• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

sükretmek cok rahatlatan bir kelime biliyorum.. aklima geldikce sükrediyorum..
aslinda dikkat ettimde ben burda yapilan anlatilan bir cok seyi ya önceden kesfetmisim
yada duymusum.. ama hep bir süre sürüyor onlari uygulamak..
bir süreligine sükrediyorum sonra olumsuzluk cikiyor ve unutuyorum..
bir süre positif oluyorum sonra yine olumsuzluk ... ama en azindan
burada sizinle bunlari paylastikca okudukca daha iyi olacagina inaniyorum..

insan hayatında iki zaman şükreder; biri istediklerine kavuştuğu mutlu olduğu zaman.diğeri de kendini kötü hissettiği zaman...sen ikincisini yapmıyorsun anladığım kadarıyla..koşullar ne kadar kötü olsada bir çıkış yolu vardır muhakkak canım..sen istemediğin müddetçe kimse seni bu durumdan alı koyamaz...merka etme zaten herkes kendi derdinde..hayatta ya mutlu olucaksın sen de yada mutsuz olup hayatına bu şekilde devam ediceksin..bence burda, o bir süre oluyor dediğin şeyi sürekli yapmak için bir fırsatın var..en azından hergün şuraya bir baksan bu bile yeticektir sana...ama dediğim gibi kendinle kavga etmeyi bırak,bir rahat ol ilk önce...

evet canim anlattigin gibi gercekten zor seyler yasamis ama yilmamissin..
kendinin farkina varip yapmissin geri cekilmeyip..
bende bu istedigim okula mesela girebilmek bile bir hayalken, en yakin arkadasim
bana hep gececeksin sinavlari basaracaksin deyip beraber ders calistirmisti..
bense yapamiyorum iste deyip yilarken, o ise hep hadi devam devam deyip yardim etmis
moral vermisti.. sonunda sinavlara girdim ve basardim.. nasil basardigimi bende anlamadim.. hatta o gün o derslere calisirken hic unutmam arkadasim bir kagitin üstüne
platonik_ask bu sinavlari basaracak, okula alinacak, okulu basaracak gibi seyler yazmisti
daha 14 -15 yasindaydik düsün :1rolleyes:
sinavlari basarmayla kalmayip, yer meselesi vardi.. acaba banada yer acilacakmi diye
alirlarmi diye, listeye almislardi ve 3. siradaydim.. insallah alirlar diye ümit ediyordum
sonra birgün telefon caldi.. kadin okulumuza gelmek istiyormusunuz diye sordu..
evet dedim.. dünyalar benim olmustu.. ama ne olduysa sonra oldu..
ilk sene sinifimi gecemedim bir ders yüzünden.. tekrarladim sonraki sene zar zor gectim..
ve 3.sene yine kaldim.. tekrarladim ve basaramadim..
benim icin cok kötü dönemlerdi diyebilirim.. okuldayken hic mutlu degildim..
bilseydim daha erkenden birakip bu okuluma girerdim..
cünkü zamanla istedigimde kalmadi.. simdi zar zor gidiyorum okula.. istegim kalmadi..
biseyi basaramayinca.. bir digerine baslayinca ne kadar istegim kalabilirki ??
o okul bir yara gibi kaldi bende dedigim gibi.. moda tasarimi üzerineydi..en büyük hayalimdi..hayalimdeki meslekti.. ama maalesef olmadi.. :çok üzgünüm:

merhaba kızlar

muhabbetiniz çok güzel ve ben ortasından dalmak istemezdim ama 1-2 şey söylemek istiyorum

platonikcim eğer olmadıysa , istediğini başaramadıysan belki de senin için hayırlı olan budur ve bunun için bile şükretmeyi öğrenmelisin
kendini affet...geçmişte kendine çok da inanmadığın ve güvenmediğin için bazı şeyler gerçekleşmemiş olabilir...bunun için üzüleceğine bir kenara bırak bu olayı

gece uyumadan kendini affettiğini söyle...geçmişte yaşadıkların senin seçimindi bundan sonra yaşayacaklarında senin seçimin olacak geçmişin sorumluluğunu al, kendini affet ve bundan sonraki hayatının mutluluğu için bir adım at
şanal'ın deyimiyle hayata evet de :)

ayna çalışması yap mesela aynanın karşısına geçip kendini ne kadar çok sevdiğini, tek ve muhteşem olduğunu, tanrı için ne kadar değerli ve güzel olduğunu kendine hatırlat ama inanarak...

