bakın diyorumki ben çok karamsar bi insanın.. gun içerisinde illaki moralimi bozacak..ağlayacak kadar huzunlenecek seyler bulabılırım kendıme.. damar sarkıları severim bıde huzunlenır sarkılar için aglarım..
yani hiç bi zaman pozitif olmadım ancak zorlandıgım zamanlarda kötü badireler atlattıgımda Allaha sıgındım..sabretmeyi bildim.. aklımdan gecenler oldugu zamanda sukretmeyı bıldım..
birde benım evımde kullandıgım esyaların %70 hediyedir..
dedımki baharat takımı değiştircem artık 1 ay daha idare edeyım aklımdan öyle gecırdım (gridi ama kırmızı olsun istemıstım) bak kımse bılmıyor yani,,esımın arkadası tanısma hediyesi olarak baharat takımı almıs gelmıs
salona zigon sehpa alıcam ama kımseye demedim içimden gecırdım.. (sehpam yokmu var ama ben deri olanlara kafaya takmıstım) anneannem zekatlık olarak almıstı
istediğim fincan takımı vardı ama evdede fıncanım oldugu için almak istememiştim ama içimde gidiyordu hani su ayaklı olanlardan ingiliz usulu.. kuzenım yurtdısından geldıgınde getırmıs çok sevınmıs ve sukretmıstım Allaha..
yanı bunun gibi ornekler şimdi evımdeki %70lık esylarında hepsını yazmayayım yani
yani sanslı doğmaya ınanıyorum..anneannem derdiki sen dogunca annenler eve camasır mak.-tv aldılar ,oturmaya koltuk aldılar.. ben ailemin ilk evladı değilim onu belirteyım.. ben aklımdan gecırdıklerım onume kendılınmden gelıyor bi caba sarfetmıyorum yani..ama ablam için öyle değil çok cabalar .. ugrasırrr %15 gercekleşir yada gerceklesmez ..ablam benım tam tesıdır cok sensakraktır (ablama ozenıyorum onun gibi olamadıgım için)
hani konuyu dine getırmıyım diyorum ama bana gore isyan etmeyip sabretmek ve mükafatlanıncada sukretmek ..onumuzde duran butun kitli kapıları bırbır acıyor diye dusunuyorum bende.. sans belkıde boyle oluyordur kımbılır...