Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

arkadaslar tv kanallarinin birisinde kuantumla ilgili bir program vardi ben flash tv diye hatirliyorum ama emin degilim,fikri olan varmi.Online seyredebilirim belki,

canım sky türk te cumartesi akşamları 11 den sonra (tam saatini hatrlamıyorum) r. şanal ın programı var.bende devamlı izlemeye çalışıyorum.
ayrıca bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim.nasıl görmemişim bu kadar zamandırkendime kızıyorum

Arkadaşlar şimdi benim olumlamam şu ziraat bankasında çalışıyorum.ama bunu bir zman dilimi belirterek mi söylemeliyim.mesela seneye ziraat bankasında çalışıyorum mu olmalı.:98:

son okuduğum kitapta kısaca şöyle diyor: eğer bir başarı elde etmek istiyorsan bunu hayal etmen tek başına yeterli değil.ne zaman ve nasıl olmasını istiyorsan olumlamanı o şekilde yap...yoksa istediğin şeyi boşluğa bırakmış gibi olursun..bir zamana odaklandığında, onu elde etme durumun her zaman daha yüksek olasılıklıdır....

anadım bir zman dilimi olmalı yani mutlaka doğru olacak demek pek mantıklı değil zaten.olacakta ne zman olacak.zaten olumlamalarımı şu an diliminde yapıyorum.çok başarılıyım gibi.ben inanıyorum yaa.kadere inanırım olacak olacak...

Aynen -ecek, -acak yerine ''Ben .....yım'' , ''.....yorum'' (boşlukları siz doldurun kendinize göre) demeliyiz. O zaman gerçek oluyor dediklerimiz. :) Bizzat denenmiş ve başarıya ulaşılmıştır. :)

arkadaslar ben erkek arkadasim ve evlilikle ilgili olumlama yapmaya yasiyorum,ama aklimdan bir tarafta ya daha oncekiler gibi olmazsa korkusu var,yani olumsuz dusuncelerde geciyor.bunlardan nasil kurtulabilirim?nasil dusuncemi o anda olumsuzdan olumluya cevirebilirim?

cnm bende bunu yapmaya çalışıyorum.işte o ses egonun sesi.aklına geldimi olumsuz düşünceler hemen dedi egom sus.seni duymuyorum beni rahat bırak.ve ardından hemen tekrar güzel düşüncelere dön.devam etgüzel düşünmeye.ben şahsen böyle yapmaya çalışıyorum.sanırım başarıyorum.ünkü güzel gelişmeler var

Aynen -ecek, -acak yerine ''Ben .....yım'' , ''.....yorum'' (boşlukları siz doldurun kendinize göre) demeliyiz. O zaman gerçek oluyor dediklerimiz. :) Bizzat denenmiş ve başarıya ulaşılmıştır. :)

nasıl yani mesele evlenmeyi hayal eden biri ben evleniyorum mu demeli canım yada evlenicem mi demeli

nasıl yani mesele evlenmeyi hayal eden biri ben evleniyorum mu demeli canım yada evlenicem mi demeli

Aynen öyle :) Ben hep o an yaşıyormuşum gibi yaptım. Mesela eski erkek arkadaşım beni çok kırmıştı ve benim hayatta nefret ettiğim tek insan o olmuştu. Bir kaç hafta önce eve doğru yürürken aklıma o geldi. Şimdi o burada olsa hiç yüzüne bakmadan geçsem o da çatlasa dedim. Yürürken sanki o beni izliyormuş gibi hissettim geçtim gittim. Hatta bundan dolayı mutlu olup güldüm de :) Veeeeeee 4-5 saat sonra otobüste karşılaştık. Otobüs kalabalık olduğu için beni otobüsten inerken fark etti. Ve öylece kaldı beni görünce. Ben bunu fark ettim ve hiç yüzüne bakmadım. Bir kaç saat sonra facebooktan mesaj geldi benimle konuşmak görüşmek istiyormuş numarasını yollamış mesaj bekliyormuş Tabi ben konuşulacak bir şey olmadığını söyledim ve bir daha da bir şey yazmadım. Öyle mutlu olmuştum ki anlatamam. :)
İşte böyle. İçinde olmuş gibi hissedeceksin. Olduğu için teşekkür edeceksin. Mutluluğunu yaşayacaksın. Aklında şüphe olmayacak. Güveneceksin kendine ve göreceksin olacak. :):) Dilerim hepinizin dilekleri gerçekleşir. Sevgiyle kalın her zaman... :)

Ne kadar güzel. :)) Ben de aynen bu şekilde davranıyorum. Cidden yaşıyormuşum gibi o havaya sokuyorum kendimi.

ben nişanlanıyorum kızlar... düşüne düşene,inanarak yaptım.babam karşı çıkabilirdi.ama inandım ve başardım..64:kimseyi kırmadan halloldu sayılırr

teşekkür ederim hayatım.anlatınca çok basit gibi geliyor ama gerçekten inanmak başarmanın yarısı....

ben nişanlanıyorum kızlar... düşüne düşene,inanarak yaptım.babam karşı çıkabilirdi.ama inandım ve başardım..64:kimseyi kırmadan halloldu sayılırr
bravo mutluluklar canm devamı gelsin inşallah
ben de inanarak ve imgeleyerek bazı şeyler istiyorum olunca yazıcam duamın kabul olduğundan eminim zaten böyle de olması gerekiyor gerçekleşmesi için.hayırlıysa bi de olmuş biliyorum,inanmak yetmiyo olmuş gibi hissetmek çok önemli ve yüzde yüz emin olmak.
kızlar nerdesiniz ya:84:

bu quantum secret gibi yöntemlerle ilgilenirken NLP yle ilgili de birçok şey araştırdım... bazı özel frekanslı insan kulağının duymayacağı sesler içeren müziklerle beyne istediğiniz düşünceyi iletiyorsunuz.. atakan sönmez in sitesine girmiştim orada bazı özel telkin müzikleri var.. mutlu olmak sigarayı bırakmak .. güven duygusu gibi... bu müziği dinlemeye başladım ... kendimi daha farklı hissediyorum... enteresan bir his.... sadece müzik dinliyorsunuz gibi.. ama aslında bilinçaltınız o özel freknsları algılıyor ve istediğiniz birçok duyguyu yakalıyorsunuz... hatta kilo vermeye kadar..... ağzım açık kaldı.... ..... ... deneyin derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…