hatta uyumadan önce gün içinde yaşadığınız can sıkıcı durumları kendi kendinize senaryolaştırıp olumlu hale çevirin içinizdeki o mutluluk ve huzuru hissedip öyle uyuyun
öz bilinçle temas edip uyumak rüyaların gerçekliğini de etkiliyor
bilinçaltı gerçekten çok önemli,gün içinde ne yaşadıysak hepsi biz farketmeden yerleşiyo kızlar.ve uykumuzu bile etkiliyo.
bilinçaltını kontrol etmenin en etkili yollarından biride gece uyumadan gün içinde yaptıklarınızı 15 dakika çok ayrıntıya girmeden aklınızdan geçirmeniz. yerimseniben
derin nefes al nefesi tut 3-5 saniye ve yavasca vero içimden mır mır konuşan sesi susturamıyorum iyi düşünüyorum ama bi yandan da o ses tam tersini sölüyoooo
rüya işine gelince arkadaşlarımızın bizi görmesi ip ucu olabilirmi?
bnde de vardı bir ara başkalarının sözlerinden bakışlarından etkilenmek ama atlattım şükür kaydirigubbakcemile2
baileys merhaba konuyu açtığınız için teşekkürler
bu yöntemde gün içindeki olayları sanki tersi olmus gibi mi düsünücez
yoksa kötü olaylardaki iyi yönleri mi görmeye calısıcaz
acıklarsan sevinirim
birşey sorucam kızlar ayna çalışmasında diyelim çok istediğimiz bir şey var onu gerçekleştirmişiz gibi göZlerimizin içine bakarak konuşsak şimdiki Zamanda işe yarar mı çünkü istediğim bişey var bazen acaba diyorum ama gerçekten inanmam lazım gerçekleşeceğine bunu da sadece gerçekleşmiş gibi düşündüğümde ve konuştuğumda başarıyorum sizce işe yarar mı yararsa her gün yaparım opuyorumnanaktan
ben de arkadaşlarıma her türlü sorunlarında yol gösterici oluyorum,yardım ediyorum.benimle konuşup rahatlayan,başaran çok arakadaşım vardır.ama aynı düşünceleri kendime kabuk ettiremiyorumlmaz: yanii soruların cevaplarını biliyorum aslında,olumsuz düşünmemem gerekitğini,beni nelerin etkilediğini/etkileyeceğini..vs.ama kendime kabul ettirme konusunda çok ama çok inatçıyımm..:1no2:
bnde herşeyin ilk olumsuzunu düşünen biriyim ve bu yüzden birçook şeyim olumsuz
gece uyumadan önce olumlama yapıyorumm ve bilinçaltını değiştirmek gerekli değiştiremekte zorlanıyorum... :tomato:
tabiki işe yarar.. şimdiki zamanda o olay gerçekleşmiş gibi konuş
gözlerinin içine bak ve söylediklerinin her kelimesinin doğruluğuna sonuna kadar inan
kullandığın cümleler _ecek , -acak değilde -yor ekiyle bitiyor olsun buna dikkat et canım
birde istiyorum deme asla bu da önemli örnek vereyim;
seneye bugünlerde boğaziçi üniversitesinde öğrenim görüyorum ve çok başarılıyım
çünkü ben gerçekten çalışkan bir öğrenciyim... gibi..
ben de bundan sonra olumlama yapıcam.
az-çok araştırdım.
ya karamsar olmak hiç bi şey kazandırmıyor.
pozitif düşünen kazanıyor. :lepi:
hadi başlayalım. kaydirigubbakcemile2
(bi de gece yatmadan önce alfa moduna geçiliyomuş ya, normalde alfa moduna nasıl giricem. onu da söylerseniz, çok mutlu olurum a.s. )
teşekkür ederim canım bugün başladım kullanmaya hatta bi kere gideceğim dedim sonra düzelttim çaktırmadan gidiyorum yani dedim kaydirigubbakcemile3 çok inanıyorum olumlu düşünmeye olumunekankayizsmile
Ayyynneeeennnnnn... Herşeyin farkında olup hayatına seyirci kalmak bu olsa gerek
Nasıl atlattın cankuş?? Azcık anlatır mısın işin sırrı nedir? :uhm:
hadi bakalım kolay gelsin çok güzel haberlerini en yakın zamanda bizimle paylaşacağını biliyorum canım opuyorumnanaktan
özendiğim biri vardı
şimdi onunla aynı seviyede ve hatta çok ilerisindeyim
fakat bir bedeli varmıs ;çok çalışmak gecen gündüzün karışıyor
bunu düşünememiştim
şimdi kendimi bu durumun içinden çekip almalıyım
bunu ben yarattım özene özene
dün gece aynaya baktım ben jayjay, bu durumu ben yarattım sorumluluk bana aittir
ve şimdi bu durumdan kurtulmak istiyorum hayatımın şöyle şöyle olmasını istiyorum dedim
umarım bilincaltım gereken mesajı aldı
baileys bu olumlamayı her gece mi yapmalıyım
hiç yoktan başıma çorap ördüm, sanki özenecek başka şey yok
