• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Bende kuantumla iki yıldır ilgileniyorum.Kendime göre olumlamalarımı bir kağıda yazdım her sabah evden işe yürürken yolda bu olumlamalarını okuyorum artık ezberledim kağıda gerek duymadan kendi kendime söylüyorum.Ben şükürlerimle başlıyorum sağlıkla yeni bir güne başladığım için,çocuğum sağlıkla sabah okuluna gittiği için,kimseye muhtaç olmadan yaşayabildiğimiz için herşeye şükrediyorum.Sonrada olmasını istediğim şeyler için olmuş gibi şükrediyorum.Mesela seneye üniversite sınavına girecek olan oğlum için oğlum üniversiteyi kazandığı için şükrediyorum,bir ev satın aldığım için şükrediyorum gibi istediğim şeyleri söylüyorum.Şimdi sizleri okurken gece yatmadan önce olumlamaları yapın dediğinizi okudum bundan sonra yatmadan öncede olumlama yapacağım.ıki yıldır hayatımda çok büyük değişiklikler oldu.Hayalini kurduğum birçok şey gerçekleşti.Ama hep olumlu oldum hiç bir zaman acaba olurmu demedim hep olmuş gibi hayal ederek şükrettim.Tabiki arada üzüldüğüm şeylerde oldu ama mutlaka bunun sonucunda bir ders var almam gereken bir mesaj var dedim ve birkaç gün içinde mesajların ne olduğunu buldum.Ama üzüntüleride daha hafif atlattım.Olumlamalarla birlikte şükretmek de sonsuz fayda sağlıyor hayatımda.Birde sabahları işe başlarken "bugün yapılacak olan her işimi son derece büyük bir keyifle ve başarıyla yapıyorum.Akşam sağlıklı ve neşe içinde evime dönüp oğlum ve kocamla buluşuyorum diyorum.Ben çok faydasını görüyorum.Bazı istekler tabiki hemen olmuyor zamanla olacak şeyler bunun içinde hiç bir zaman neden demeyin mutlaka zamanı gelince bütün istekleriniz bir bir yerine geliyor.Herşeye şükredin kilonuzdan sorununuz varsa bile bir yemeği çiğneyebildiğiniz için bile şükredin, unutmayın hastanelerde bırakın yemek yemeği serumla beslenen insanlar var siz rahat rahat yemek yiyebiliyorsunuz buna bile şükredin.Bu bir örnek tabiki yemek haricinde daha o kadar çok şükür edeceğimiz şeylerimiz varki.Hepinize sonsuz mutluluklar diliyorum arkadaşlar.

Bende kuantumla iki yıldır ilgileniyorum.Kendime göre olumlamalarımı bir kağıda yazdım her sabah evden işe yürürken yolda bu olumlamalarını okuyorum artık ezberledim kağıda gerek duymadan kendi kendime söylüyorum.Ben şükürlerimle başlıyorum sağlıkla yeni bir güne başladığım için,çocuğum sağlıkla sabah okuluna gittiği için,kimseye muhtaç olmadan yaşayabildiğimiz için herşeye şükrediyorum.Sonrada olmasını istediğim şeyler için olmuş gibi şükrediyorum.Mesela seneye üniversite sınavına girecek olan oğlum için oğlum üniversiteyi kazandığı için şükrediyorum,bir ev satın aldığım için şükrediyorum gibi istediğim şeyleri söylüyorum.Şimdi sizleri okurken gece yatmadan önce olumlamaları yapın dediğinizi okudum bundan sonra yatmadan öncede olumlama yapacağım.İki yıldır hayatımda çok büyük değişiklikler oldu.Hayalini kurduğum birçok şey gerçekleşti.Ama hep olumlu oldum hiç bir zaman acaba olurmu demedim hep olmuş gibi hayal ederek şükrettim.Tabiki arada üzüldüğüm şeylerde oldu ama mutlaka bunun sonucunda bir ders var almam gereken bir mesaj var dedim ve birkaç gün içinde mesajların ne olduğunu buldum.Ama üzüntüleride daha hafif atlattım.Olumlamalarla birlikte şükretmek de sonsuz fayda sağlıyor hayatımda.Birde sabahları işe başlarken "bugün yapılacak olan her işimi son derece büyük bir keyifle ve başarıyla yapıyorum.Akşam sağlıklı ve neşe içinde evime dönüp oğlum ve kocamla buluşuyorum diyorum.Ben çok faydasını görüyorum.Bazı istekler tabiki hemen olmuyor zamanla olacak şeyler bunun içinde hiç bir zaman neden demeyin mutlaka zamanı gelince bütün istekleriniz bir bir yerine geliyor.Herşeye şükredin kilonuzdan sorununuz varsa bile bir yemeği çiğneyebildiğiniz için bile şükredin, unutmayın hastanelerde bırakın yemek yemeği serumla beslenen insanlar var siz rahat rahat yemek yiyebiliyorsunuz buna bile şükredin.Bu bir örnek tabiki yemek haricinde daha o kadar çok şükür edeceğimiz şeylerimiz varki.Hepinize sonsuz mutluluklar diliyorum arkadaşlar.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

