Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

ayy hayırlı olsun şu cc konusunda çok kararsız kalıyorum doktor 260cc 300cc 325cc ve 345 cc dedi 300cc dedim ama daha dolgun istiyorum boy 1.60 kilo 48 bugün tahlilerimide verdim pazartesi ameliyat acıbademde inş istediğim gibi olur çok heycanlaıyım

Canım,evlilik yılldönümünde hangisini giyiniyim diye,yani fikir almak için eklemiştim sonra kaldırdım.Vallahi inat olsun diye yaptıgım birşey degildi,aşkolsun ben sana hiç inat yapabilirmiyimm Fotolarına şimdi hemenncicik gidip bakıyorum tatlım.Hiç farketmez çıplakta sütyenlide eminimki çok güzellerdir Öpüyorum bende,bizimle kal

enerjisi guzel arkadasim sana takilmayi nedense seviyorum ondan oyle yazdimo guzel yorumlarin beni cok mutlu etti tatlim. senin sutyenler gibi sexi cicilerim yok zate fazla almiyorumda cogu zaman saliyorum oyle ozgur birakiyorumbazen derdim bunlar pek ciddi diye simdi biliyormusun hopluyorlar yururkenanlayacagim tam degisim oldu.
unutmadan bu aralar yine kayiplara karisacagim ozleyecegim seni opuyorum

Çok özeltme ama Seni bekleyecegim burada

Merhaba,

Bende göğüs silikonuyla son zamanlarda ilgilendiğim için sanırım ilgimi çekti yazdığınız tüm yorumlar...
Operasyon öncesi ve sonrarı tüm detaları çok iyi anlatmışsınız...
Özelden rica edicem doktorunuzun ve hastanenizin bilgilerini olur mu :)) Bu arada ne zaman bu yazışmalar oldu tarihlere dikkat etmediğimi şimdi farkettim ((

Şimdiden Teşekkür ederim alakanız için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…