kısa sürede hayatındaki olumlu değişimleri görürsün canım inşallahopuyorumnanaktan

insan hayatında iki zaman şükreder; biri istediklerine kavuştuğu mutlu olduğu zaman.diğeri de kendini kötü hissettiği zaman...sen ikincisini yapmıyorsun anladığım kadarıyla..koşullar ne kadar kötü olsada bir çıkış yolu vardır muhakkak canım..sen istemediğin müddetçe kimse seni bu durumdan alı koyamaz...merka etme zaten herkes kendi derdinde..hayatta ya mutlu olucaksın sen de yada mutsuz olup hayatına bu şekilde devam ediceksin..bence burda, o bir süre oluyor dediğin şeyi sürekli yapmak için bir fırsatın var..en azından hergün şuraya bir baksan bu bile yeticektir sana...ama dediğim gibi kendinle kavga etmeyi bırak,bir rahat ol ilk önce...

evet ilk önce bir o kavgayi bitirmek icin ugrasacagim ve inaniyorum basaracagim..
bu topicigede hergün girip inancimi saglamlastiracagim..
artik mutsuz olup kendime kizmak istemiyorum.. biseyleri yapmak basarmak istiyorum..
zamanimi iyi degerlendirmek istiyorum..
ki yinede sahip oldugum herseye sükrediyorum..

canım hoşgeldinnopuyorumnanaktan
ortasından dalmak ne demek,çok güzel yerlere değinmişsinnkaydirigubbakcemile5

ben cikiyorum simdilik kizlar..
yarin tekrar gelicem bu topicige..
iyiki varsiniz ve iyiki bu topic var..
öptüm iyi gecelr..

evet ilk önce bir o kavgayi bitirmek icin ugrasacagim ve inaniyorum basaracagim..
bu topicigede hergün girip inancimi saglamlastiracagim..
artik mutsuz olup kendime kizmak istemiyorum.. biseyleri yapmak basarmak istiyorum..
zamanimi iyi degerlendirmek istiyorum..
ki yinede sahip oldugum herseye sükrediyorum..

:lepi::lepi::lepi:
işte budurrrrrr...inanmak başarmanın yarısı derler...veee benden bir söz;
savaş alanının içindeysen o kurlunlardan biri muhakak sana da isabet ederyerimseniben

evet haklısın aslında ne kadar yanlış... her an her sn. şükretmeliyiz
şu an şu klavyeye basabilen parmaklarımız için...mükemmel derecede uyumlu çalışan bedenimizin tüm organları için...görebildiğimiz,duyabildiğimiz,hissedebildiğimiz,düşünebildiğimiz için..
biz hiçbir şey yapmadan,sadece düşünerek evreni harekete geçirebildiğimiz için
ve şükredebildiğimiz için şükretmeliyiz aslında...
o kadar mutluluk verici ki ve doğrudan özümüze ulaşmanın biricik anahtarıdır şükretmek :asigim:

canım hoşgeldinnopuyorumnanaktan
ortasından dalmak ne demek,çok güzel yerlere değinmişsinnkaydirigubbakcemile5

canım hoşbulduk nasılsın ne güzel şeyler yazmışsın boshayallersmile

ben cikiyorum simdilik kizlar..
yarin tekrar gelicem bu topicige..
iyiki varsiniz ve iyiki bu topic var..
öptüm iyi gecelr..

