Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

hoşgeldin aramızaaa...senden farklı değilim en başta bunu söyliyim ama bişiyler okumanın yanında bunu gerçekten istemek çok önemli..hem isteyip hem bunu yaşadıklarına dökmen...yaşadıklarına dökmen içinde herşey beyninde bitiyor..istiycek bişiyleri,ayrıca beynin sürengen değill:)) mucizevi bişiyy var onda keşfedilmeyen..onu ele geçirmekte sana kalmışş..

şanal'la birebir görüşen bir arkadaşım çok soğuk ve mesafeli biri olduğunu söylemişti şanal'ın

ne gibi düşünceleri var bilemiyorum ama kitapları benim hayatımı değiştirdi bir tek bunu biliyorum bayanssulusmile

anladığım kadarıyla değişime hazır değilsin...kendini çok zorlama eğer gücün yoksa uygun zamanın oluşmasını bekle..değişime hazır olduğunda kuantum tekrar kapını çalacaktır canım olumunekankayizsmile

Öncelikle tesekkür ederim lutf edip cvp verdiginiz icin bende kitaplarindan bir cok sey ögrendim, sanirim Sanalin dediklerini yapip yaptiklarini yapmiycaz mesela o kocaman göbegini bile eritememis yani terzi sökügünü dikemez misali.
Neyse ben bu konuyu kapatiyim en iyisi birikimlerimizi paylasalim.:)

ya çok merak ediyorum şu kuantum'u kitaplarımı sipariş ettim ama dayanamicimmmmsempatiksalakcinni
tek tek okudum hepsini hatta not aldım pek çok şeyi :)
rüya günlüğü nedir kızlar??
biraz sonra hayallerimi çizmeye başlıyorum bende resim yeteneğim konuşsun bakalım :))
bende her gece ve her sabah olumlamalarımı yapıyorum çok işime yarıyor olumlamalarınızı aksatmamanızı tavsiye ederim

Son düzenleme:

yaa sen nerlere kayboldunnn öleeebayanssulusmile
rüya günlüğü; görmüş olduğun rüyalarını kayır altına alıyorsun canım.ayrıntılara dikkat ederek..gelecek dönemlerde işine yarıyor,karşılaştıkların,yaşadıkların..vs..

:roflol: çok güldüm yaa canım belki o koca göbeğiyle mutludur, eritmek gibi bir derdi yoktur adamın kimbilir kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

olumsuzluğunu yenmeye çalış ve insanları eleştirmemeye çalış zaten neler yapman gerektiğini biliyormuşsun biraz gayret tamam mı canım olumunekankayizsmile

geldim cnm burdayım olumunekankayizsmile anladımm ben hedef günlüğünü okudum bugün bi sitede onu başlıcam yapmaya da rüya günlüğü de mi tutsam acaba ama o zaman da her rüyadan bi anlam çıkartcam diye bi hal olurum ben kaydirigubbakcemile3

üzerinde düşünmekte ayrı bir güzel
çünkü gördüğün çoğu rüyanın kesin bir yol göstericiliği ya da anlamı oluyor
özellikle sayılara dikkat :1rolleyes:

Ben en cok esimi elestiriyorum yeni evlendim 1 yil oldu, günde belki 1 saat görebiliyorum oda elestiriyle geciyor, eger göremezsem telefonla yapiyorum o isi, ok bugün birsey demiycem diyorum ama yine tutamiyorum kendimi iyi dayaniyor adam bana valla.
Bununla ilgili olumlamalar varmi sizde

üzerinde düşünmekte ayrı bir güzel
çünkü gördüğün çoğu rüyanın kesin bir yol göstericiliği ya da anlamı oluyor
özellikle sayılara dikkat :1rolleyes:

bilinçaltı diyorlardı ya cnm ondan önemsemiyordum ama daha dikkatli olcam bundan sonra yerimseniben rakamlar ne anlama geliyo acebaaaaa

birini eleştiriyorsan eleştirdiğin yönlerin aynısı kendinde varolduğu içindir der şanal :)
birini eleştirmek istemiyorsan önce kendini eleştirmekten vazgeçmelisin
kendini eleştiren bir insan da tam anlamıyla kendini kabul edemeyen ve sevmeyen biridir
bana göre senin için en doğru olumlama kendin olma ve ayna çalışması bence olumunekankayizsmile

