Benimde rüyalarım mutlaka çıkar.Yanlız gördükten sonra nasıl bir hisle uyanıyorsam o şekilde çıkıyor.Bazı rüyaların olumsuz olduğu o kadar beli ki.ne kadar uğraşsanda kalbinde bişey sıkışıyo gibi oluyo,biliyosun olumsuz bişeylerin işareti die.
Sahtecim,
nette hep olumsuz yorumlar var ya,bi ara nasıl sinir olmuştum.Bidaa bakmicam dedim.
bu son bikaç keredir iyi şeyler görüyorum.maşallah. :))
Benimde rüyalarım mutlaka çıkar.Yanlız gördükten sonra nasıl bir hisle uyanıyorsam o şekilde çıkıyor.Bazı rüyaların olumsuz olduğu o kadar beli ki.ne kadar uğraşsanda kalbinde bişey sıkışıyo gibi oluyo,biliyosun olumsuz bişeylerin işareti die.
Sahtecim,
nette hep olumsuz yorumlar var ya,bi ara nasıl sinir olmuştum.Bidaa bakmicam dedim.
bu son bikaç keredir iyi şeyler görüyorum.maşallah. :))
ben ve kardeşim yorduk zaten.o yüzden anlatabilirim :)
Anlatayım canım.
şimdi ben traktör gibi bi araca binmişim ama içerisi normal araba gibi sanırım.Kucağımda sarı bi kundağa sarılı bi bebek var.kızım mı bilemiyorum,herhangi bi bebek galiba.
sonra yeni sürülmüş kahverengi güzel bir tarlada duruyoruz.eşim kullanıyor.
Dışarıda annemin yengesi var.(Eşini yeni kaybetti) Bizi o karşılıyor.bebeği indirmemi istiyor.
ben de üşür mü felan diye düşünüyorum içimden ama yinede çıkarıyorum bebeği dışarı.
Çok güzel şeyler hissederek uyandım.yeni ekilmiş yada sürülmüş tarla bana umutlarımın yeşereceğini söyledi sanki.
Kucağımdaki bebek de aynen öyle umutlarımın büyüyeceğini gelişeceğini anlatıyor.
Sarı kundak sanırım dileklerin gerçek olması işareti oluyor.
Annemin yengesi de eşini yeni kaybetti benim de bu konulardaki korkularımla yüzleşmemi söylüyor diye düşündüm.sanırım korkularımla yüzleşmeliyim.
Rüyada ay, insanın bütün istediklerine kavuşacağına, maddi ve manevi bakımdan rahatı, huzuru temsil eder.
demişler
bu nasil güzel bir topiktir ki,yarim saatten bu yana cikamadim bir türlü olumunekankayizsmile
harikasiniz,pozitif düsüncenin,daha dogrusu düsünce gücünün neler yaptirabilecegini yasayan biri olarak bundan sonra takipcinizim bende:))
hersey gönlünüzce olsun
baileys'cim bişi sorcam rüyada dolunay görmek ne demek?? ama bööle ışığı aydınlatıyor o kadar belirgin kapkara gökyüzünde sadece parıl parıl dolunay
bulamadım anlamınıgamyoncuiremsu
ilk sayfalara bi göz attım şöyylee harika bi topik olmuş bnce bizler için en faydalı konulardan biri budur)
bu nasil güzel bir topiktir ki,yarim saatten bu yana cikamadim bir türlü olumunekankayizsmile
harikasiniz,pozitif düsüncenin,daha dogrusu düsünce gücünün neler yaptirabilecegini yasayan biri olarak bundan sonra takipcinizim bende:))
hersey gönlünüzce olsun
hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
aminn inşallah ...herşey gönlümüzce oluyorkaydirigubbakcemile5
( bak BaiLeyS,duları bile değişik söylemeye başladımmkaydirigubbakcemile3 )
harikasın tatlım opuyorumnanaktan
hepimiz harikayız ya kızlar seviyorum ben bizi bayanssulusmile
yahu ben olumsuz değilim kızlar aklinialirimsmilesağolun canlarımm...inanın burda olmak bile karabulutları dağıtıyorboshayallersmile
jayjay da bence burda biraz olsun kurtulcak olumsuzluklarından...insan bazen sürekli aynı çevre,aynı düşünce ortamında kaldığı zamanda düşüncelerinde bir ilerleme sağlayamıyor.burası işte tam bu noktada bambaşka bir sinerji oluşturuyor bizim için ...biz kuantum kızları,bir gün hep birlikte pek çok şeyi başarıcaz bu gidişleeezemuszemus
teşekkürler canım güzel yorumun için.canım taşıtı eşinin kullanması hayatını başkalarına göre yaşadığını gösteriyor
rüyada gördüğün kişilerin sana hissettirdiği anlamlarda önemli annenin yengesinin sende yarattığı ilk duygu eşini yeni kaybetmiş olması seninde buna benzer korkular yaşadığını ya da yaşayabileceğini anlatıyor olabilir ya da bu kişinin sende daha farklı bir anlamı varsa ona göre yorumla
sarının anlamına gelirsek ; bilgelik,yüksek farkındalık,birlik, bütünle işbirliği,destek,kararlılık...
sen bence bu kişiye desteğini belli etmelisin bilmiyorumkismile
Sağa ya da sola gitmiyordukşdüz gidiyorduk.Yol yoktu zaten.Dierkt tarlanın içindeydik.peki araçla sağa mı sola mı gidiyordunuz hatırlıyor musun??
Işık aydınlık iyidir canım her zman.baileys'cim bişi sorcam rüyada dolunay görmek ne demek?? ama bööle ışığı aydınlatıyor o kadar belirgin kapkara gökyüzünde sadece parıl parıl dolunay
bulamadım anlamınıgamyoncuiremsu
Ben de sizlele paylaşmak için kitapta bazı yerleri çizmiştim ama pek vaktim olmuyorbilmiyorumkismile.bnde hepinizii çook seviyorum opuyorumnanaktan
olumlamaları yapmak olumlu düşünmek süper bişi alkisalkisalkis
canım arada bi kitaptan bölümler paylaşırsın değilmi bizle vereliniortak
diğer yazılarını da yazıcıdan çıkarttım cnm kuantumm guclubacismile
bnde hepinizii çook seviyorum opuyorumnanaktan
olumlamaları yapmak olumlu düşünmek süper bişi alkisalkisalkis
canım arada bi kitaptan bölümler paylaşırsın değilmi bizle vereliniortak
diğer yazılarını da yazıcıdan çıkarttım cnm kuantumm guclubacismile
yahu ben olumsuz değilim kızlar aklinialirimsmile
sadece onu sevmiyorum hakkında hoş olmayan şeyler duydum gidenlerden
tabi bir fikir ediniyor ınsan
aldıgım kitaplarını bile okumadım attım bir kenara
teşekkürler canım güzel yorumun için.
Evet hayatımın kontrolü bende değil :)
Çok uğraştım ama olmadı
Sağa ya da sola gitmiyordukşdüz gidiyorduk.Yol yoktu zaten.Dierkt tarlanın içindeydik.
Geçmiş yada gelecek değil şimdiye ait sanırım rüyam
Işık aydınlık iyidir canım her zman.
Ne zamandır içinde halledemediğin olayların birden bire çözülmesi olabilir.
Ben de sizlele paylaşmak için kitapta bazı yerleri çizmiştim ama pek vaktim olmuyorbilmiyorumkismile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?