• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

bu sayfayı yukarı çekelim.
ben de olumsuzluklarımdan kurtulmak istiyorum artık.
pozitif düşünmek istiyorum..
sevdiğimle hayatımız güzel olsun istiyorum, işe güzel düşünerek başlamak istiyorum..

Merhaba arkadaslar araniza bende katilmak istiyorum :54:
Bu aralar nedense moral olarak bayga bi asaglardayim ve kendimi bir türlü toparlayamiyorum Asmin arkadasimdan farksizim acikcasi bu beni dahada bogudugunu hissediyorum ve kendime soruyorum yasadigim olumsuzluklari üstünden atamadimmi acaba? Buna artik son verip hayatima yön vermek istiyorum. opaque666 nin yazdiklari artik zamani geldi dedirtdi :).peki simdi nereden baslayip nelere dikkat etmek gerekir positiv düsünücede tüyolariniz varmi?

Ben sadece olayları akışına bıraktım ve beni üzen hiçbir şeyi düşünmemeye çalışıyorum.
Her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Dua ediyorum vs. Pozitif düşüneceğim diye kendini zorlarsan olmuyor. Hazır hissettiğinde kendiliğinden başlıyor o süreç zaten.Yaşanan sıkıntıların sindirilmesi lazım önce.

bence yaşadığımız tüm kötü olayları, tüm olumsuz düşüncelerimizi bir kağıda yazıp denize yada akarsuya atalım ve hepsinden tüm kötülklerden kurtulduğumuzu düşünelim,inanalım.
ve sonrada tertemiz sayfada gelsin güzel günler.

bazen bazı insanlar çıkar karşınıza, onları gördüğünüz o ilk anda birşeyler paylaşacağınızı, o insanın hayatınızda büyük bir yer kaplayacağını bilirsiniz. bu hissin kaynağı nedir??

bazen bazı insanlar çıkar karşınıza, onları gördüğünüz o ilk anda birşeyler paylaşacağınızı, o insanın hayatınızda büyük bir yer kaplayacağını bilirsiniz. bu hissin kaynağı nedir??

Çok güzel soru. Benim de yaşadığım bir durum bu. Telepatiyle ilgili yazılarda bulabiliriz herhalde cevabı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söz büyüdür. Bu nedenle kullandığınız her sözcüğün niyetinizle, varmak istediğiniz noktayla ilgili olmasına özen gösterin. Ağzımızdan çıkan en küçük bir söz bile tüm vücudumuza, tüm evrene yaydığımız bir emirdir. Dolayısıyla odaklandığımız düşünceler ve sıkça ağzımızdan çıkan sözler bir süre sonra bizim gerçekliğimiz olmaya başlar.

:31::31::31:

Alıntıdır.

Son düzenleme:
Kilo almak için yediğiniz yemeğe , özellikle içtiğiniz suya su cümleleri sarfedin: Beni sağlığıma kavuşturuyorsun.Bana hayat ve enerji veriyorsun.Vücuduma girdikçe bana rahatsızlık veren tüm biyolojik etmenleri bir bir yok ediyorsun.Benim ideal kiloma yükselmem için vücudumda gerekli reaksiyonları gerçekleştiriyorsun.Sağlığım için en iyisi sensin.
Bilimsel olarak suya okunan dua niyet vs. suyu etkilediği ve suya yüklenen niyetin bedende gerçekleştiği kanıtlanmıştır.

Alıntıdır.

Son düzenleme:
Sevdiğiniz insanla ilgili olumlama cümleleri... Beraberliğinizin daim olması ve mutluluğunuz için.

* ... bana değer veriyor,önemsiyor ve güveniyor* ... ile birbirimize karşı her zaman dürüstüz* ... ile güven içerisinde mutlu bir ilişki yaşıyoruz* ... ile derin bir aşk içerisindeyiz* ... ile birbirimizi tamamlıyoruz,biz bir bütünüz* İlişkimiz hayatımıza mutluluk katıyor* .... ile ileriye umutla bakıyoruz.

Olumlamaların işe yaraması için;

1)önce kuantum olumlama ile düzenli olarak isteyeceksin sabah kalkınca ve gece yatmadan önce seslli olarak okuyacaksın isteğini 1 ay .

2)isteğini unutmayacaksın sürekli aklına getireceksin imgemele yapacaksın o isteği yaşayacaksın ama şu an zaten ona sahipmişin gibi davranacaksın

3)olmuyor işte demeyeceksin , başına olumsuz kötü birşeyde gelse olsun bu demek ki beni isteğime götürüyor teşekkür ederim demelisin

Alıntıdır.

