- Konu Sahibi Hayalimsi_n
Arkadaşlar ben hala forumu kullanmayı bilmiyorum kim kime yazmış banamı yazılmış alıntı ile olmayınca isim kullanılmayınca ve özel msj gelmedikten sonra karıştırıyorum. En son yazmıştım C. Beye gidiyorum arzum77 ve Gizeml arkadaşımın bilgileri için tşkediyorum. ben görüşmeyi anlatayım yorumu sizlere bırakıyorum. Ben olmuşken 350 cc ve koltukaltı veya göğüs ucu istiyordum ilk tercihim öğrendiklerimden sonra göğüs ucu oldu. Doktor Bey muayene etti istediğimi sordu ve daha sonra resimlerle örnekleri gösterdi. önemli bir detay öğrendim 350 cc olan göğsün önceki ve sonraki halini gösterdi. bir değil birkaç örnek birinde 350 cc büyük durabilirken diğerinde küçük duruyor sebebi ise kiminin yapısı meme dokusu yani dediği şudur sana 300 cc'de uygun olur 325 cc' de istediğin 350 cc'de olabilir ameliyatta göreceğiz fakat çok büyük durabilir. yani illa 350 olmuyor diyede bazı arkadaşlar üzülmesin. bu arada alçak ve yüksek silikonları gördüm orda adını söyledi ama unuttum bilen arkadaşlar vardır detaya girmiyorum öne doğru uzamış abartılı istermisin öyle dedi hayır tabiki dedim. gelelim ameliyatı nerden kararlaştıracağımız gördüğüm resimlerde hep göğüs altı daha önceden göğüs ucundan ameliyat olanı ise aynı yerden açmış silikonları değiştirmiş tavsiyesi göğüs altı. sebebi ise göğüs ucundan olursa süt kanalları zarar görür his kaybı olur silikonu yerleştirmesi göğüs ucundan gitmesi göğüs altı kadar kolay olmaması ameliyat sonrası iltahabı ve iz kalabilmesiymiş. vs. olma ihtimalleri ben hastam isterse yapmışımdır tavsiye etmiyorum konuşmasından sonra düşünmeye başladım kara kara. yani kişiden kişiye silikon değişir ameliyat izide değişir. evet silikon kişiden kişiye değişebilir kiminin çok deforme olmuştur vücud yapısı göğüs kafesi çapı genişliği vs vs ben iz konusuna enfeksiyon kapmadıktan ve iyi bir cerrah elinden defalarca çalışmış ise aynı yerden deneyimlerinden sonra iz kalmaz biliyordum duyduklarım bunlar engüzel örneğide arzum arkadaşımdır harika görünüyor iz yok. yada benmi göremedim vardıda çok özür dilerim varsa hatam ve kapsül olayına gelelim onuda sordum (herkezde olurmuş) olmama ihtimali yokmuş olmaması aslında bağışıklığın tepki vermemesi normal değilmiş. resimlerdeki gördüğüm çıkarılan kapsüller beni korkuttu sadece masajla onun derecesini sertliğini azaltabilirmişsin. önce masaj çok önemliymiş evet. eve geldim yatağıma gece yattığımda hep düşündüm olacak kapsüle risklere göğüs ucuna izine derecesine dayanabilirmiyim maddi manevi o psikolojiyi taşıyabilirmiyim bu olumsuzlukları... üzgünüm çok mutlu umutlu gitmiştim.
sizce neyapmak gerek özellikle göğüs ucundan ameliyat olmuş arkadaşıma soruyorum -canım arzum77 sen olsan benim yerime Böyle bir durumda cesaret edebilip o ameliyat masasına yatabilirmiydin bu psikoloji ile-(...?
SEVGİLER...
sizce neyapmak gerek özellikle göğüs ucundan ameliyat olmuş arkadaşıma soruyorum -canım arzum77 sen olsan benim yerime Böyle bir durumda cesaret edebilip o ameliyat masasına yatabilirmiydin bu psikoloji ile-(...?
SEVGİLER...
Son düzenleme: