hayırlısınla evlenirsin inşallah,o vakte kadar da gene de gel katıl aramıza,her türlü 'rezalete' açığız biz,eş, erkek arkadaş,ya da bi arkadaşımız vardı annesine dahi sormuş var mı bi rezilliğin diye,onda hepten kopmuştum zaten,hani ona bile he deriz,gel yeterkiflocke senin bir sayfan varya sürekli müdavimiyim, hani su evlilikte.... oku oku gülmekten ölüyorum...su olumlamalar sonunda evlenebilirsem bende anilarimi paylasirim belki
Matematik olumlaması yapmak istiyorum
Nasil yani, sinav mi yazacaksin?
hayırlısınla evlenirsin inşallah,o vakte kadar da gene de gel katıl aramıza,her türlü 'rezalete' açığız biz,eş, erkek arkadaş,ya da bi arkadaşımız vardı annesine dahi sormuş var mı bi rezilliğin diye,onda hepten kopmuştum zaten,hani ona bile he deriz,gel yeterki....
Sevdiğiniz insanla ilgili olumlama cümleleri... Beraberliğinizin daim olması ve mutluluğunuz için.
* ... bana değer veriyor,önemsiyor ve güveniyor* ... ile birbirimize karşı her zaman dürüstüz* ... ile güven içerisinde mutlu bir ilişki yaşıyoruz* ... ile derin bir aşk içerisindeyiz* ... ile birbirimizi tamamlıyoruz,biz bir bütünüz* İlişkimiz hayatımıza mutluluk katıyor* .... ile ileriye umutla bakıyoruz.
Olumlamaların işe yaraması için;
1)önce kuantum olumlama ile düzenli olarak isteyeceksin sabah kalkınca ve gece yatmadan önce seslli olarak okuyacaksın isteğini 1 ay .
2)isteğini unutmayacaksın sürekli aklına getireceksin imgemele yapacaksın o isteği yaşayacaksın ama şu an zaten ona sahipmişin gibi davranacaksın
3)olmuyor işte demeyeceksin , başına olumsuz kötü birşeyde gelse olsun bu demek ki beni isteğime götürüyor teşekkür ederim demelisin
Alıntıdır.
olumsuz düşüncelerimi hiç dışımdan söylemem
sanki dışımdan söylersem gelip beni bulacakmış gibi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?