Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

sağol tatlım yaaaopuyorumnanaktan
şimdik biraz korku kapladı içimi ama onu aşıcam inşallahbayanssulusmile

sen nasılsınn?nerlerdesinn?

iyiyim bende cnm, okul başladı biraz yoğun gidiyo benimde.
neden korku kapladı içini, iş ortamına kanalize olmakla ilgili bir şey mi
fisfisfis

aynen canımm..yeni bişiyler öğrenmek,gerek ortam gerek yeni insanlar vs..

hiç kendini sıkma :1hug:
oradakilerde senin gibi başladılar işe
onunların senden tek farkı, senden biraz daha önce göreve başlamaları nasılsa
eminim ki çok kısa bir zamanda alışacaksın
yerimseniben

ya nasıl sevindim anlatamam ama böyle olacağını zaten biliyoduk değil mi kaydirigubbakcemile5 zor bir süreç diye adlandırma bence asıl bundan sonrası kolay diyelim zemuszemus

ya nasıl sevindim anlatamam ama böyle olacağını zaten biliyoduk değil mi kaydirigubbakcemile5 zor bir süreç diye adlandırma bence asıl bundan sonrası kolay diyelim zemuszemus

canımmm çok teşekkür ederimm..evet,her seferinde hayatımızdaki basamaklar yükseliyor..daha çok çabalamamız gerekiyor bunun için..inşallah bunlarında üstesinden gelicemm...

nerelerdesiniz bakımmm sizzzzemuszemus

bende çok sevindim burda olduğuna artık burası bağımlılık yaptı..cnm nasıl olsun iyi gibi ama düşündüğüm kadar olmasa da elimden geleni yapıyorum..en azından karamsarlığımı attım..böyle olunca da daha rahat çalışıyorum .. sen nasılsın pzt yeni iş heyecanı sarmıştır seni opuyorumnanaktan

evet sadece derslerine çalış sen..başkada bişiy düşünme..kendini piskolojik olarakta rahat hissetmen önemli..

bak ben de mesela ister istemez endişe duyuyorum ama şuan işi düşünmüyorum:)) çünkü biliyorum kafaya takarsam benim için iyi olmuyor..hani nasıl diyim bir denge kuruyorum kendi içimde,çalışmam gereken şey için,yada sınav her neyse kendimi ruhsal olarak çok paralamıyorum..bana rahatsın derler o yüzden ama başka türlü olmuyor,biraz koyver gitsin diceksinnaklinialirimsmile

en iyisini yapıyosun cnm kafa takınca herşey daha kötü oluyor..bu kitapların bana gerçekten faydası çok oldu ..daha rahat bir insana dönüştüm..daha huzurlu oldum

ya değiştirmedim ..öğrenci olarak kalsaymışım keşke :) maliye mezunuyum cnm memur olmaya çalışıyorum kısmetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…