Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

Hayalimsi_n

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
1.271
10
116
- Yurtdışı
merhaba kizlar, hala inanamasamda evet yarin ameliyatim var. cok gerginim cok stresliyim biraz gaza vede dualariniza ihtiyacim var.ameliyat aklimin ucundan gecmezken kk sayesinde yarin bu vakitlerde allahin izni ile bitmis bende ikizlerimle memisliler tarafina gecmis olacagim. kizlar dua edin benim icin

Hiiç heyecanlanma,aklına olumsuz şeeyler getirme ..Allah'ın izniyle sağ salim ağrısız sızısız atlatırsın inşallah...Aramıza katıldığında bunca zaman niye b ukadar düşünmüşüm ki diceksin...

Hiiiççç gergin olma arkadaşım,bak bize gergindikte ne oldu..Uyuduk uyandık harika memişlerimiz oldu..Seninde öyle olacak,agrıyı sızıyı düşünme,dert etme,hemşireler sana hemen agrı kesici yapacaklar genelde uyuyarak geçireceksin inşallah.Çok rahat geçecek tatlım benim.Ohh ohh..ne güzel yaa.Benim ameliyattan önceki son gecem aklıma geldide ayyy..kız..çok güzel olacak valla,içime doguyor bak.En kıssa sürede bize yaz gelişmeleri tamammı,merakta bırakma,kaç cc takılacak çok merak ediyorum..Hadi hayırlı haberlerle gel güzelim..Allah yardımcın olsun,korkma tatlım,dua et,oku üfle herşey yolunda gider Allahın izniyle.

Canım hiç korkma inşallah çok güzel olacak. Darısı benim basıma. Kime yaptırıyorsun kaç cc, kaça yaptırıyorsun tatlım bilgi verirsen çok sevinirim. Şimdiden gecmis olsun :))

tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin.olumlu dusunmeye calisiyorum ama iste karnim agrimaya basladi ya

canim benim bak hizir gibi yetistin yazin beni cok rahatlatiyor bilmeni isterim.cok gerginim korkudan karnima agri girmeye basladi.cc hic dusunmek bile istemiyorum o ayri bir dert 390 cc medium ekstra higt kas alti.umarim abarti buyuk olmaz ya. yazarim gelismeleri. iyiki varsiniz.allah pisman etmesin insllah guzel haberlerle donerim buraya elim ayagim buz olmus

Canım hiç korkma inşallah çok güzel olacak. Darısı benim basıma. Kime yaptırıyorsun kaç cc, kaça yaptırıyorsun tatlım bilgi verirsen çok sevinirim. Şimdiden gecmis olsun :))

tesekkur ederim canim darisi sen ve olmak isteyen herkese nasip etsin.ben danimarkadan 390 cc boy 159 insallah buyuk gelmez.off

Merhaba,geçmiş olsun şimdiden bende 3 gün sonra olucam ameliyat çok tırsıyorum çok korkudan sırtım ağrıyor sürekli üşüyorum heyecandan sanki kanım çekildi ben ameliyat olmadan sen ameliyatını bize ayrıntıları ile anlatırsın inşallah.Ama yinede çok mutluyum dolgun ve dik memişlerimiz olacak yuppppyyy.

Canım benim demek bugün büyük gün he:)Çok sevindim senin adına,ne mutlu sana:)
Oldunmu ameliyatını bilemiyorum fakat şimdiden çok çok geçmiş olsun.Umarım istediğin neyse o olur:)

Oyy oyyy..arkadaşım ameliyatını olmuşturda odasında mışıl mışıl uyuyor,dinleniyordur innnşşşalllahhh...Dolu dolu,dimdik harika gögüsleri olmuştur arkadaşımınn..Geçmiş olsun tatlımm,kendini iyi hissedince yaz bize,merakla bekliyorum seni :118:

geldim sekerler.kisadan simdilik biraz yazayim merak etmeyesiniz diye.hala inanamiyorum ameliyat olduguma.bende oldumya herkes olur demektir. nasil mutluyum anlatamam gormemis olsamda cok mutluyum.dun gece stresten 2 iki saat uyudum simdide ilaclarin etkisiyle surekli uyumak istemiyorum.

