Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

simdiden hayirli olsun insallah istedigin gibi hersey gecer.hangi tip protez olacagina doktorun karar verir, soylemedimi sana hangi protezve boyutunu.ekliyorum canim
doktorum mentor 250 cc yuvarlak protez kullanacağını söyledi ama 250 cc çok mu küçük olur acaba. üzerimde denedik çokta küçük gibi durmuyor ama siznkileri duyunca benimki çok küçük olacak diye düşünüyorum.

ne acelen vardi hemen kaldiriyon e gorseydim bana inat yaptin degilmi fazla gelemiyorum diyebak iste sana inat bende burdayim
hmm nasil foto olsun cicilerlemi yoksa cipilakmi bugunlerde insallah bir iki foto eklerim ayin 25 de tam bir yil dusunsene bir yil ama sanki hep benimdiler ey Allahim ne tuhaf bi duygu boyle
kendi guzel enerjisi guzel arkadasim kocaman opuyorum bende

canim zaten kucukler diye olacan bu ameliyati sen cokta kucuk durmadi diyorsun anladadigim kadariyla dolgun istemiyosun. madem sordun canim fikrimi soyleyim ya 250 de cok kucuk ya degmez bile ameliyat olmana ister kas alti ister kasustu olsun bence cok kucuk.yinede sen bilirsin nasil istiyorsan belirt doktoruna acik acik konus sonradan pisman olmaman icin.umarim hersey istedigin gibi olur

Hayalimsin şöyle anlatıyım doktorumun demesine göre 300 cc nin benim göğüsüme sığmayacağını göğüs çapımın küçük olduğunu hemde derimin çok ince olduğunu söyledi şimdi ben illada 300 cc takın diye tutturursam bu sefer dışarıdan bakıldığında silikon belli olacak diye çok korkuyorum ve hiç zamanım kalmadı pazartesi günü silikonlarım üzerimde olacak ama sabahtan son kez tekrar konuşacağız bu konuyla ilgili fikri olan varsa lütfen yarım etsin fikirlerini benimle paylaşsın

canım senin boy ve kilo gögüs altı kacdı? 300 olmasada 275 denesin bence. banada bir gögüse 275 diğerine 300 dedi ama ben 10-20 ne kadar daha koyabiliyorsan koy doktorcum diyecem benim boy 162 kilo 49 olmusum heycandan 1 kilo daha vermişim gögüs altı 72

ayy sen bendende zayıfısn boy seninle aynı kilom 52-53 lerde falanım. göğüs altı ölçümü bilmiyorum nasıl ölçüldüğünüde bilmiyorum ::))

ayy sen bendende zayıfısn boy seninle aynı kilom 52-53 lerde falanım. göğüs altı ölçümü bilmiyorum nasıl ölçüldüğünüde bilmiyorum ::))

omuzlarım geniş ama belim ince dogal görünmesi için 275 olması gerek demişti doktorum. dogum yaptıgım için biraz gögüs dokum var üst taraf bos ama altta var. ben biraz büyük olsun olmusken deysin diyince 325 e kadar denerim demişti. ama herhalde 300 anca olur canım. bence sende en az 275 olsun diye ısrar et. zaten kötü duracaksa koymaz doktorun en azından küçük olmasını istemediğini anlar iyice

Benimkiler 250 gögüs dokusu olnca iri duruyor ama bende pişmanım 275 olsaydı keşkesi var bende. En az 275 olaydı iyiydi ama şimdi revizyon düşündüğüm için 300 olcak tekrarı. 250 Tatmin etmiyor.

doktorum banada öyle önermişti canım, fotolardanda görmüşsündür belim baya ince, hala kontrole gittiğimde bence biraz büyük oldu göğüslerin diyor ona kalsa 250 225 falan takcaktı, ama ben ısrarla büyük dedim, denerim dedi oda doğallık konusunda haklıymış daha küçük olsa daha doğal dururmuş ama olsun ilerde kilo alırım nasılsa

benim bir göğsümde 250 cc diğerinde 300 cc var albümden bakabilirsiniz 250 cc gayet dolgun heleki minyon veya inceyseniz baya dolgun oluyor

gercekten mi? 300 cc konulmus ama 350 falan gibi duruyor. suan ödemler inince gayet hos olmus canım. bakalım sansımı deneyecem bende :))

Son düzenleme:
tuce resimlerine nasıl bakabilirim beni yönlendirirsen sevinirim benim dokorumda 250 takmayı düşündüğünden acil olarak resimlerini görmem gerekiyor...

canım kabul ettim, bakabilirsin albüme, başka fotoğraf görmek istersen özelden ulaşabilirsin, foto bol

gercekten mi? 300 cc konulmus ama 350 falan gibi duruyor. suan ödemler inince gayet hos olmus canım. bakalım sansımı deneyecem bende :))

evet canım vücut yapısı çok önemli işte mesela yapılı birinde küçük kalabilir belki, benim boyum 165 kilomda 54 falan, göğüs dokumda azdı , ama gerçekten 250 cc gibi durmuyor, minyon olmamdan dolayı oda, doktoru dinleseymişim daha orantılı memişler olabilir miş

anliyorum seni bir belirsizlik icindesin ve surekli kafanda acabalar var.bu sureci ben de yasadim cok zordur.elbette doktorun daha iyi bilir senin icinede siniyorsa oluruna birak stres yapma.baska bir doktorla konusma imkanin oldumu baska bir doktorun fikrinide al derim
Hayalimsi_n sen kaç cc protez taktırdın ve yuvarlak mıydı damla mıydı markası neydi bilgi verebilir misin?

benim eurosilikon 390 cc kasalti yuvarlak.az once resim ekledim bak belki fikir olur.

canim benim hayirli olsun sen ne zaman oldun ameliyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…