özendiğim biri vardı
şimdi onunla aynı seviyede ve hatta çok ilerisindeyim
fakat bir bedeli varmıs ;çok çalışmak gecen gündüzün karışıyor
bunu düşünememiştim
şimdi kendimi bu durumun içinden çekip almalıyım
bunu ben yarattım özene özene
dün gece aynaya baktım ben jayjay, bu durumu ben yarattım sorumluluk bana aittir
ve şimdi bu durumdan kurtulmak istiyorum hayatımın şöyle şöyle olmasını istiyorum dedim
umarım bilincaltım gereken mesajı aldı
baileys bu olumlamayı her gece mi yapmalıyım
hiç yoktan başıma çorap ördüm, sanki özenecek başka şey yok
kuantum hakkında başka kitap yok mu evet bende bunu soracaktım?mesela Türklerin dışında yabancılar bu konuya nasıl bakmışlar? yada bizden başka kim bu konuya vakıf?
amannn şu r şanalın
kitaplarını begenmıyorum
kuantum hakkında başka kitap yok mu evet bende bunu soracaktım?mesela Türklerin dışında yabancılar bu konuya nasıl bakmışlar? yada bizden başka kim bu konuya vakıf?
istiyorum yoooklmaz:
ben jayjay bu durumu ben yarattım tüm sorumluluğu kabul ediyorum
önceki hayatımı ben böyle şekillendirdim şimdi de bu şekilde olmasını seçiyorum
bu durumdan kurtuluyorum ve hayatımın şöyle şöyle olmasını seçiyorum....
sağolun canlarımm...inanın burda olmak bile karabulutları dağıtıyorboshayallersmile
jayjay da bence burda biraz olsun kurtulcak olumsuzluklarından...insan bazen sürekli aynı çevre,aynı düşünce ortamında kaldığı zamanda düşüncelerinde bir ilerleme sağlayamıyor.burası işte tam bu noktada bambaşka bir sinerji oluşturuyor bizim için ...biz kuantum kızları,bir gün hep birlikte pek çok şeyi başarıcaz bu gidişleeezemuszemus
Kızlar bugünkü rüyamı yorabilecek bir yorumcu var mı aranızda?
bn yor ekiyle birlikte olumlama yapıyorum zemuszemus doğru mu ??
"oluyor" ya da "olur" doğru kalıplardır canım :asigim:
o zmn doğru yapıyorum olumlamaları kaydirigubbakcemile3 oluyoru kullanıyorum
rüyalarımı da yavaş yavaş yorumlamaya başladım hatta bir rüyam yazdayken çıkmıştıklava:
bende rüyamı herkese anlatmam.genelde netteki tabilere bakıyorum,olumsuz bile olsa olumluya çeviriyorum hemen..o şekilde yoruyorum..
ben yordum canım kendi kendime de.Hani bazı semboller varmı acaba göremediğim diye düşündüm.Yinede sağol :)
ben hep olumlu yormaya gayret ederim
evet doğru yapıyorsun
senin ilk bu topiğe geldiğin zamanki ruh halini hatırlıyorumda ne güzel gelişmeler kaydettin hayatında opuyorumnanaktan
senin adına öyle seviniyorum ki canım şuan yazılarından bile anlıyorum ne kadar pozitif olduğunu
jayjay de tam tersi olumsuz ama o da değişecek yeter ki hayatı için bir adım atsın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?