Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslarrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn hepinizeeeeeeeeee opuyorumnanaktan bayanssulusmile
çok güzel bir gün geçirmeye hazır mısınız bakalımmmmmmm delikafadulden :sm_cool: hihoyyyt :teytey:
bnde geldim çoook güzel bir enerjiyle zemuszemus
beklediğim 2 haberde geldi ve çooook mutluyum sositososito :teytey:
demek ki olumlamaları doğru yapmışım :dance:
ohh ohh maşallah diyorum
altın kızlar olarak hepimiz enerjik ve süperiz...
inşallah sesi çıkmayan arkadaşlar da öyledir..kaydirigubbakcemile5
günaydın şekerrrbayanssulusmile
hazırız hazırız da ne bu enerjiiiiiolumunekankayizsmile
bnde geldim çoook güzel bir enerjiyle zemuszemus
beklediğim 2 haberde geldi ve çooook mutluyum sositososito :teytey:
demek ki olumlamaları doğru yapmışım :dance:
iyi akşamlar kaydirigubbakcemile5
Kuantum Benlik
" Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün ya da en iyisi,olmak istedğin kişi ol "
Olmak istedğiniz kişi olamayacağınızı sanmak ,belki de kendinize yapacağınız en büyük haksızlıktır.Çünkü o zmn başkalarının istediği kişi bile olamazsınız...
R.Şanal'ın Kuantum düşünce tekniğinden alıntıdır :1hug:[/QUOT
acaba fazla kaptırıp olmayacak şeylerimi istiyorum diye düşünmden edemiyorum bazen kafamçokkarıştı
slm şekerler ne güzel haberler aldım böyleopuyorumnanaktan
sahtecim tebrik ederim canım ama böyle sonuçlanacağından şüphemiz yoktu değil mi çok tebrik ediyorum herşey çok daha güzel olacak artık canımolumunekankayizsmile
renancım 2 güzel haber almışsın çok sevindim hepinizin hayatı çok yolunda şu sıralar demek ki:lepi:
3 gündür nete pek giremedim evde değildim ama çok özledim aklım sizlerdeydi boshayallersmile
iyi akşamlar kaydirigubbakcemile5
Kuantum Benlik
" Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün ya da en iyisi,olmak istedğin kişi ol "
Olmak istedğiniz kişi olamayacağınızı sanmak ,belki de kendinize yapacağınız en büyük haksızlıktır.Çünkü o zmn başkalarının istediği kişi bile olamazsınız...
R.Şanal'ın Kuantum düşünce tekniğinden alıntıdır :1hug:[/QUOT
acaba fazla kaptırıp olmayacak şeylerimi istiyorum diye düşünmden edemiyorum bazen kafamçokkarıştı
Hayatımda ki istekler uzun vadede olacak şeylerdir nedense ilk olarak zor olanlardan başlarım :umursamaz: ve bir şekilde onlara ulaşacağımı hissederim :) Allah'ın izniyle :Saruboceq:
1 aydan beri haberleri beklerken hep olumlama yaptım ve o güzellikler bana doğru geldi şakkıdı :dance:
başaracağını biliyordum çok sevindim kaydirigubbakcemile5