Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

baileys merhaba konuyu açtığınız için teşekkürler
bu yöntemde gün içindeki olayları sanki tersi olmus gibi mi düsünücez
yoksa kötü olaylardaki iyi yönleri mi görmeye calısıcaz
acıklarsan sevinirim

müge merhaba
gün içindeki olayları tekrar düşünmenin bilincaltı üzerindeki etkisini biraz acar mısın?
nasıl bir kontrol saglıyor
teşekkürler

o içimden mır mır konuşan sesi susturamıyorum iyi düşünüyorum ama bi yandan da o ses tam tersini sölüyoooo
rüya işine gelince arkadaşlarımızın bizi görmesi ip ucu olabilirmi?
derin nefes al nefesi tut 3-5 saniye ve yavasca ver
nefes alıp verirken dikkatını nefesine odakla
10-12 alısverısten sonra zihin sakinlesir ego konusamaz cunku nefese yonelen
dikkat onu susturuyor
uyuyamadıgın anlarda da boyle yap
ic ses susar uyursunsempatiksalakcinni

birşey sorucam kızlar ayna çalışmasında diyelim çok istediğimiz bir şey var onu gerçekleştirmişiz gibi göZlerimizin içine bakarak konuşsak şimdiki Zamanda işe yarar mı çünkü istediğim bişey var bazen acaba diyorum ama gerçekten inanmam lazım gerçekleşeceğine bunu da sadece gerçekleşmiş gibi düşündüğümde ve konuştuğumda başarıyorum sizce işe yarar mı yararsa her gün yaparım opuyorumnanaktan

merhaba canım

diyelim pek de istemediğin seni mutsuz eden bir olay yaşadın
gece uyumadan önce o olay nasıl sonuçlansaydı seni mutlu ederdi bunu hayal et
kafanda bir mutlu son yarat ve sonra herşey istediğin gibi olduğu için şükret
sonrasında huzurla uyuyabilirsin opuyorumnanaktan

tabiki işe yarar.. şimdiki zamanda o olay gerçekleşmiş gibi konuş
gözlerinin içine bak ve söylediklerinin her kelimesinin doğruluğuna sonuna kadar inan
kullandığın cümleler _ecek , -acak değilde -yor ekiyle bitiyor olsun buna dikkat et canım
birde istiyorum deme asla bu da önemli örnek vereyim;

seneye bugünlerde boğaziçi üniversitesinde öğrenim görüyorum ve çok başarılıyım
çünkü ben gerçekten çalışkan bir öğrenciyim... gibi..

Ayyynneeeennnnnn... Herşeyin farkında olup hayatına seyirci kalmak bu olsa gerek

bnde herşeyin ilk olumsuzunu düşünen biriyim ve bu yüzden birçook şeyim olumsuz
gece uyumadan önce olumlama yapıyorumm ve bilinçaltını değiştirmek gerekli değiştiremekte zorlanıyorum... :tomato:

Renancım yalnız değilsin çok benziyoruz ...

ben de bundan sonra olumlama yapıcam.
az-çok araştırdım.
ya karamsar olmak hiç bi şey kazandırmıyor.

pozitif düşünen kazanıyor. :lepi:

hadi başlayalım. kaydirigubbakcemile2

(bi de gece yatmadan önce alfa moduna geçiliyomuş ya, normalde alfa moduna nasıl giricem. onu da söylerseniz, çok mutlu olurum a.s. )

teşekkür ederim canım bugün başladım kullanmaya hatta bi kere gideceğim dedim sonra düzelttim çaktırmadan gidiyorum yani dedim kaydirigubbakcemile3 çok inanıyorum olumlu düşünmeye olumunekankayizsmile

canım uykuyla uyanıklık arasındaki durumda alfaya geçiyoruz ve alfa aşamasını iyi değerlendirmek lazım evrene bir sorunuz varsa hemen sorun ya da bir düşünüz varsa hemen hayalini kurun

normal zamanda nasıl alfaya geçilir diyorsan o bizi aşar canım bilim adamlarının işi o
olasılıksız kitabını okudunuz mu??

