• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Şanslı olmak doğuştan gelen bir şey değil canım. herkes isterse şanslı olabilir.
ama düşünce şekillerini ona göre ayarlıycaklar. eğer ben şanslıyım der ve buna inanırsan hayatta sana bu yönde karşılık verir.
eğer hayat zor, ben şansızım v.s gibi olumsuz şeylere inanırsan karşına çıkıcak olaylarda bu yönde olucaktır.

Çekim yasasıyla ilgili pekçok kitap okudum.
Aykut Oğut- Evrenden torpilim var kitabını okudum en son.
hayatını olumlu yönde değiştirmek isteyenlere tavsiye ederim.
samimi bir dille yazılmış.

Şanslı olmak doğuştan gelen bir şey değil canım. herkes isterse şanslı olabilir.
ama düşünce şekillerini ona göre ayarlıycaklar. eğer ben şanslıyım der ve buna inanırsan hayatta sana bu yönde karşılık verir.
eğer hayat zor, ben şansızım v.s gibi olumsuz şeylere inanırsan karşına çıkıcak olaylarda bu yönde olucaktır.

bakın diyorumki ben çok karamsar bi insanın.. gun içerisinde illaki moralimi bozacak..ağlayacak kadar huzunlenecek seyler bulabılırım kendıme.. damar sarkıları severim bıde huzunlenır sarkılar için aglarım..

yani hiç bi zaman pozitif olmadım ancak zorlandıgım zamanlarda kötü badireler atlattıgımda Allaha sıgındım..sabretmeyi bildim.. aklımdan gecenler oldugu zamanda sukretmeyı bıldım..

birde benım evımde kullandıgım esyaların %70 hediyedir..

dedımki baharat takımı değiştircem artık 1 ay daha idare edeyım aklımdan öyle gecırdım (gridi ama kırmızı olsun istemıstım) bak kımse bılmıyor yani,,esımın arkadası tanısma hediyesi olarak baharat takımı almıs gelmıs
salona zigon sehpa alıcam ama kımseye demedim içimden gecırdım.. (sehpam yokmu var ama ben deri olanlara kafaya takmıstım) anneannem zekatlık olarak almıstı
istediğim fincan takımı vardı ama evdede fıncanım oldugu için almak istememiştim ama içimde gidiyordu hani su ayaklı olanlardan ingiliz usulu.. kuzenım yurtdısından geldıgınde getırmıs çok sevınmıs ve sukretmıstım Allaha..

yanı bunun gibi ornekler şimdi evımdeki %70lık esylarında hepsını yazmayayım yani ;)

yani sanslı doğmaya ınanıyorum..anneannem derdiki sen dogunca annenler eve camasır mak.-tv aldılar ,oturmaya koltuk aldılar.. ben ailemin ilk evladı değilim onu belirteyım.. ben aklımdan gecırdıklerım onume kendılınmden gelıyor bi caba sarfetmıyorum yani..ama ablam için öyle değil çok cabalar .. ugrasırrr %15 gercekleşir yada gerceklesmez ..ablam benım tam tesıdır cok sensakraktır (ablama ozenıyorum onun gibi olamadıgım için)

hani konuyu dine getırmıyım diyorum ama bana gore isyan etmeyip sabretmek ve mükafatlanıncada sukretmek ..onumuzde duran butun kitli kapıları bırbır acıyor diye dusunuyorum bende.. sans belkıde boyle oluyordur kımbılır...

Bu bana da olur aklımdan geçer pat diye önüme gelir.Ama bir tanesi var istiyorum istiyorum dua ediyorum olmuyor olmuyor..Artık öyle ki inada bindi istemediğim halde hala olsun diye dualar ediyorum tuhaf biliyorum :26:
Bakalım ne olacak hayırlısı tabi en önce ama acayip takıntılı şekilde gelecekteki hayatımı buna bağladım