şu an ben öyleyim jayjay sence bi gün pişman olur muyum? kendimi derslerime kariyerime hayallerime yapacaklarıma adadım resmen ama bu hep böyleydi yani sonradan olmadım her erkek arkadaşımdan ayrılma sebebim buydu öyle ki ne zaman erkek ark. olsa benim hayallerim var benden çok bişey bekleme dedim ve her ilişkimi bitirdim yaşım küçük olmasına rağmen o kadar çok şey yaptım ki ve yapıyorum ki herkes bu ne hırs diyo yaşıtlarım gezer tozar sevgili yaparken fotoğraflarını da face'e koyarken ben nasıl daha az uyurum başka neler yapabilirim nasıl burs kazanırım yurtdışından diye günde 2 saatlik uykuyla yaşıyorum deli gibi okuyorum ders çalışıyorum öyleki düşün günde en az 10 saat
bi gün yalnız ama çok başarılı biri olacakmışım gibi bi his var içimde
işte o zaman pişman olur muyum ki üniversite öğrenciliği bile yaşayamıyorum duygularımı kaybetmek üzereyim o kadar aklımla hareket ediyorum ki
ne sevgili ne eğlence ne evlilik vs var düşüncelerimde aklım fikrim yapacaklarımda
biri bana seninle ciddiyim dese vebalı gibi kaçıyorum
ailem her ne kadar başarılarımdan mutlu da olsalar onlar da bende biliyorum ki ben hep böyle olucam
şu an saat 5.00 1 saatlik uykuyla ders çalışıyorum
bilmiyorumkismile
canım bunlar seni mutlu ediyorsa, bunları yapınca huzurlu yapmayınca huzursuz oluyorsan senin mutluluk tarzın bu demekki, herkes gezip tozmakla, laylaylomla mutlu olacak diye bi kaide yok ki, herkesin bi hayat tazrı var, herkes genelin hayat tarzına uymak zorunda da değil üstelik bence böyle mutluysan bunda bi anormallik yok bence
kusura bakma konuya daldım ama yazma ihtiyacı duydum:hulya:
şu an ben öyleyim jayjay sence bi gün pişman olur muyum? kendimi derslerime kariyerime hayallerime yapacaklarıma adadım resmen ama bu hep böyleydi yani sonradan olmadım her erkek arkadaşımdan ayrılma sebebim buydu öyle ki ne zaman erkek ark. olsa benim hayallerim var benden çok bişey bekleme dedim ve her ilişkimi bitirdim yaşım küçük olmasına rağmen o kadar çok şey yaptım ki ve yapıyorum ki herkes bu ne hırs diyo yaşıtlarım gezer tozar sevgili yaparken fotoğraflarını da face'e koyarken ben nasıl daha az uyurum başka neler yapabilirim nasıl burs kazanırım yurtdışından diye günde 2 saatlik uykuyla yaşıyorum yazları para biriktirmek için abd'ye gidiyorum aşırı kitap masrafım var bari biraz yardım edeyim aileme diye eylüldede fransa'ya gidiyorum erasmus'la deli gibi okuyorum ders çalışıyorum öyleki düşün günde en az 10 saat
kimseye ciddi bakmıyorum bi insan her ilişkisini nasılsa bitecek diye başlar mı? ben başlıyorum
yada bi kız hiç mi bi gelinlik bi evlilik hayali kurmaz? işte o benim
hayallerimde bile tek başımayım
ve sanırım en acı olanı da hiç kimseye hayallerime duyduğum aşk kadar aşık olmadım
bi erkek arkadaşım sen hayallerine aşıksın dedi yok artık dedim
ama sanırm haklılar
bu yüzdende bi karar aldım artık kimseyle sevgili olmuyorum
çünkü çok ah aldım öyle böyle değil benim evlilik hayalim olmasa da onların var kısmetini bağlamıcam bundan sonra kimsenin
bi gün yalnız ama çok başarılı biri olacakmışım gibi bi his var içimde
işte o zaman pişman olur muyum ki üniversite öğrenciliği bile yaşayamıyorum duygularımı kaybetmek üzereyim o kadar aklımla hareket ediyorum ki
ne sevgili ne eğlence ne evlilik vs var düşüncelerimde aklım fikrim yapacaklarımda
biri bana seninle ciddiyim dese vebalı gibi kaçıyorum
ailem her ne kadar başarılarımdan mutlu da olsalar sen hep böyle mi olacaksın diyorlar babam hariç o hep hayallerinin peşinden git diyor
babamda benim gibiymiş hep söyler ben evlenecek biri değildim diye bana çok benziyorsun der çok hırslı bir adam
50 yaşında master yapmaya karar verdi
annemle çok mutlu ama niye evlendiğini hala kendide bilmiyor :) evlenirken bile bi gün boşanırım ben heralde demiş ama annem aşırı yuvasına düşkün bi kadın çok fazla emek vermiş yoksa sanmıyorum cidden babamın sürdürebileceğini yalnızlığı çok seviyor benim gibi
şu an saat 5.00 1 saatlik uykuyla ders çalışıyorum
bilmiyorumkismile
teşekkür ederim yorumun için evet bu şekilde mutluyum ama anormalmişim gibi hissediyorum bazen niye bilmiyorum kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?