Son düzenleme:
Yüksek numaralı gözlüklerden kurtulmak ve görüşü keskinleştirmek için olumlamalar...

*Gözlerim, vücudumun diğer bütün organları gibi oldukça sağlıklı.*Uzağı da yakını da çok net görüyorum.Görüşüm keskin ve net,görüş alanım oldukça geniş.*Gözlerim her geçen gün daha iyi görüyor.*Sağlıklı gözlerle etrafı seyretmek oldukça mutluluk verici.
*Gözlerime bağışladığın sağlık için şükürler olsun Allah'ım.

Son düzenleme:
quantum ne demekmiş böylece öğrenmiş oldum, emeği geçen herkese tskr arkadaşlar. bunları okuduktan hemen sonra uyguladım, meğer ne kadar kolaymış. uzun zamandır aradığımı buldum artık:71::71::71::71:

Arkadaslar, cok güzel bir sayfa, hepsini henüz okuyamadim, ara ara okumayi düsünüyorum. Benimde severek ilgilendigim bir konu. Insallah birbirimizi motive edebiliriz burda.
Bu arada Muhammed Bozdag in kitaplarinida tavsiye ederim, Istemenin esrari kuantumla harmanlanmis güzel bir kitap.
Kendimizi bloke etmesek aslinda isteklerimize ulasacagiz ama... nerdee?!

Merhaba arkadaslar araniza bende katilmak istiyorum :54:
Bu aralar nedense moral olarak bayga bi asaglardayim ve kendimi bir türlü toparlayamiyorum Asmin arkadasimdan farksizim acikcasi bu beni dahada bogudugunu hissediyorum ve kendime soruyorum yasadigim olumsuzluklari üstünden atamadimmi acaba? Buna artik son verip hayatima yön vermek istiyorum. opaque666 nin yazdiklari artik zamani geldi dedirtdi :).peki simdi nereden baslayip nelere dikkat etmek gerekir positiv düsünücede tüyolariniz varmi?

Bende bu siralar senin gibiyim arkadasim, galiba isin sirri olumlu düsünmekte. Mutlu oldugunda nasilki negativ düsününce moralin hemen aninda bozuluyorsa, positiv düsünerekte ayni sekilde tersine cevirmek mümkündür, mümkündür de, gel yap iste yapabilirsen:)

Yüksek numaralı gözlüklerden kurtulmak ve görüşü keskinleştirmek için olumlamalar...

*Gözlerim, vücudumun diğer bütün organları gibi oldukça sağlıklı.*Uzağı da yakını da çok net görüyorum.Görüşüm keskin ve net,görüş alanım oldukça geniş.*Gözlerim her geçen gün daha iyi görüyor.*Sağlıklı gözlerle etrafı seyretmek oldukça mutluluk verici.
*Gözlerime bağışladığın sağlık için şükürler olsun Allah'ım.

merhaba tryamor, bu olumlamalarin faydasini görebildinmi? sürekli yapinca ise yariyor mu?

Sevdiğiniz insanla ilgili olumlama cümleleri... Beraberliğinizin daim olması ve mutluluğunuz için.

* ... bana değer veriyor,önemsiyor ve güveniyor* ... ile birbirimize karşı her zaman dürüstüz* ... ile güven içerisinde mutlu bir ilişki yaşıyoruz* ... ile derin bir aşk içerisindeyiz* ... ile birbirimizi tamamlıyoruz,biz bir bütünüz* İlişkimiz hayatımıza mutluluk katıyor* .... ile ileriye umutla bakıyoruz.

Olumlamaların işe yaraması için;

1)önce kuantum olumlama ile düzenli olarak isteyeceksin sabah kalkınca ve gece yatmadan önce seslli olarak okuyacaksın isteğini 1 ay .

2)isteğini unutmayacaksın sürekli aklına getireceksin imgemele yapacaksın o isteği yaşayacaksın ama şu an zaten ona sahipmişin gibi davranacaksın

3)olmuyor işte demeyeceksin , başına olumsuz kötü birşeyde gelse olsun bu demek ki beni isteğime götürüyor teşekkür ederim demelisin

Alıntıdır.
ben bi yerde hep ipin ucunu kaçırıyorum sankim.....:26:

Tv de izlemistim, beyin hücreleri 21 günde yenilendigi icin bunlari 21 gün sürekli tekrarlamak gerekiyormus. Acaba 21 gün sonra burda bulussak mi? Olumlamalar ne yönde yazariz:34:

flocke senin bir sayfan varya sürekli müdavimiyim, hani su evlilikte:34:.... :34: oku oku gülmekten ölüyorum...su olumlamalar sonunda evlenebilirsem bende anilarimi paylasirim belki

Back