teşekkür ederim canım bugün başladım kullanmaya hatta bi kere gideceğim dedim sonra düzelttim çaktırmadan gidiyorum yani dedim kaydirigubbakcemile3 çok inanıyorum olumlu düşünmeye olumunekankayizsmile

hadi bakalım kolay gelsin çok güzel haberlerini en yakın zamanda bizimle paylaşacağını biliyorum canım opuyorumnanaktan

Nasıl atlattın cankuş?? Azcık anlatır mısın işin sırrı nedir? :uhm:

ailemin bana destekleğiyle özellikle annem çook yardımcı oldu :) olumlu düşünmem için çook yardımcı oldu zmnla düzeldim çook üzerinde durmak istemedim açıkcası yoksa daha kötü hissediyordum kendimi mafoldumben 2 sne falan diyince atlattım Allah'ıma şükürler olsun :Saruboceq: şimdi daha iyiyim kaydirigubbakcemile2 sositososito

hadi bakalım kolay gelsin çok güzel haberlerini en yakın zamanda bizimle paylaşacağını biliyorum canım opuyorumnanaktan

işallah canım işallah güzel haberlerim gelir gelmez yazıcam hemde moral olur hepimiz paylaşalım olumunekankayizsmile

özendiğim biri vardı
şimdi onunla aynı seviyede ve hatta çok ilerisindeyim
fakat bir bedeli varmıs ;çok çalışmak gecen gündüzün karışıyor
bunu düşünememiştim
şimdi kendimi bu durumun içinden çekip almalıyım
bunu ben yarattım özene özene
dün gece aynaya baktım ben jayjay, bu durumu ben yarattım sorumluluk bana aittir
ve şimdi bu durumdan kurtulmak istiyorum hayatımın şöyle şöyle olmasını istiyorum dedim
umarım bilincaltım gereken mesajı aldı
baileys bu olumlamayı her gece mi yapmalıyım
hiç yoktan başıma çorap ördüm, sanki özenecek başka şey yok

şu an ben öyleyim jayjay sence bi gün pişman olur muyum? kendimi derslerime kariyerime hayallerime yapacaklarıma adadım resmen ama bu hep böyleydi yani sonradan olmadım her erkek arkadaşımdan ayrılma sebebim buydu öyle ki ne zaman erkek ark. olsa benim hayallerim var benden çok bişey bekleme dedim ve her ilişkimi bitirdim yaşım küçük olmasına rağmen o kadar çok şey yaptım ki ve yapıyorum ki herkes bu ne hırs diyo yaşıtlarım gezer tozar sevgili yaparken fotoğraflarını da face'e koyarken ben nasıl daha az uyurum başka neler yapabilirim nasıl burs kazanırım yurtdışından diye günde 2 saatlik uykuyla yaşıyorum yazları para biriktirmek için abd'ye gidiyorum aşırı kitap masrafım var bari biraz yardım edeyim aileme diye eylüldede fransa'ya gidiyorum erasmus'la deli gibi okuyorum ders çalışıyorum öyleki düşün günde en az 10 saat
kimseye ciddi bakmıyorum bi insan her ilişkisini nasılsa bitecek diye başlar mı? ben başlıyorum
yada bi kız hiç mi bi gelinlik bi evlilik hayali kurmaz? işte o benim
hayallerimde bile tek başımayım
ve sanırım en acı olanı da hiç kimseye hayallerime duyduğum aşk kadar aşık olmadım
bi erkek arkadaşım sen hayallerine aşıksın dedi yok artık dedim
ama sanırm haklılar
bu yüzdende bi karar aldım artık kimseyle sevgili olmuyorum
çünkü çok ah aldım öyle böyle değil benim evlilik hayalim olmasa da onların var kısmetini bağlamıcam bundan sonra kimsenin
bi gün yalnız ama çok başarılı biri olacakmışım gibi bi his var içimde
işte o zaman pişman olur muyum ki üniversite öğrenciliği bile yaşayamıyorum duygularımı kaybetmek üzereyim o kadar aklımla hareket ediyorum ki
ne sevgili ne eğlence ne evlilik vs var düşüncelerimde aklım fikrim yapacaklarımda
biri bana seninle ciddiyim dese vebalı gibi kaçıyorum
ailem her ne kadar başarılarımdan mutlu da olsalar sen hep böyle mi olacaksın diyorlar babam hariç o hep hayallerinin peşinden git diyor
babamda benim gibiymiş hep söyler ben evlenecek biri değildim diye bana çok benziyorsun der çok hırslı bir adam
50 yaşında master yapmaya karar verdi
annemle çok mutlu ama niye evlendiğini hala kendide bilmiyor :) evlenirken bile bi gün boşanırım ben heralde demiş ama annem aşırı yuvasına düşkün bi kadın çok fazla emek vermiş yoksa sanmıyorum cidden babamın sürdürebileceğini yalnızlığı çok seviyor benim gibi
şu an saat 5.00 1 saatlik uykuyla ders çalışıyorum
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

