Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

flocke senin bir sayfan varya sürekli müdavimiyim, hani su evlilikte.... oku oku gülmekten ölüyorum...su olumlamalar sonunda evlenebilirsem bende anilarimi paylasirim belki
hayırlısınla evlenirsin inşallah,o vakte kadar da gene de gel katıl aramıza,her türlü 'rezalete' açığız biz,eş, erkek arkadaş,ya da bi arkadaşımız vardı annesine dahi sormuş var mı bi rezilliğin diye,onda hepten kopmuştum zaten,hani ona bile he deriz,gel yeterki....

sagol arkadasim, amin...
flocke tesekkür ederim, ben hergün oraya bakiyorum, benim icin bir tür olumlama oluyor, insan ne kadar mutluysa ve tebessüm edebiliyorsa o kadar positiv olur, mutlulukta mutlulugu cekermis.

Bu arada en son okudugum bir kitaptan birkac sey yazmak istiyorum;
Hayatta zamanla bazi seyler o kadar siradanlasiyorki, bazen firsatlarin farkinda olmuyoruz ve olan bitenleri sorgulamamaya basliyoruz. Böylelikle firsatlari kaciriyoruz. Olumlama yaparken hayatin bize ne demek istedigininde farkinda oluruz insallah

Ben de olumlu düsünmenin sonsuz gücü olduguna inanıyorum ama gel gör ki yapamıyorum,cok karamsar bakıyorum herseye, bu bakıs acımı düzeltmeliyim artık!

Bu arada flocke nedir o bahsettiginiz sayfa? blogun falan mı var? ya da ne? ben de okumak isterim :)

Bende yazıcam

kızlar ne zamandır bu topiği arıyodum çok güzel bir başlık yahu sürekli takip edicem

geçen tv de duydum kızlar kadın "neyi düşünürsen onu çağırırsın" diyordu çok çok doğru yaa ...

arkadaslar tv kanallarinin birisinde kuantumla ilgili bir program vardi ben flash tv diye hatirliyorum ama emin degilim,fikri olan varmi.Online seyredebilirim belki,

bende kendımı cok kotu hıssedıyorum sureklı cok umutsuzum hayattan zevk almayı kendımle barışmayı ögremem gerek kendımde sureklı bır eksık buluyorum basklarının lafına cok bakıyorum 18 yasındayım cok eksıgım varmıs gıbı gelıyor

olumsuz düşüncelerimi hiç dışımdan söylemem
sanki dışımdan söylersem gelip beni bulacakmış gibi gelir

Aklınızdan olumsuz bir düşünce geçtiğinde,o düşünceyi olumluya çevirip yüksek sesle söyleyin.
Örneğin,bir yere yetişmeniz lazım.Kesin yetişemeyeceğim diye düşünüyorsanız,yüksek sesle "tam zamanında orada olacağım" diyebilirsiniz.

Olumlama yaparken -ecek, -acak ekleri kullanmamak gerekirmiş derler hep.
'Her şey yolunda, istediğim gibi gelişiyor' şeklinde cümleler kurmak lazımmış.
Şimdiki zaman eki önemli bir detay. )

Evet doğru,gelecek planları için -cek -cak ötelemek oluyor.İstenen şeyler,hep ileride tutuluyor.
Bu cümlede,uygulamak aklıma gelmemişti.
" Tam zamanında gidiyorum" olarak düzelteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…