çok sevindim cnm yaaa :teytey: alkisalkisalkis
hayırlı uğurlu olsun inş. :1hug:
sağol tatlım yaaaopuyorumnanaktan
şimdik biraz korku kapladı içimi ama onu aşıcam inşallahbayanssulusmile
sen nasılsınn?nerlerdesinn?
iyiyim bende cnm, okul başladı biraz yoğun gidiyo benimde.
neden korku kapladı içini, iş ortamına kanalize olmakla ilgili bir şey mi fisfisfis
aynen canımm..yeni bişiyler öğrenmek,gerek ortam gerek yeni insanlar vs..
hiç kendini sıkma :1hug:
oradakilerde senin gibi başladılar işe
onunların senden tek farkı, senden biraz daha önce göreve başlamaları nasılsa
eminim ki çok kısa bir zamanda alışacaksın yerimseniben
kıslarrr,canlarımmm...dediğiniz olduuu...bugün ikinci görüşmenin ardından arandım ve p.tesi işe başlayacağım söylendi...opuyorumnanaktan zor bir süreç beni bekliyor,esas bundan sonra daha da olumlu olmam gerekiyor...herbirinizin güzel haberlerini bekliyorum canlarımm...eminim ki bu topicte pek çok güzel paylaşımlarımız olucak..kaydirigubbakcemile5
ya nasıl sevindim anlatamam ama böyle olacağını zaten biliyoduk değil mi kaydirigubbakcemile5 zor bir süreç diye adlandırma bence asıl bundan sonrası kolay diyelim zemuszemus
walla cnm ya bizden başka kimseler uğramaz oldu buraya...
bende çok sevindim burda olduğuna artık burası bağımlılık yaptı..cnm nasıl olsun iyi gibi ama düşündüğüm kadar olmasa da elimden geleni yapıyorum..en azından karamsarlığımı attım..böyle olunca da daha rahat çalışıyorum .. sen nasılsın pzt yeni iş heyecanı sarmıştır seni opuyorumnanaktan
en iyisini yapıyosun cnm kafa takınca herşey daha kötü oluyor..bu kitapların bana gerçekten faydası çok oldu ..daha rahat bir insana dönüştüm..daha huzurlu oldum
cnm ben kpss ye hazırlanıyorum...öss yi atlatalı baya oldu :)
ya değiştirmedim ..öğrenci olarak kalsaymışım keşke :) maliye mezunuyum cnm memur olmaya çalışıyorum kısmetse..
inşallah canım olursunnn..opuyorumnanaktan daha zaman var sıkı çalışmaya devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?