Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

oyy bebekkkk sen çok yoğun bir hatunsun o yüzden giremiyorsun çok fazla o yüzden yaniiii..ben de eylül itibariyle çok yoğun olacağım söz nişan stajım kpss off anam of öğretmenlik hayatına atılıyorum artııııııkkkkkk :)

neler yapıyorsun anlat hele bacım :)

Son düzenleme:
geldim geldim vefali arkadasim bi sen aramissin oburlerine kustumm

sayfana yazdım diye hatırlıyorum canım. belki de bizler foruma geç girenlere kırılıyoruzdur merak ediliyorsun, aksini düşünme.

söz, nişan tamam da, sınav ve öğretmenlik hayatın için sana sabır diliyorum. başarılı olmak yetmiyor çünkü.

Son düzenleme:
kesinlikle çok iyi anlıyorum yavrum benim en yakın üç arkadaşım öğretmen biri avukat öğretmenlerin de avukatların da neler çektiklerini biliyorum duyuyorum hep mesleğimiz zor gerçekten ama ben çok seviyorum yaşayıp göreceğiz artık

tabi ki çok seveceksin. öğretmenliğin tadı başkadır. bu sene okulum değişecek. eğer şimdiki okuluma görevlendirme olarak gidemezsem üzülürüm. (ki iki okulda çalışmak zordur. tüm işler ikiye katlanır ve bu durum yıpratır insanı. en kötüsü de gereksiz evraklar)
çocuklarım hep, öğretmenim seneye de buradasınız değil mi diye soruyorlardı. evet, tabi ki derdim. nereden bileyim koşulların değişeceğini.
bu iş, sevilmeden yapılamaz zaten. yapılırsa sonuç tek kelimeyle korkunç olur.. öğretmenliğin olağan zorlukları değildi kastettiğim. eee, kalanı da msn de konuşuruz artık bademim.
neyse, konuyu dağıtmayalım çok fazla.

Son düzenleme:
dogru diyorsun tatlim cok yogun bi hatunum.bakiyorumda seni cok yogun gunler bekliyor allah kolaylik versin vede hayirli olsun hayatindaki yeniliklere umarim hersey diledigince olur simdiden kutlayim ortmenim
haha bende cok yere yazdigimi baktigimi saniyorum ama oyle degilmis oluyor bazen.kirilma canim sizler canlarimsiniz.elimden geldigince gelmeye calisiyorum. aa aklima ne geldi sen foto eklemismiydin kesin eklemissindir unutmadan bakayim daha gulezel in yeni baktim kac ay olmus ben yeni goruyorum. boyle iste hep gerilerdeyim
nasil uste cikmam uc haftadan fazladir yokum ne oldu nerde bu kadin insan bi merak eder ya bu kadarda olmaz ama.
hmmm neyse hadi iyi gunumdeyim affettim hepinizi
al bendende okadar fistik bende seni øzledim.hic ihmal edermiyim her firsatta solugu burdan aliyorum hemen yazamasamda kontrol ediyorum ne olmus ne olmamis.
biliyormusun tatlim hayatimda ilk defa oyle guzel bir tatil gecirdimki anlatamam.utanmadan sikilmadan ici bos sutyenimi dusunmeden,gogsumu gere gere dolastim.harika muhtesem bi duygu.boyle havalara girince alt tarafta balinaya dondu iki kilo almisim sanki onceden az ya :18:
bende seni seviyorum opuyorum tatlim

teşekkür ederim bebeğimmm evet yoğun ve meşakkatli günler..AMİİİİNN diyorum

dogru diyorsun tatlim cok yogun bi hatunum.bakiyorumda seni cok yogun gunler bekliyor allah kolaylik versin vede hayirli olsun hayatindaki yeniliklere umarim hersey diledigince olur simdiden kutlayim ortmenim[/B]

Fıstıgımmm,sen nerdesin bakiyimm.. Niye gelmiyorsun buralara,unuttunmu bizi Ben seni unutmadım ama,hemde çok özledim..Yine gelsede iki lafın belini kırsak diye bekliyorum Özledimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…