canım bunlar seni mutlu ediyorsa, bunları yapınca huzurlu yapmayınca huzursuz oluyorsan senin mutluluk tarzın bu demekki, herkes gezip tozmakla, laylaylomla mutlu olacak diye bi kaide yok ki, herkesin bi hayat tazrı var, herkes genelin hayat tarzına uymak zorunda da değil üstelik bence böyle mutluysan bunda bi anormallik yok bence
kusura bakma konuya daldım ama yazma ihtiyacı duydum
:hulya:

teşekkür ederim yorumun için evet bu şekilde mutluyum ama anormalmişim gibi hissediyorum bazen niye bilmiyorum kafamçokkarıştı

canım ben piskolog falan değilim tabii,maksadım seni eleştirmek falan da değil yanlış anlaşılmasın ama tüm bunları yapmanı sağlayan,önceden yaşadığın bişiy mi acaba?? yaptıkların aslına normal,çok abartıymış gibi durmuyor ama şuan yazdıklarını okuyunca sanki bişiylerden kaçmak istiyormuşsun yada unutmak için sürekli beynini meşgul etmek istiyormuşsun ve beynini buna şartlamışsın gibi hissettim...yanılıyor da olabilirim tabii..

sen mutluysan bir sorun yok aslında ama yapmak istediklerin acaba gelip geçici bir mutluluk mu vericek sana bu da önemli..kariyer sahibi olmuş,bir sürü başarı kazanmış ama sonrasında mutlu olamayan bir çok insanda var...ilerde bir gün üniversite yılların aklına geldiğinde " keşke orda yaşasaydım,yapsaydım" dememelisin,bu da mutluluğunu gölgeler...öyle bi şekilde yaşaki keşke dedirtmesin sana..bir çok insan başarıyı,başarı kazanmayı; kariyer yaparak yada bir kaç üniversite bitirip pek çok dil eğitimi almakla eş gösteriyor..ama hayattaki asıl başarı bana kalırsa; gerek özel hayatında (aile çevresi,eş/sevgili) gerekse iş yaşamında birlikte elde edilmiş başarıdır..yani birinde mutluluk yaşarken,diğerinde diplerde olmamalı insan..

ben naçizane fikrimi dile getirdim tabii,inşallah herşey gönlünce olur ve bir gün istediğin tüm başarılara ulaşırsın..opuyorumnanaktan

bu konunun kitapları da çok zor bulunuyor ya ben hala R:Şharmanın diğer kitaplarını bulamadım

teşekkür ederim yorumun için evet bu şekilde mutluyum ama anormalmişim gibi hissediyorum bazen niye bilmiyorum kafamçokkarıştı

canım yasadıgın ve artık senı sıkan bogan bır durum ıcın sanırım
ben bunu ıstemıstım ama artık baska bır gerceklık yaratmak ıstıyorum demek gerekıyor
cunku bazen ınsan ıcınde bulundugu durumun tahlılını bıle yapamaz
sımdı kendıne daha rahat, su ana kadar verdıgın emeklerın karsılıgını alabılecegın
huzurlu bır hayat dıle
emınım bırkac aya bu da gercek olacaktır
su an ogrencısın, bız de okurken cok benzer sıkıntıları cektık
hala ruyama gırer sınavdaymısım gıbı, sımdı emeklerımın karsılıgını ıstıyorum de
hayat sana bunu sunacaktır emın ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…