüzüne bakmadan geçsem o da çatlasa dedim. Yürürken sanki o beni izliyormuş gibi hissettim geçtim gittim. Hatta bundan dolayı mutlu olup güldüm de :) Veeeeeee 4-5 saat sonra otobüste karşılaştık. Otobüs kalabalık olduğu için beni otobüsten inerken fark etti. Ve öylece kaldı beni görünce. Ben bunu fark ettim ve hiç yüzüne bakmadım. Bir kaç saat sonra facebooktan mesaj geldi benimle konuşmak görüşmek istiyormuş numarasını yollamış mesaj bekliyormuş
Tabi ben konuşulacak bir şey olmadığını söyledim ve bir daha da bir şey yazmadım.
Öyle mutlu olmuştum ki anlatamam. :)
İşte böyle. İçinde olmuş gibi hissedeceksin. Olduğu için teşekkür edeceksin. Mutluluğunu yaşayacaksın. Aklında şüphe olmayacak. Güveneceksin kendine ve göreceksin olacak. :):) Dilerim hepinizin dilekleri gerçekleşir. Sevgiyle kalın her zaman... :)