bilinçaltı diyorlardı ya cnm ondan önemsemiyordum ama daha dikkatli olcam bundan sonra yerimseniben rakamlar ne anlama geliyo acebaaaaa

bilinçaltı, öz bilinç ve evrensel bilinçle doğrudan bağlantılıdır canım
ve ihtiyacımız olan her türlü bilgi evrensel bilinçtedir
evrensel bilinci sonsuz bir bilgi denizi olarak düşün ve senin ihtiyacın olan bilgi kırıntıları evrensel bilinçten bilinç altına süzülebilir ve bunu rüyalarla uyarı şeklinde gösterebilir

sayılara gelirsek, hayatımızda beklediğimiz ve bizi ilgilendiren önemli bir olayın oluşum tarihi olabilir rüyada gördüğümüz bir sayı
o nedenle dikkat edilmeli şahsen ben yaşadım bunu aklinialirimsmile

sondaki smile'dan nasıl bi önemi olduğu anlaşılıyor :asigim: kaydirigubbakcemile3

çok doğru kesinlikle katılıyorum.

Ben de acayip karamsar bir insanın ne kadar saçma olduğpunu bilsem de başkalarının sözlerinden düşünce ve bakışlarından etkileniyorum sonra da etkilendim diye kendime kızıyorum. Aslında hiç öyle önemseyen bir yapıp yoktur oldukça özgür bir kişiyim ama buna engel olamıyorum başkası beni iyi görsün başarılı görsün diye kendimi kasmaktan başka birşey yapmıyorum. Sonuç : psikolojik deli boshayallersmile

o içimden mır mır konuşan sesi susturamıyorum iyi düşünüyorum ama bi yandan da o ses tam tersini sölüyoooo
rüya işine gelince arkadaşlarımızın bizi görmesi ip ucu olabilirmi?

kızlar ya, ben de merak ediyorum kuantumu...

olumlama nasıl yapılıyor?
olumlamayla fiziksel ve psikolojik sorunlarımızı tedavi edebiliyor muyuz? fisfisfis

bnde de vardı bir ara başkalarının sözlerinden bakışlarından etkilenmek ama atlattım şükür kaydirigubbakcemile2

Aynami? Peki bu ayna olumlamasi nasil oluyor

ayna karşısına geçip gözlerinin içine bakarak " ben kendimi seviyor ve her şeyimle kabul ediyorum" ve buna benzer güzel sözleri söylemek ama buna inanarak tamamen pozitif olarak söylemek
bunu sık sık tekrarlarsan değişimi göreceksin...
herşey kendinde başlar sen pozitifsen tüm hayatın güzelleşir
insanlarla ilişkilerin, iş hayatın,maddi durumun kısacası herşeyin...

kuantum olumlama kitabını edinirseniz o kitapta her sorunuzun cevabı var
mesela sana uygun olumlama "ego, kendin olma"
o içimden mır mır konuşan sesi susturamıyorum iyi düşünüyorum ama bi yandan da o ses tam tersini sölüyoooo
rüya işine gelince arkadaşlarımızın bizi görmesi ip ucu olabilirmi?

egonla konuşup işbirliği yap... senin ihtiyacın olan olumlamada ego,kendini kabul etme

rüyaya gelirsek hayır arkadaşının seninle ilgili birşey görmesi senin hayatınla ilgili bir ipucu olamaz
rüyalar sadece kendi hayatımızı etkiler...
kızlar ya, ben de merak ediyorum kuantumu...

olumlama nasıl yapılıyor?
olumlamayla fiziksel ve psikolojik sorunlarımızı tedavi edebiliyor muyuz? fisfisfis

olumlama,sihirli sözcüklerle abra kadabra yapmak, geleceğimizi yaratacak doğru sözcükler seçerek en az sabah akşam bunları kendimize söylemek
kuantumla fiziksel ve psikolojik sorunları tedavi edebilirsiniz
kuantum sıçrama ya da düşünce gücüyle tedavi tam size uygun olan kitaplar kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…