iyi geceler her zaman bekleriz canımmm opuyorumnanaktan

evet haklısın aslında ne kadar yanlış... her an her sn. şükretmeliyiz
şu an şu klavyeye basabilen parmaklarımız için...mükemmel derecede uyumlu çalışan bedenimizin tüm organları için...görebildiğimiz,duyabildiğimiz,hissedebildiğimiz,düşünebildiğimiz için..
biz hiçbir şey yapmadan,sadece düşünerek evreni harekete geçirebildiğimiz için
ve şükredebildiğimiz için şükretmeliyiz aslında...
o kadar mutluluk verici ki ve doğrudan özümüze ulaşmanın biricik anahtarıdır şükretmek :asigim:

evet canım kesinlikle haklısın...bişiy unutmuşsunnnnnn:))
burda seninle,sizinle tanıştığım için de şükrediyorum ben çooookkzemuszemus

bana da bulaştırdın canımm:)) elimden geldiğince mantıklı güzel cümleler kurmaya gayret ediyorum aslında..bişiyler paylaşarak arada kendini kötü hisseden arkadaşlara fayddamız olabiliyorsa ne mutlu bize..herkes zaman zaman kendi içinde yaşıyor,o kabuğu söküp atmak çok önemli..ben zamanında tek başıma aşmaya çalıştım şimdi hep birlikte olsun istiyorumm...:1hug:

evet canım kesinlikle haklısın...bişiy unutmuşsunnnnnn:))
burda seninle,sizinle tanıştığım için de şükrediyorum ben çooookkzemuszemus

doğru söylüyorsun sizinle burada paylaşımlar yapabildiğim sizlerden güç alabildiğim için de şükretmem lazım... o kadar iyi geliyor ki bana sözcüklerle ifade edemiyorum çok iyi geliyor desem yetersiz kalacak bayanssulusmile

bana da bulaştırdın canımm:)) elimden geldiğince mantıklı güzel cümleler kurmaya gayret ediyorum aslında..bişiyler paylaşarak arada kendini kötü hisseden arkadaşlara fayddamız olabiliyorsa ne mutlu bize..herkes zaman zaman kendi içinde yaşıyor,o kabuğu söküp atmak çok önemli..ben zamanında tek başıma aşmaya çalıştım şimdi hep birlikte olsun istiyorumm...:1hug:

bizim gençlik dönemimizde net yoktu ki dediğin gibi :(
kocaman duvarlarım vardı benim aslında düşününce ne zorluklar yaşamışım
sadece kendimin yarattığı duvarlar başka kimsenin değil ve insan kolay kolay aşamıyor bazı şeyleri ama yavaş yavaş, gerçekten isteyerek, emek vererek aşama kaydediyorsun

inanmak çok önemli diyorum ya eğer istersek herşey olur...yeter ki olumlu düşünmek isteyelim bu da olur

evet canım o duvarları burda birlikte yıkmak...
ne aklıma geldi şimdi biliyor musun, seneye bu zamanlar her birimizi ne yapıyor olacağız acaba ?
neler yazıcaz buraya:))

ben de sık sık bu başlığa uğruyorum.
karamsar ve sıkıntılı bir dönemden geçiyorum.
üstelik bu kadar karamsar olmam için elle tutulur bir nedenim bile yok.
ama burada sizin yazdıklarınızı okudukça aslında ne kadar anlamsız şeyler için kendimi üzüp yıprattığımı anlıyorum.
umarım bu düşüncelerimin ve duygularımın etkisi geçmez.

ve bugün şu anda çekim yasasını uygulamaya daha doğrusu test etmeye başlıyorum.
bugün bir stajyerlik işi ile ilgili bir tür bağlantı kurdum. ve çekim yasasını tam olarak nasıl kullanmam gerektiğinden emin değilim.

