• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

kuantum hakkında başka kitap yok mu evet bende bunu soracaktım?mesela Türklerin dışında yabancılar bu konuya nasıl bakmışlar? yada bizden başka kim bu konuya vakıf?

özendiğim biri vardı
şimdi onunla aynı seviyede ve hatta çok ilerisindeyim
fakat bir bedeli varmıs ;çok çalışmak gecen gündüzün karışıyor
bunu düşünememiştim
şimdi kendimi bu durumun içinden çekip almalıyım
bunu ben yarattım özene özene
dün gece aynaya baktım ben jayjay, bu durumu ben yarattım sorumluluk bana aittir
ve şimdi bu durumdan kurtulmak istiyorum hayatımın şöyle şöyle olmasını istiyorum dedim
umarım bilincaltım gereken mesajı aldı
baileys bu olumlamayı her gece mi yapmalıyım
hiç yoktan başıma çorap ördüm, sanki özenecek başka şey yok

istiyorum yoook :olmaz:

ben jayjay bu durumu ben yarattım tüm sorumluluğu kabul ediyorum
önceki hayatımı ben böyle şekillendirdim şimdi de bu şekilde olmasını seçiyorum
bu durumdan kurtuluyorum ve hayatımın şöyle şöyle olmasını seçiyorum....

kuantum hakkında başka kitap yok mu evet bende bunu soracaktım?mesela Türklerin dışında yabancılar bu konuya nasıl bakmışlar? yada bizden başka kim bu konuya vakıf?

yabancı yazarların da kuantumla ilgili kitapları var elbet daha önceden araştırmıştım Kuantum düşünce yönetimi James J.mapes 28 günde kuantum Sandra Anne Taylor

Bilinç Altının güccü Joseph Murphy

ama okumadım arkadaşlar daha önceden netten araştırmıltım ve bir kaç sayfasını okudu netten öylece bıraktım kaydirigubbakcemile5

amannn şu r şanalın
kitaplarını begenmıyorum

kişiye göre değişir tabi sana birşey katmamış olabilir ama benim hayatımı değiştirdi
ve gerçekten dediğin gibi çok olumsuzsun umarım bir an önce değişme gücünü kendinde bulursun :1hug:

kuantum hakkında kitaplar çok ama okudun mu dersen okumadım daha yeni yeni keşfediyorum
daha önce de söylemiştim louise hay'in kitabını mutlaka okuyun kadın vajina kanserini yenmiş pozitif düşünce gücüyle...

vajina kanserinin nedeni de geçmişte yaşadığı trajik bir tecavüz hikayesinde saklı yani yine bilinçaltındaki olumsuzlukların bir sonucu

istiyorum yoook :olmaz:

ben jayjay bu durumu ben yarattım tüm sorumluluğu kabul ediyorum
önceki hayatımı ben böyle şekillendirdim şimdi de bu şekilde olmasını seçiyorum
bu durumdan kurtuluyorum ve hayatımın şöyle şöyle olmasını seçiyorum....

aa istiyorum damı yok -ecek -acak kullanmayınca istiyorum diyodum..neyse bunuda öğrendik ..sağol baileys kaydirigubbakcemile5

sağolun canlarımm...inanın burda olmak bile karabulutları dağıtıyorboshayallersmile

jayjay da bence burda biraz olsun kurtulcak olumsuzluklarından...insan bazen sürekli aynı çevre,aynı düşünce ortamında kaldığı zamanda düşüncelerinde bir ilerleme sağlayamıyor.burası işte tam bu noktada bambaşka bir sinerji oluşturuyor bizim için ...biz kuantum kızları,bir gün hep birlikte pek çok şeyi başarıcaz bu gidişleeezemuszemus

Eşruhumun eşzamanı kitabını okudum.Güzeldi.R.Şanal ve eşinin gözünden ilişkilerinin hikayesi anlatılmış.

tavsiye ederim.

heralde tüm kitaplarını okudum bu yarıyılda.

Dil Kırıcılar

-Se,-sa : "eğer çok param olursa mutlu olurum"

bu kalıp sizin mutlu olma becerisine aslında hiçbir zaman sahip olamayacağınızın ifadesidir.Çünkü mutlu olma sonucunu bir şarta bağlar.

-Meli,-malı :zorunluluk öğesidir. "güçlü olmalıyım" diye başlar vw bu kalıbın hemen arkasından ama ile başlayan başka bir kalıp devreye girer " bu ara bazı sorunlarım var" bu kalıp bizi sorunların kişinin kendi dışında oluşan koşullardan kaynaklandığı inancına götürür.

-Cek,-cak : belirsizlik öğesi. Bu kalıp, sonucu belirsiz bir zamana ve duruma aktarır." sigarayı bırakacağım" sonuçla ilgili kesin bir karar ve zaman belirtilmemiştir ve yine arkasından başka bir koşul öne sürülür: " şu işleri bir düzene sokayım da." ışlerin düzene sokulması belirsiz bir tanımlamadır ve tamamen kişinin kendi referanslarına bağlıdır.

ıstiyorum : Bu kalıp, insanın kendi ulaşacağı bir sonuç için, sanki birisinden izin alması gerekiyormuş gibi ya da sanki birileri ona engel oluyormuş leklinde düşünmesinden kaynaklanır : " mutlu olmak istiyorum" sanki birileri çıkacak ve oybirliği ile o kişinin mutlu olması için vaktin henüz erken olduğunu ya da bunu haketmediğini söyleyecek sanırsınız.

