- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
eee burdayim tatlim ozledim seni yoksun ama
aa tesekkurler bitanem seni sormali anlat bakayim nasil gidiyor.
kayıppppppppppppp nerdesin kız:))
geldim geldim vefali arkadasimbi sen aramissin oburlerine kustumm
oyy bebekkkk sen çok yoğun bir hatunsun o yüzden giremiyorsun çok fazla o yüzden yaniiii..ben de eylül itibariyle çok yoğun olacağım söz nişan stajım kpss off anam of öğretmenlik hayatına atılıyorum artııııııkkkkkk :)
neler yapıyorsun anlat hele bacım :)
sayfana yazdım diye hatırlıyorum canım. belki de bizler foruma geç girenlere kırılıyoruzdurmerak ediliyorsun, aksini düşünme.
söz, nişan tamam da, sınav ve öğretmenlik hayatın için sana sabır diliyorum. başarılı olmak yetmiyor çünkü.
kesinlikle çok iyi anlıyorum yavrum benim en yakın üç arkadaşım öğretmen biri avukat öğretmenlerin de avukatların da neler çektiklerini biliyorum duyuyorum hep mesleğimiz zor gerçekten ama ben çok seviyorum yaşayıp göreceğiz artık
geldim geldim vefali arkadasimbi sen aramissin oburlerine kustumm
dogru diyorsun tatlim cok yogun bi hatunum.bakiyorumda seni cok yogun gunler bekliyor allah kolaylik versin vede hayirli olsun hayatindaki yeniliklere umarim hersey diledigince olur simdiden kutlayim ortmenimoyy bebekkkk sen çok yoğun bir hatunsun o yüzden giremiyorsun çok fazla o yüzden yaniiii..ben de eylül itibariyle çok yoğun olacağım söz nişan stajım kpss off anam of öğretmenlik hayatına atılıyorum artııııııkkkkkk :)
neler yapıyorsun anlat hele bacım :)
haha bende cok yere yazdigimi baktigimi saniyorum ama oyle degilmis oluyor bazen.kirilma canim sizler canlarimsiniz.elimden geldigince gelmeye calisiyorum. aa aklima ne geldi sen foto eklemismiydin kesin eklemissindirsayfana yazdım diye hatırlıyorum canım. belki de bizler foruma geç girenlere kırılıyoruzdurmerak ediliyorsun, aksini düşünme.
söz, nişan tamam da, sınav ve öğretmenlik hayatın için sana sabır diliyorum. başarılı olmak yetmiyor çünkü.
nasil uste cikmam uc haftadan fazladir yokum ne oldu nerde bu kadin insan bi merak eder ya bu kadarda olmaz ama.Bak sen şimdi birde üstemi çıkıyorsun şimdi.... Sen foruma uğrama,ihmal et bizleri sonrada küsOldu oldu,gözlerim doldu
Canııımmmmmm.... Özledim bebeğim...... Seni seviyorum... Canım arkadaşım lütfen daha sık uğra foruma olurmu
dogru diyorsun tatlim cok yogun bi hatunum.bakiyorumda seni cok yogun gunler bekliyor allah kolaylik versin vede hayirli olsun hayatindaki yeniliklere umarim hersey diledigince olur simdiden kutlayim ortmenim[/B]
teşekkür ederim bebeğimmm evet yoğun ve meşakkatli günler..AMİİİİNN diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?