Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Bu bahsettiğin siteyi bulamadım... :26:
Bir de hayatında ne değişiklikler var yazsan ne iyi olurdu.

Bu bahsettiğin siteyi bulamadım... :26:
Bir de hayatında ne değişiklikler var yazsan ne iyi olurdu.

kızlar lınkı ekledım ama bır baktım sıte lınk gostermıyor.sanırım yasak.neyse googledan bulursunuz zaten

müziği dinleyip,istedğimiz şeyin hayalini mi kuruyoruz:44:

merhaba ben bu ısı yapıyorum
bu uyarıyı yapmayı kendıme borc bılırım lutfen bu tur cdlerı ozel kendınız ıcın yaptırınız.ınternetten ındırmeyınız .kime yaptırdıgınızdan cok sızın yanınızda ve sıze ozel yapılması gerekmektedır.bu yontem cok ıse yarar bende kullanıyorum ve yapıyorum ama lutfen guvendıgınız ınsanlara ve kısıye ozel yaptırın

katılıyorum

bunları kötüye kullanabilcek insanlar var..size güzel telkin der ama başka şeyler vardır o yüzden emin olmadan dinlemeyin..bende çok dikkatle seçiyorum

Konu açılalı 2 yıl olmuş. O zaman takip ediyordum bu topiği. Ve o zaman da şu an yaşadığım aynı, tamamen aynı sıkıntılarım vardı.

Dönüp bakıyorum da hiç azalmamış, aynen devam ediyordu ki, 3,4 gün önce Kuantum Sıçrama - R Şanal kitabını okudum.

O zamandan bu zamana, yani iki senedir R. Şanal'ın kitaplarını almamışım, alamamışım.

(Kendim için bir şey yapmamışım. Ne kadar garip.)

Çünkü olumlamayı ne kadar yapmak istersem isteyeyim, bir yanım gerçekten mutlu olacağıma, her şeyin tam benim istediğim gibi olacağına inanmıyor!

Klasik kişisel gelişim, psikoloji kitaplarına benzeyen yanları olsa da (Kuantum Sıçrama'nın) farklı, insanı içine çeken bir yanı da var.

Kitabı bitirdiğimde karar verdim:

Artık sıkıntılarıma tahammülüm yok. Onlardan vazgeçiyorum. Ve bana katılmak isteyen arkadaşları da bekliyorum.

Eski paylaşımlarımda bulunduğumuz arkadaşlar da şu sıralarda nerdeler, ne ile meşguller, paylaşabilirlerse destek olmuş olurlar.

İlk yapacağım şey, baştan sona bütün sayfaları okuyacağım. Kesinlikle bir şeyler keşfedeceğime eminim.

asinaz cım..şöyle bir sayfa başı yaptım neredeydim,nerelere gedlim diye..
en çok bu foruma takılanlardan biri de bendim.. ne değişmiş hayatımda..
işe girdim..kafamdakinin tıpkısının aynısı çok şükür.. ve hayatımda biri var..
2 önemli değişim söz konusu..olumlama vs. yaptım mı hayır aslında..bir kaç kitabı
aldım ama açıkçası sıkıcı geliyor bir saatten sonra..eğer orada anlatılanlardan bir
çıkarım yapamıyorsak boşuna zaten zaman kaybı..ama ben her okuduğum kitapta
kendimce güzel yanlar keşfettiğimi düşünüyorum..önemli olan bilinçaltında ki ;
"sürekli olumsuzluklarla karşılacağım" ı temizleyebilmek..ve kendimize zaman ayırmak..

Evet, çok haklısın. Ben temizleyemedim, aslında uğraşmadım, inanmadım.
Şu an gerçekten inanıyorum. Ama direnç gösterdiğimi farkettim, önceden bunu bilmiyorum. Kitabı bitirdiğimde bana farkettirdiği çok şey olduğunu gördüm.

o zaman bizimle yeni ve güzel şeyler paylaşman yakındır..

Merhaba herkese..Bu aralar bende bu konulara merak sarmış bulunmaktayım..Sır kitabını okudum ve buradaki ilgili topiği baştan sona okudum.Sonra kişisel gelişim başlığına tıklayıp ilgili diğer topiklere de bakmak isterken ilk olarak buraya girdim :) Vakit buldukça bu topiğin tüm geçmişini de okumaya çalışacağım..Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...

Hoşgeldin, keyifli paylaşımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…