burdayızzzzz
sınavı atlattık da bu sefer kuyruğu incittik oturamıyorum :a015:

ben de burdayım kimseden ses yok hayat nasıl ?

evet canım yaaa çok boş gördüm burayıııolumunekankayizsmile kıslarr kayboldu muu neee,azcık çıkın olduğunuz yerlerden..ne var ne yok...bende bişiy yok hemen söliyim deekaydirigubbakcemile3 henüz biz aşama kaydedemedim bekliyorum...:hulya:

Olumlamalar güzel gidiyor hatta harika Allah bozmasın :)
tüm güzellikler bana geliyor çook iyiyim valla :dance: :teytey: kuantum hayalleri gerçekleştirmenin büyüsü olumlamaları okumaya bile gerek duymuyorum artık çünkü bilinçaltını olumsuzluklardan arındırdım ve olumlu ve güzel şeyler var artık bilinçaltında hihoyyyt BaiLeyS çoook sağol cnm benim kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

Olumlamalar güzel gidiyor hatta harika Allah bozmasın :)
tüm güzellikler bana geliyor çook iyiyim valla :dance: :teytey: kuantum hayalleri gerçekleştirmenin büyüsü olumlamaları okumaya bile gerek duymuyorum artık çünkü bilinçaltını olumsuzluklardan arındırdım ve olumlu ve güzel şeyler var artık bilinçaltında hihoyyyt BaiLeyS çoook sağol cnm benim kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

canım sırrını paylaşır mısınkaydirigubbakcemile3
aramızda kalcak sözz...bende başarıım artıkkakannehir

olumlamalar iyi gidiyor deyip kaçmak yok kaydirigubbakcemile3 ..ayrıntılı yaz da bari bizde nerelerde yalnışlar yaptığımızı görelim dimi ama kaydirigubbakcemile5

olumlamalar iyi gidiyor deyip kaçmak yok kaydirigubbakcemile3 ..ayrıntılı yaz da bari bizde nerelerde yalnışlar yaptığımızı görelim dimi ama kaydirigubbakcemile5

vallaha yahuuu..şurda takım dayanışması içerisindeyizz..birimiz hepimiz için,hepimiz birimizzzzkaydirigubbakcemile5

bir sırrım olduğunu düşünmüyorum tatlım baiyless ne dediyse uygulamaya geçtim sadece sizlerede söylüyor aynı şeyleri bilinçaltını değiştiremiyordum bn önce olumlamaları kağıda yazdım ve her akşam uyumadan okudum hepsini gelecek olacak gibi şeyler yazmadım olduğunu varsayıyorum ve şükrediyorum sanki hayallerim olmuş gibi küçükken çook yapardım hayaller kurardım ve şuan daha önce hayal ettğim şeyler hayatımda ama karar çook önemli bn çook karamsar biriydim ve değişim zmnı geldi de geçiyordu böyle iştee ve kendimi eskiye göre daha iyi hissediyorum