bende bırcok kısısel gelısım kıtabı quantum teorisi vs okudum yalnız zaten hepsınden cıkardıgım sey su: eger zaten bır seyı takıntı halıne getırısenız sureklı ıstemesını dıleyıp onu dusunur olmıyacak dıye takıntı yaparsanız olmuyor ne yazıkkı.dılegınızı veya ıstegınızı olmus gıbı hayal edıp sonrasında olmus gıbı davranıp akabındede o enerjısı yaydıgınız zaman ıstedgınız seye sahıp olmus oluyorsunuz.tecrubeyle paraleldır bu anlattıklarım:)

bende bırcok kısısel gelısım kıtabı quantum teorisi vs okudum yalnız zaten hepsınden cıkardıgım sey su: eger zaten bır seyı takıntı halıne getırısenız sureklı ıstemesını dıleyıp onu dusunur olmıyacak dıye takıntı yaparsanız olmuyor ne yazıkkı.dılegınızı veya ıstegınızı olmus gıbı hayal edıp sonrasında olmus gıbı davranıp akabındede o enerjısı yaydıgınız zaman ıstedgınız seye sahıp olmus oluyorsunuz.tecrubeyle paraleldır bu anlattıklarım:)

gerçekten mi? sen böyle yapınca oldu muuu deneyeceğim ben de o zaman hemen :27::27:

evet tatlım aynende böyle oldu.ne kdr ısrar edıp uzerınde durduysam hep olumsuz sonuc aldım.bende sonrasında ıstegım oldu bunun ıcın sukurler olsun dedım ve olmus gıbı davranıp oyle hıssetmeye calıstım basta zor gıbı gorunuyor ama aslında cok zevklı bı oyun gıbı dusunebılırsın bunu:)yukarıda arkadasın tavsıye ettııgı kıtapları okumadıysan tavsıye edebılırım aykut ogut bu konuda cıdden samımı ve basarılı okurken sankı bı arkadasının deneyımlerını dınlıyormussun hıssı verıyor.evrenden torpılım var ve dıger kıtabıda uzerınde ayna olan ısımsız bır kıtap umarım yardımcı olur..

evet tatlım aynende böyle oldu.ne kdr ısrar edıp uzerınde durduysam hep olumsuz sonuc aldım.bende sonrasında ıstegım oldu bunun ıcın sukurler olsun dedım ve olmus gıbı davranıp oyle hıssetmeye calıstım basta zor gıbı gorunuyor ama aslında cok zevklı bı oyun gıbı dusunebılırsın bunu:)yukarıda arkadasın tavsıye ettııgı kıtapları okumadıysan tavsıye edebılırım aykut ogut bu konuda cıdden samımı ve basarılı okurken sankı bı arkadasının deneyımlerını dınlıyormussun hıssı verıyor.evrenden torpılım var ve dıger kıtabıda uzerınde ayna olan ısımsız bır kıtap umarım yardımcı olur..

Anladımmm hayal kurup eğlenceli bir oyun oynacm yaniii peki tamam o zaman :1:Ben çok da severim böyle şeyleri neden olmasın kihkih :1::1: Sağol tatlım :54:

Bu bana da olur aklımdan geçer pat diye önüme gelir.Ama bir tanesi var istiyorum istiyorum dua ediyorum olmuyor olmuyor..Artık öyle ki inada bindi istemediğim halde hala olsun diye dualar ediyorum tuhaf biliyorum :26:
Bakalım ne olacak hayırlısı tabi en önce ama acayip takıntılı şekilde gelecekteki hayatımı buna bağladım

belkide o olmasını istediğiniz şey hakkında bazen korkularınız oluyor. acaba olucak mı diye?

bakın diyorumki ben çok karamsar bi insanın.. gun içerisinde illaki moralimi bozacak..ağlayacak kadar huzunlenecek seyler bulabılırım kendıme.. damar sarkıları severim bıde huzunlenır sarkılar için aglarım..

yani hiç bi zaman pozitif olmadım ancak zorlandıgım zamanlarda kötü badireler atlattıgımda Allaha sıgındım..sabretmeyi bildim.. aklımdan gecenler oldugu zamanda sukretmeyı bıldım..

birde benım evımde kullandıgım esyaların %70 hediyedir..