ama inanıyorum ki siz bana yardımcı olursunuz nasıl başlayacağıma dair???yerimseniben

ben de sık sık bu başlığa uğruyorum.
karamsar ve sıkıntılı bir dönemden geçiyorum.
üstelik bu kadar karamsar olmam için elle tutulur bir nedenim bile yok.
ama burada sizin yazdıklarınızı okudukça aslında ne kadar anlamsız şeyler için kendimi üzüp yıprattığımı anlıyorum.
umarım bu düşüncelerimin ve duygularımın etkisi geçmez.

ve bugün şu anda çekim yasasını uygulamaya daha doğrusu test etmeye başlıyorum.
bugün bir stajyerlik işi ile ilgili bir tür bağlantı kurdum. ve çekim yasasını tam olarak nasıl kullanmam gerektiğinden emin değilim.

ama inanıyorum ki siz bana yardımcı olursunuz nasıl başlayacağıma dair???yerimseniben

stajyer mi olmayı istiyorsun? gece uyumadan önce bugün yapmış olduğun o bağlantının gerçekleştiğini,işini yaptığını düşünn:)

hepimiz seneye şuan neyi hayal ediyorsak onu yazacağız eminim bundan (:

sen belki de evlilik haberini paylaşacaksın bizlerle

platonik de çok büyük bir aşk yaşadığını aradığı kişiyi bulduğunu yazacak

ay inşallah görücez o günleri hep birlikte, burada... ama bi yere kaçmak yok, hiç bağımızı koparmayalım boshayallersmile

hepimiz seneye şuan neyi hayal ediyorsak onu yazacağız eminim bundan (:

sen belki de evlilik haberini paylaşacaksın bizlerle

platonik de çok büyük bir aşk yaşadığını aradığı kişiyi bulduğunu yazacak

ay inşallah görücez o günleri hep birlikte, burada... ama bi yere kaçmak yok, hiç bağımızı koparmayalım boshayallersmile

ee kendi hayalin nerde hanii:))
inaşallah canımm benim de aklımdan geçiyordu aynı şeyler..opuyorumnanaktan
yok vallaa anca buldum sizi, hiç niyetim yok bir yere kaçmayaaaaolumunekankayizsmile

evet aynı sahtenin dediği gibi bu şekilde başlayabilirsin...

hayatını değiştirmek için daha ciddi bir adım atman gerek ama şuan sahtenin dediği gibi bir adım en azından daha olumlu düşünmeni sağlayacaktır

şöyle ki son sınıftayım ve işi daha iyi öğrenmek için haftanın bir günü stajyerlik yapabileceğim bir yer buldum sanırım. yanii daimi işim tabii stajyerlik olmayacak:)

ama belirgin biçimde korkuyorum. yani eğer olmazsa, olmamasından değil de istediğim halde olmamasından dolayı karamsarlığa düşmekten korkuyorum.

ve biliyorum ki bu konuyla ilgili olumsuz cümlerler kurup, aklımdan geçirmemeliyim:):)
bakalım ne kadar başarabileceğimsüprizzzzz

şöyle ki son sınıftayım ve işi daha iyi öğrenmek için haftanın bir günü stajyerlik yapabileceğim bir yer buldum sanırım. yanii daimi işim tabii stajyerlik olmayacak:)

ama belirgin biçimde korkuyorum. yani eğer olmazsa, olmamasından değil de istediğim halde olmamasından dolayı karamsarlığa düşmekten korkuyorum.

ve biliyorum ki bu konuyla ilgili olumsuz cümlerler kurup, aklımdan geçirmemeliyim:):)
bakalım ne kadar başarabileceğimsüprizzzzz

aslında cevapları sen biliyorsun:) uygulama konusunda istikarlı olmak gerekhihoyyyt

eğer istersen sonuç olumsuz olmaz bu nedenle endişelenmen yersiz...
egona kulağını tıka o asla başaramayacağını söyleyecek ama öz bilincin kusursuz bir varlık olduğundan onu dinlediğin taktirde istediğini elde edeceksin canım

Back