bir sırrım olduğunu düşünmüyorum tatlım baiyless ne dediyse uygulamaya geçtim sadece sizlerede söylüyor aynı şeyleri bilinçaltını değiştiremiyordum bn önce olumlamaları kağıda yazdım ve her akşam uyumadan okudum hepsini gelecek olacak gibi şeyler yazmadım olduğunu varsayıyorum ve şükrediyorum sanki hayallerim olmuş gibi küçükken çook yapardım hayaller kurardım ve şuan daha önce hayal ettğim şeyler hayatımda ama karar çook önemli bn çook karamsar biriydim ve değişim zmnı geldi de geçiyordu böyle iştee ve kendimi eskiye göre daha iyi hissediyorum

senin adına çok sevindim..sanırım işin özü düzenli yapmakta ben de artık bunu bir rutin haline getirmeliyim..paylaştığın için tşk ederim opuyorumnanaktan

senin adına çok sevindim..sanırım işin özü düzenli yapmakta ben de artık bunu bir rutin haline getirmeliyim..paylaştığın için tşk ederim opuyorumnanaktan

bişi değil cnm zemuszemus olumsuz şeyler aklıma gelince baileysin söyledikleri ego bilnciyle öz bilinç aklıma gelio tekrar düşünüyorum olumlama yapıyorum ne kadar olumlu değerli olduğumu olumsuzluklar bana dersler verdiğini düşünüyorum ve olumsuzlukları olumlu yapmaya çalışıyorum

evet kızlar benim en başta yazdıklarımı yaparsanız hayatınızın düzene girmemesi imkansız
düzenli gün içinde ve gece yapmadan olumlamalar yapmalı ve ayna çalışmaları yapmalısınız mutlaka
işe kendinizi sevmekle başlayın özünüzü keşfedin ve hayatınızdaki mucizeleri gözlemleyin
aslında çok büyük bir sır değil bu çok kolay yeterki uygulayın

egonuzla konuşun onu silmeyin dizginlemeye çalışın
işbirliğine girişin onunla
egonuzu sevdiğinizi ve ondan yardım istediğinizi söyleyin

evet kızlar benim en başta yazdıklarımı yaparsanız hayatınızın düzene girmemesi imkansız
düzenli gün içinde ve gece yapmadan olumlamalar yapmalı ve ayna çalışmaları yapmalısınız mutlaka
işe kendinizi sevmekle başlayın özünüzü keşfedin ve hayatınızdaki mucizeleri gözlemleyin
aslında çok büyük bir sır değil bu çok kolay yeterki uygulayın

kendimizi sevdikten sonra özü keşfedince gerisi geliyor zaten guclubacismile

evet gerçekten hayatınız değişiyor çünkü herkesin esas sorunu kendini sevememesi ve çok eleştirmesi aslında

Bende son 1 yildir kuantum fizigi ve kuantum düsünceyle ilgileniyorum, su anda R.Sanalin kuantum sicrama kitabini okuyorum.Ama ne yalan söyliyeyim bu adam ve esi bana pek samimi gelmiyor sanki isi yalnizca ticarete dökmüsler gibi geliyor, yanlis anlamayin diger kuantum koclarini inceledigimde böyle hissetmiyorum ama nedense bu adam garip bir sekilde soguk geliyor bana.

Benim yasantima gelince yukarida yazdiklarimdanda anliyacaginiz gibi cok fazla olumsuz düsünceyle doluyum, sanki yalnizca sürüngen beynim devrede bunu nasil degistirecegimi biliyorum ama yapmaya gücüm yok.

Back