canım, insanların bitip tükenmek bilmeyen istekleri var..her biri gerçekleştikçe yenisini istiyoruz..çok takılı kalma çünkü yaşadığın müddetçe bu istekler hep birbirini kovalıycak..
yani ama fazla karamsarlığa kapılmadan kaydirigubbakcemile5
kendimde tuhaf bulduğum bişi var bi istedğim gerçekleşmesi için olumlama yapıyorum ve olmuş farz ediyorum yani hissesiyorum mutluluğumu huzurumu isteğim gerçekleşince de puff Çok üzgünüm çoook
aslında bence bu amacına ulaşmış olmanın yarattığı bir boşluk ..amacına ulaştıktan sonra ne gibi zorluklarla amacına ulaştığını düşünsen belki biraz yardımcı olur sana bilmiyorumkismile
iyi akşamlarrr
iki üç gündür pek enerjik hissediyorum kendimi şu sıralar yaptığım tek şey sabahları kalktığımda güzel günlere isteklerime 1 gün daha yaklaştığımı tekrarlamak.
iyimi yapıyorum bilmiyorum ama zemuszemus
"biz ne olmayı seçersek ve buna sık sık uygun bir şekilde dile getirirsek, böyle olduğumuzu hayal edersek ve bir de öyle olmayı başarmış birini modellersek, sonunda öyle oluruz, yani nasıl biri olmayı istiyorsan, öyle biri olursun." yerimseniben
"Her sabah evren size şu soruyu sorarak uyandırır:
Bugün neyi seçiyorsun?Vakitlice söyle, çünkü onu oluşturmak için harekete geçmem gerekiyor"
"Siz kendiniz için ne düşünüyorsanız, insanlarda sizin için onu düşünürler. Değersiz olduğunuzu düşünüyorsanız, insanlarda size değer vermezler.değerli oldunuzu düşündüğünüz de ise aynı insanların size değer verdiklerini görürsünüz. :hooray:
"Önce kendinle flört et, sonra flört edeceğin eşini bulursun." bayanssulusmile :1hug:
"biz ne olmayı seçersek ve buna sık sık uygun bir şekilde dile getirirsek, böyle olduğumuzu hayal edersek ve bir de öyle olmayı başarmış birini modellersek, sonunda öyle oluruz, yani nasıl biri olmayı istiyorsan, öyle biri olursun." yerimseniben
"Her sabah evren size şu soruyu sorarak uyandırır:
Bugün neyi seçiyorsun?Vakitlice söyle, çünkü onu oluşturmak için harekete geçmem gerekiyor"
"Siz kendiniz için ne düşünüyorsanız, insanlarda sizin için onu düşünürler. Değersiz olduğunuzu düşünüyorsanız, insanlarda size değer vermezler.değerli oldunuzu düşündüğünüz de ise aynı insanların size değer verdiklerini görürsünüz. :hooray:
"Önce kendinle flört et, sonra flört edeceğin eşini bulursun." bayanssulusmile :1hug:
canım çok güzelmiş paylaştıklarınn,süpersinnolumunekankayizsmile
iyi geceler kızlar..hayırlı kandiller herkese...nasılsın sahtecim?
olumlamalar nasıl gidiyor..ben bu ara baya boşladım ..:)
kıslarrr,canlarımmm...dediğiniz olduuu...bugün ikinci görüşmenin ardından arandım ve p.tesi işe başlayacağım söylendi...opuyorumnanaktan zor bir süreç beni bekliyor,esas bundan sonra daha da olumlu olmam gerekiyor...herbirinizin güzel haberlerini bekliyorum canlarımm...eminim ki bu topicte pek çok güzel paylaşımlarımız olucak..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?