• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

hayatım artık devam edip istikrarlı olmam gerekiyor kesinlikle...

ve bunun için elimden geleni yapacağım artık.

ölmeden kendi yasımı tutmanın bir anlamı yok...

teşekkür ederimmm:)

hiç tanışmadığım insanların bana yardım etmek istemesi çok güzel...

hayatımız hep böyle güzel duygularla dolsunopuyorumnanaktan

ee kendi hayalin nerde hanii:))
inaşallah canımm benim de aklımdan geçiyordu aynı şeyler..opuyorumnanaktan
yok vallaa anca buldum sizi, hiç niyetim yok bir yere kaçmayaaaaolumunekankayizsmile

benim hayalim mutlu olabileceğim ve hergün keyifle gideceğim bir ortamda, yeteneklerimi gösterebileceğim ve bunun sayesinde iyi paralar kazanabileceğim bir iş ve sevdiğim insanın yanımda olması boshayallersmile

benim hayalim mutlu olabileceğim ve hergün keyifle gideceğim bir ortamda, yeteneklerimi gösterebileceğim ve bunun sayesinde iyi paralar kazanabileceğim bir iş ve sevdiğim insanın yanımda olması boshayallersmile

inşallah canımm,gönlünden geçen herşeyin seni bulması dileğiyle:asigim:

hayatım artık devam edip istikrarlı olmam gerekiyor kesinlikle...

ve bunun için elimden geleni yapacağım artık.

ölmeden kendi yasımı tutmanın bir anlamı yok...

teşekkür ederimmm:)

hiç tanışmadığım insanların bana yardım etmek istemesi çok güzel...

hayatımız hep böyle güzel duygularla dolsunopuyorumnanaktan

alkisalkisalkis

iyi geceler kızlar..sohbet şahane ..baileys dün saat 8:30 da kalkıcam diye dsundum ama sanırım buna tam ınanmayıp saatımı kurdugum ıcın 8 e ceyrek kala uyandım :)ama olsun gercekten ınanılmaz dınc uyandım..cok sağol cnm bu guzel önerilerin için ..her gün yeni birşeyler öğreniyoruz birbirimizden ne güzel Şeniz

kizlar kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :lepi::sm_cool::sm_cool::teytey:
coooooooook mutluyum bugün kurtarma sinavim vardi basardiiiiiiiiiiiiiiiiiim:teytey::teytey:
üstelik yaklasik 12 kisiden 2 gecti biride bendim ve
üstelik herkesten en yüksek puani ben aldim :kedi:
ve kizlar dün hep positif düsündüm bugün hep positif düsündüm..opuyorumnanaktan
birde düsünün yaziliyi yaptik hepimiz, sözlülere gelince yaziliya bakip ardindan
sözlüye aliyordu ögretmen, her kapidan cikan basaramadik derken, nasil oldugumu
düsünün ohaoldumsmile
ama benim yüksek puan aldigimi görünce ögretmen sözlüde az soru sordu
ve gectim.. allaha bin sükürler olsun.. onca kisi gecemedi ve herkesin zorlandigi ders..
cok sükür yaaaaa:Saruboceq:

coooooooook mutluyum bugün kurtarma sinavim vardi basardiiiiiiiiiiiiiiiiiim:teytey::teytey:
birde düsünün yaziliyi yaptik hepimiz, sözlülere gelince yaziliya bakip ardindan
düsünün ohaoldumsmile
ve gectim.. allaha bin sükürler olsun.. onca kisi gecemedi ve herkesin zorlandigi ders..

canım tebrik ederimm:lepi:
dünkü konuşmaların iyi gelmesine çok sevindim inan..inşallah daim olur ve sürekli olur senin için bundan sonrası...opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar..sohbet şahane ..baileys dün saat 8:30 da kalkıcam diye dsundum ama sanırım buna tam ınanmayıp saatımı kurdugum ıcın 8 e ceyrek kala uyandım :)ama olsun gercekten ınanılmaz dınc uyandım..cok sağol cnm bu guzel önerilerin için ..her gün yeni birşeyler öğreniyoruz birbirimizden ne güzel Şeniz

canım saati kurunca büyü bozuluyor malesef inanmayınca olmuyor :umursamaz:
bu arada sıçramayı bitirdin mi?

düsünün ohaoldumsmile

ay canım çok sevindim tebrik ederim :lepi:
olumlu düşünmeye devam o zaman zemuszemus

düsünün ohaoldumsmile

süperrrrr alkisalkisalkis tebrik ediyorum seni vereliniortak

canım saati kurunca büyü bozuluyor malesef inanmayınca olmuyor :umursamaz:
bu arada sıçramayı bitirdin mi?

bende öyle düşündüm zaten tamamen inanmadığım için oldu..sıçrama bitmedi henüz sonlardayım bu aralar pek okuyamadım..bu arada platonik_aşık tebrik ederim ben de alkisalkisalkis

bu topiği ilk defa gordum
normalde biraz karamsar bırıyımdır
bu konuyla ılgılı ne kıtap ne de yazı okudum ama takıpcı olucam belkı benım de hayatımda olmasını ıstedegım bır cok sey olur :Saruboceq:

bu topiği ilk defa gordum
normalde biraz karamsar bırıyımdır
bu konuyla ılgılı ne kıtap ne de yazı okudum ama takıpcı olucam belkı benım de hayatımda olmasını ıstedegım bır cok sey olur :Saruboceq:

aramıza hoşgeldin vereliniortak :1hug:
bu konu öyle bir konudur ki, takip ettikçe daha çok içine girersin.
bi de istenilenler gerçek olmaya başlayınca değmeyin keyfimize :kahve: :sm_cool: :teytey:

Goethe “neyi yapabiliyorsan ya da yapabileceğini hayal ediyorsan başla, cesarette; akıl, güç ve büyü vardır"

Son düzenleme:

kizlar tebrikleriniz icin tesekkü ederim ayri ayri opuyorumnanaktan
dünkü mutlulugum bugünde sürmekte
umarim allah tamamini erdirsin:Saruboceq:

ınsanın bir konuda karar vermesi, Tanrı'nın karar vermesinden pek de farklı değildir.Çünkü her ikiside olur!

Fakat bu fikir, insan için ürkütücüdür.Ve insan, hep bunun böyle olmadığını düşünmeyi tercih eder.

Ve bunun için kanıtlar bulmakta pek de zorluk çekmez:

Genler,kader,kötü bir çocukluk,karakter,gezegenler,şans,diğer insanların tutumu.....

Kuantum olumlama-R.Şanal

"Hata" sözü yerine,"deneyim" sözünü koyabilseydik, gerçekten herşey farklı olurdu.

Ve "mükemmel" yerine, "nasılsa öyle" sözünü.....

" Her şeyin böyle olması ne güzel. ıyi ki böyle!" dediğinizde ve bunu bir hayat biçimi haline getirdiğinizde, siz, evrenin bütün güçleriyle bağlantıya girer ve evrenin bütünlük enerjisiyle bir olursunuz...

Bilin ki, sandığınızdan daha akıllı, sandığınızdan daha güzel ve sandığınızdan daha beceriklisiniz her zaman.

Bunun aksini söyleyen yalan söylemiş olur.

Ve bilin ki, sandığınızdan daha kör, sandığınızdan daha sağır ve sandığınızdan daha korkaksınız.

Bunun, gerçek "siz"in değil de, sahte bir benliğin içinizdeki ifadesi olduğunu bilmeyenler, bilin ki, sahte benliklerinin gözleriyle bakıyorlar dünyaya..

Back