dedımki baharat takımı değiştircem artık 1 ay daha idare edeyım aklımdan öyle gecırdım (gridi ama kırmızı olsun istemıstım) bak kımse bılmıyor yani,,esımın arkadası tanısma hediyesi olarak baharat takımı almıs gelmıs
salona zigon sehpa alıcam ama kımseye demedim içimden gecırdım.. (sehpam yokmu var ama ben deri olanlara kafaya takmıstım) anneannem zekatlık olarak almıstı
istediğim fincan takımı vardı ama evdede fıncanım oldugu için almak istememiştim ama içimde gidiyordu hani su ayaklı olanlardan ingiliz usulu.. kuzenım yurtdısından geldıgınde getırmıs çok sevınmıs ve sukretmıstım Allaha..

yanı bunun gibi ornekler şimdi evımdeki %70lık esylarında hepsını yazmayayım yani ;)

yani sanslı doğmaya ınanıyorum..anneannem derdiki sen dogunca annenler eve camasır mak.-tv aldılar ,oturmaya koltuk aldılar.. ben ailemin ilk evladı değilim onu belirteyım.. ben aklımdan gecırdıklerım onume kendılınmden gelıyor bi caba sarfetmıyorum yani..ama ablam için öyle değil çok cabalar .. ugrasırrr %15 gercekleşir yada gerceklesmez ..ablam benım tam tesıdır cok sensakraktır (ablama ozenıyorum onun gibi olamadıgım için)

hani konuyu dine getırmıyım diyorum ama bana gore isyan etmeyip sabretmek ve mükafatlanıncada sukretmek ..onumuzde duran butun kitli kapıları bırbır acıyor diye dusunuyorum bende.. sans belkıde boyle oluyordur kımbılır...

Canım herşey Allahtan zaten.
Her zaman başımıza gelen şeylere şükredicez.
Ama Allahta çok güzel bir sistem yaratmış dünyada. kalbin temizse içten istiyorsan karşına çıkarıyor.
ablan şek şakrak olabilir ama belki içinde bilmediğin korkuları, endişeleri vardır.

evet canım aynen böyle :)
olumlu tavırlar içinde olmalıyız ki hayatta karşımıza güzel şeyler çıkarsın.
bu arada aklında olsun aykut oğutun yeni kitabı çıktı haziran başında. bu egoları şişirsektemi saklasak diye ... :)

evet canım aynen böyle :)
olumlu tavırlar içinde olmalıyız ki hayatta karşımıza güzel şeyler çıkarsın.
bu arada aklında olsun aykut oğutun yeni kitabı çıktı haziran başında. bu egoları şişirsektemi saklasak diye ... :)

ımmm sagol bılgılendırme ıcın, dısarı cıkar cıkmaz hemen alayım ozmn:)

sürekli mutlu olmanın çabasındayız? kuantumu keşfetmeye çalışıoruz pek çoğumuz..
mutlu olmak ne demek? mutluluk bence bir serüven..arada kanat takıp uçarız bazen de
iniş takımlarımız hazırdır..önemli olan ayakta kalabilmek her durumda..

şanslı olmak..neye göre kime göre? benim süper bir hayatım yok, hiçte olmadı maddi ve manevi..
ama bazen bakıyorum her şeye sahip insanlara göre maşallah ki çok şanslıyım..:nazar::17: ama bunda
Allah ın bana verdiği iradeyi kullanmak,doğru zamanda doğru kararlar almak ve ilişki kurduğum insanlar hatta
nesnelerin bile etkisi var..doğuştan mıdır değil midir çok göreceli bir kavramdır bana göre..

neden her istediğimiz olmuyor?

bazen işten tam zamanında çıkıyorum hatta daha da erken durakta otobüs bekliyorum..ama
istediğim otobüs bir türlü gelmiyor..bazen de koşarak,büyük bir hızla ,kaçırdım diyerek çıkıyorum
ama ben oraya geldikten sonra otobüs tam da gelmiş oluyor..hayatta böyle işte...istediğiniz kadar
süper bir zamanlama yapın..diğer etkileşim halinde olacağınız kişi ya da şeylerin zamanı gelmediyse onlarla buluşmanız
için henüz zaman var demektir..beklemeyi de bilmek gerek bazen..:34:

