• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

ayy hayırlı olsun şu cc konusunda çok kararsız kalıyorum doktor 260cc 300cc 325cc ve 345 cc dedi 300cc dedim ama daha dolgun istiyorum boy 1.60 kilo 48 bugün tahlilerimide verdim pazartesi ameliyat acıbademde inş istediğim gibi olur çok heycanlaıyım

ne acelen vardi hemen kaldiriyon e gorseydim bana inat yaptin degilmi fazla gelemiyorum diye:20:bak iste sana inat bende burdayim:52:
hmm nasil foto olsun cicilerlemi yoksa cipilakmi :42::52: bugunlerde insallah bir iki foto eklerim ayin 25 de tam bir yil :51: dusunsene bir yil ama sanki hep benimdiler ey Allahim ne tuhaf bi duygu boyle
kendi guzel enerjisi guzel arkadasim kocaman opuyorum bende:16::16:

Canım,evlilik yılldönümünde hangisini giyiniyim diye,yani fikir almak için eklemiştim sonra kaldırdım.Vallahi inat olsun diye yaptıgım birşey degildi,aşkolsun ben sana hiç inat yapabilirmiyimm :16: Fotolarına şimdi hemenncicik gidip bakıyorum tatlım.Hiç farketmez çıplakta sütyenlide eminimki çok güzellerdir :54: Öpüyorum bende,bizimle kal :34::54:

Canım,evlilik yılldönümünde hangisini giyiniyim diye,yani fikir almak için eklemiştim sonra kaldırdım.Vallahi inat olsun diye yaptıgım birşey degildi,aşkolsun ben sana hiç inat yapabilirmiyimm :16: Fotolarına şimdi hemenncicik gidip bakıyorum tatlım.Hiç farketmez çıplakta sütyenlide eminimki çok güzellerdir :54: Öpüyorum bende,bizimle kal :34::54:

enerjisi guzel arkadasim sana takilmayi nedense seviyorum ondan oyle yazdim:27:o guzel yorumlarin beni cok mutlu etti tatlim. senin sutyenler gibi sexi cicilerim yok zate fazla almiyorumda cogu zaman saliyorum oyle ozgur birakiyorum:52:bazen derdim bunlar pek ciddi diye simdi biliyormusun hopluyorlar yururken:32::52:anlayacagim tam degisim oldu.
unutmadan bu aralar yine kayiplara karisacagim:17: ozleyecegim seni opuyorum :16:

enerjisi guzel arkadasim sana takilmayi nedense seviyorum ondan oyle yazdim:27:o guzel yorumlarin beni cok mutlu etti tatlim. senin sutyenler gibi sexi cicilerim yok zate fazla almiyorumda cogu zaman saliyorum oyle ozgur birakiyorum:52:bazen derdim bunlar pek ciddi diye simdi biliyormusun hopluyorlar yururken:32::52:anlayacagim tam degisim oldu.
unutmadan bu aralar yine kayiplara karisacagim:17: ozleyecegim seni opuyorum :16:

Çok özeltme ama :29: Seni bekleyecegim burada :31: :54::16:

merhaba kizlar, hala inanamasamda evet yarin ameliyatim var. cok gerginim cok stresliyim biraz gaza vede dualariniza ihtiyacim var.ameliyat aklimin ucundan gecmezken kk:kkk: sayesinde yarin bu vakitlerde allahin izni ile bitmis bende ikizlerimle memisliler tarafina gecmis olacagim:emir_bebek:. kizlar dua edin benim icin

Merhaba,

Bende göğüs silikonuyla son zamanlarda ilgilendiğim için sanırım ilgimi çekti yazdığınız tüm yorumlar...
Operasyon öncesi ve sonrarı tüm detaları çok iyi anlatmışsınız...
Özelden rica edicem doktorunuzun ve hastanenizin bilgilerini olur mu :)) Bu arada ne zaman bu yazışmalar oldu tarihlere dikkat etmediğimi şimdi farkettim :(((

Şimdiden Teşekkür ederim alakanız için :))

Back