sabah 10 gibi doktora gittim. dunun aksine hic heyacanli degildim cok rahattim yalniz sansima anestesi doktoru trafige takilmis 1bucuk saat bekledim.sagolsun benimle cok ilgilendiler.. 12 gibi ameliyata alindim uyandigimda 13:30 du cok iyiydim meyve suyu verdiler.tuvalete kendim gittim ustumude kendim degistim okadar rahatim.insallah aynen boyle gecer.

yanliz korse
beni cok sIkiyor dogru durust yataga uzanamiyorum ta cuma gidip korse cikartilacak tek sikintim simdilik bu
hic agrim yok sukurler olsun allahima ne bunaltim oldu ne bisey 16 gibi eve geldim bi guzel yemegimi yedim oyle koltukta yatmisim.hicte stres yapilacak birsey yokmus(tabi boyle devam ederse)esim takiliyor o narkozu sanki ben aldim diyor.buyulugune gelince kafayi yedim buyuk olurlar diye hep simdilik gayet guzel duruyorlar.orda hemsireler buyuk gelmez korkma falan dedilerse de hep bir korku vardi haklilarmis.390 cc mediumplus ekstra higt kas alti takildi.
kizlar simdilik bu kadar.cok tesekkur ederim canlarim verdiginiz destek icin sayenizde oldum iyiki varsiniz

kas altı ve ağrısız olması sevindirici. veee vaaaauuuuuvv 390 cc geçmiş olsun fıstık!

canim hayirli olsun.ben 6 aydir bekliyordum stres,korku,endiseden gun geldi kafayi oynatacam sandim.hic korma canim allah kuvvet veriyor.insallah sende agrisiz sizisiz atlatirsin.ilk uc gun agrili geciyor dedi doktorum bugun hala ilaclarin etkisi var yarin dikkat et dedi.yabanci sitelerden birinde okumustum agriyi bekleyip ondan sonra antibiyotik icmeyin gelmeden icin faydasi var diyorlardi bende oyle yapiyorum.ikide bir bakiyorum bunlar benim mi diye nasil guzel bi duygu anlatamam canim

Canım çok geçmiş olmuş:)Ne güzel mutlu mutlu yazmışsın,çok sevindim.Artık sende bu kervanda yerini aldın,hoşgeldin aramıza:)Bundan sonrası çok daha kolay bir süreç ve herşey çok daha güzel olucak emin ol:)Kendini her nekadar iyi hissediyor olsan da sen yine de çok yorma:)

Canım benim demek bugün büyük gün he:)Çok sevindim senin adına,ne mutlu sana:)
Oldunmu ameliyatını bilemiyorum fakat şimdiden çok çok geçmiş olsun.Umarım istediğin neyse o olur:)
tesekkur ederim dilacim.oldum oldum hayatim memislerim bir gunluk.simdilik hersey istedigim gibi sadece korse cok sIkIyor.yatakta yatamiyorum koltukta rahatim ikide bir kalkip dolasmak dahada iyi geliyor

tesekkur ederim dilacim.oldum oldum hayatim memislerim bir gunluk.simdilik hersey istedigim gibi sadece korse cok sIkIyor.yatakta yatamiyorum koltukta rahatim ikide bir kalkip dolasmak dahada iyi geliyor

İlk günüm aklıma geldi şimdi.Taburcu olup eve gelince 154385418654534 kere aynaya bakmıştımİnanmak mümkün değildi çünkü:)
Korse sıkar biraz ama sağlığın için gerekli biliyorsun.Çıkınca çok rahatlarsın,bi ohh çekeceğinden eminim:)

canım cok geçmiş olsun..aramıza hoşgeldin yeni cicişlerin hayırlı olsun :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…