Topik bir hayli boş kalmış... Artık kimse yazmaz olmuş...
Hayaller hayaller...
Benim hayallerimin pek çok gerçek oldu. İşimde pek çok kademe atladım, yükseldim...
Okuduğum kitaplardan feyz aldım...
Hayatımı bir erkeğe ya da insana bağlı değil, bir amaca bağlı tuttum...
Şu dönem hayatımdaki negatif her şeyi hayatımdan çıkarıp kendimi pozitif yüklemeye karar verdim...
Bir süredir bu işte başarılı olduğumu düşünüyorum. Zerre korkusuz ve pozitif yüklüyüm...
Topikdaşlarım da keşke yazsa da hayatlarındaki değişimleri gözlemlesek karşılıklı...

Benimde inşallah gerçek olucak...
Yavaş yavaş oluyor sanırım.
Biz istiyoruz Allah ta bizim için doğru zamanı ayarlayıp gerçekleştiriyor diye düşünüyorum.

Biz istiyoruz Allah ta bizim için doğru zamanı ayarlayıp gerçekleştiriyor diye düşünüyorum.

bu topiği sevgili konu sahibi BaiLeyS açtığında pek çok arkadaştık..eğer takip edersen sayfa başlarından
aramızdan dağılanların olduğunu ama bunun dışında amaçlarına ulaşanları ya da ulaşmak için olumlu yönde ilerleyenleri göreceksin zaten..:31: bu sayfa da pek çok konuda sohbetlerimiz oldu,benim de pek çok yazım var..:34: ne tür aşamalardan geçtiğimizi kısmen de olsa burada dile getirdik..benim de hayatımda pek çok değişim oldu hala daha olmakta..yaşam boyu devam edecektir bu zaten.insanoğlu varoldukça istekleri de amaçları da hiç bitmez..inşallah senin de bir gün buraya hayatınla ilgili yeni ve güzel anlarını paylaşman dileğiyle diyorum..:16:

Kesinlikle oyle... Bizim icin gerçekleştiriyor evet ama en iyi zamani bize bırakıyor aslında
Biz sadece seçmesini bilmiyoruz kimi zaman
Bazen de olmayacak insanları seciyoruz ömrümüze katıyoruz :1:
Aslında suc biraz da bizlerde...

bu topiğe ben de yazıyodum eskiden
hayatında olumlu değişiklikler olan kısımdanım ben de
çok şükür ki beni hak eden biriyle nişanlandım
işimde çok büyük yükselmeler olmasa sda başlangıç için kendime yetebiliyorum
zaman zaman olumsuz düşündüğüm elbette oluyo ama bu aralar yine olumlu bir moda girmek sitiyorum

bu sıralar Anthony Robbins' in 'Sınırsız güç' adlı kitabını okuyorum
biraz ağır bi kitap ama inat ettim bitircem :27:

bu topiğe ben de yazıyodum eskiden
hayatında olumlu değişiklikler olan kısımdanım ben de
çok şükür ki beni hak eden biriyle nişanlandım
işimde çok büyük yükselmeler olmasa sda başlangıç için kendime yetebiliyorum
zaman zaman olumsuz düşündüğüm elbette oluyo ama bu aralar yine olumlu bir moda girmek sitiyorum

bu sıralar Anthony Robbins' in 'Sınırsız güç' adlı kitabını okuyorum
biraz ağır bi kitap ama inat ettim bitircem :27:

her şey zamanla yerine oturuyor inşallahh..:31:
kişisel gelişim kitapları okumuyorum artık ben, olayı keşfettim sanırım ve biraz da
tekrar cümleleri duymaktan sıkıldım..bu ara tarihe daldım ama her daim gelişime hazırım..
ve kişisel gelişim kitapları dışında biyografi okumayı çok seviyorum...

bu arada alegria, son zamanlarda senin bu rumuzunu her yerde görür oldum..:31:

Back