Tersine söylem: ulaşılmak istenen sonucu değil, karşılaştırılmaktan korkulan durumu ifade etmek : " güvendeyim" yerine " korkmuyorum" ifadesini kullanmak, korku duygusunu kalıcı kılar.

Belirsizlik: Genel bir ifade kullanarak kuantum alanında ve hayatın kendisinde, somut bir sonuç oluşturmak mümkün değildir. Örneğin:" iyi bir hayat" belirsiz bir ifadedir. Nasıl bir hayatın iyi bir hayat olacağını tanımlamak gerekir :" çevremde anlaşabileceğim insanların olması,benim kendimi iyi hissetmeme yol açar" demek net bir ifadedir.

Her şeye rağmen : Kendi içinde mücadeleyi ve zorluk olasılıklarını öne çıkarır. Örneğin"her şeye rağmen hayat güzel" Bu aslında :" hayatın güzel olmasını isterdim. Ama biliyorum ki değil ve asla da olmayacak." anlamındadır...

sağolun canlarımm...inanın burda olmak bile karabulutları dağıtıyorboshayallersmile

jayjay da bence burda biraz olsun kurtulcak olumsuzluklarından...insan bazen sürekli aynı çevre,aynı düşünce ortamında kaldığı zamanda düşüncelerinde bir ilerleme sağlayamıyor.burası işte tam bu noktada bambaşka bir sinerji oluşturuyor bizim için ...biz kuantum kızları,bir gün hep birlikte pek çok şeyi başarıcaz bu gidişleeezemuszemus

başaracağımızı biliyorum hepimiz çok çok özeliz çünkü zemuszemus

Kızlar bugünkü rüyamı yorabilecek bir yorumcu var mı aranızda?

rüyanı herkese anlatma tatlım ilk yorumlayan kim ise ve nasıl yorumladıysa rüyanı o şekilde yaşarsın
olumsuzsa olumsuz,olumluysa olumlu, yorumlanmazsa havada asılı kalır

bende rüyamı herkese anlatmam.genelde netteki tabilere bakıyorum,olumsuz bile olsa olumluya çeviriyorum hemen..o şekilde yoruyorum..

ben yordum canım kendi kendime de.Hani bazı semboller varmı acaba göremediğim diye düşündüm.Yinede sağol :)
ben hep olumlu yormaya gayret ederim

o zmn doğru yapıyorum olumlamaları kaydirigubbakcemile3 oluyoru kullanıyorum
rüyalarımı da yavaş yavaş yorumlamaya başladım hatta bir rüyam yazdayken çıkmıştı :oklava:

evet doğru yapıyorsun
senin ilk bu topiğe geldiğin zamanki ruh halini hatırlıyorumda ne güzel gelişmeler kaydettin hayatında opuyorumnanaktan
senin adına öyle seviniyorum ki canım şuan yazılarından bile anlıyorum ne kadar pozitif olduğunu
jayjay de tam tersi olumsuz ama o da değişecek yeter ki hayatı için bir adım atsın :1hug:

bende rüyamı herkese anlatmam.genelde netteki tabilere bakıyorum,olumsuz bile olsa olumluya çeviriyorum hemen..o şekilde yoruyorum..

nettekileri boşver sen hep kendin yorumla
aslında biliyor musunuz en güzel rüyalar bizim kabus olarak adlandırdığımız rüyalardır
gelecekte yaşayacağımız bir olayla ilgili önceden uyarı yaparlar ve biz bu uyarıyı alıp şükrederek içimizi ferah tutarız yani tutmalıyız :)

ben yordum canım kendi kendime de.Hani bazı semboller varmı acaba göremediğim diye düşündüm.Yinede sağol :)
ben hep olumlu yormaya gayret ederim

nasıl bir rüyaydı uyanınca ne hissettin
anlatmak istersen dinleriz merak ettim aklinialirimsmile

Benimde rüyalarım mutlaka çıkar.Yanlız gördükten sonra nasıl bir hisle uyanıyorsam o şekilde çıkıyor.Bazı rüyaların olumsuz olduğu o kadar beli ki.ne kadar uğraşsanda kalbinde bişey sıkışıyo gibi oluyo,biliyosun olumsuz bişeylerin işareti die.

Sahtecim,
nette hep olumsuz yorumlar var ya,bi ara nasıl sinir olmuştum.Bidaa bakmicam dedim.

bu son bikaç keredir iyi şeyler görüyorum.maşallah. :))

evet doğru yapıyorsun
senin ilk bu topiğe geldiğin zamanki ruh halini hatırlıyorumda ne güzel gelişmeler kaydettin hayatında opuyorumnanaktan
senin adına öyle seviniyorum ki canım şuan yazılarından bile anlıyorum ne kadar pozitif olduğunu
jayjay de tam tersi olumsuz ama o da değişecek yeter ki hayatı için bir adım atsın :1hug:

sağol cnm BaiLeyS senin yardımınla desteğinle :1hug: opuyorumnanaktan ve benim karar verip uygulamamla oldu daha güzel oluyor hayatımda ve tüm güzellikler bana geliyor ve şükrediyorum Allah'a düzeldim karamsarlıktan olumsuzlardan sıyrılabildiğime :Saruboceq:

Back