• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hayalimdeki Gelinlikler

attachment.php

attachment.php

en sevdiğimm modeelll ileride kesinlikle bunu istiyorum ama beyaz olursa daha ii:asigim:

attachment.php

attachment.php

buda 2. tercihimkaydirigubbakcemile4

attachment.php

attachment.php

buda güzel aslında:sm_cool:

Eklentiler

• $009-kleinfeldbridal2.jpg
    $009-kleinfeldbridal2.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 115
  • $057-maggiesottero1.jpg
    $057-maggiesottero1.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 95
  • $057-maggiesottero2.jpg
    $057-maggiesottero2.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 84
  • $183-enzoani (1)1.jpg
    $183-enzoani (1)1.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 103
  • $183-enzoani (1)2.jpg
    $183-enzoani (1)2.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 87
cnm resimleri ayıklamam lazım..ondan sonra eklerim..gerçi çoğu kkdan alınma..

hem düz hem kabarık var beğenilerin arasında. bence bugün evlensen bile burdakilerden seçmessin çünkü bana henüz seçimin net diil gibi geldi. modeller çok farklı birbirinden kesin kararını vermiş olsan birbirine çok benseyen modeller olurdu bence. ama neyi seçersen seç çok güsel bi gelin olacağın muhakkak :)

hem düz hem kabarık var beğenilerin arasında. bence bugün evlensen bile burdakilerden seçmessin çünkü bana henüz seçimin net diil gibi geldi. modeller çok farklı birbirinden kesin kararını vermiş olsan birbirine çok benseyen modeller olurdu bence. ama neyi seçersen seç çok güsel bi gelin olacağın muhakkak :)

Bu modellerden birisi olacak
Tabiki de birebir model yok kafamda ama kesin olacak dediklerim,
Kabarık olacak etekleri 2 ve 3teki gibi olacak Şeniz
bide kokoş olacak taşlı falan filan
Ben evlenene kadar gelinlik kalkar ortadan :roflol::roflol:

Bu modellerden birisi olacak
Tabiki de birebir model yok kafamda ama kesin olacak dediklerim,
Kabarık olacak etekleri 2 ve 3teki gibi olacak Şeniz
bide kokoş olacak taşlı falan filan
Ben evlenene kadar gelinlik kalkar ortadan :roflol::roflol:

bitanem benimde modaevlerini kıskandıracak kadar çok model vardı elimde bir buçukay sonra evleniyorum aysirada bi gelinlik giydim ve bu olmalı dedim içimden. elimdeki model arşivi direk çöpe :) iş son hale gelince ne kafandaki kalıo ne tasarladıkların ne gelinliğin ne yatakodan herşey birden değişio inan bana. umarım istediğin gibi bi gelin olur ççooooookkkkk mutlu olursun a.s. a.s. a.s. a.s.

bitanem benimde modaevlerini kıskandıracak kadar çok model vardı elimde bir buçukay sonra evleniyorum aysirada bi gelinlik giydim ve bu olmalı dedim içimden. elimdeki model arşivi direk çöpe :) iş son hale gelince ne kafandaki kalıo ne tasarladıkların ne gelinliğin ne yatakodan herşey birden değişio inan bana. umarım istediğin gibi bi gelin olur ççooooookkkkk mutlu olursun a.s. a.s. a.s. a.s.

Katılıyorum burada en çok beğendiğin benim üzerimde öyle durmayacağı için
İşte benimkisi hayal sadece :roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah gönlüne göre versin Şimdiden Tebrikler hayatım vereliniortak

Katılıyorum burada en çok beğendiğin benim üzerimde öyle durmayacağı için
ışte benimkisi hayal sadece :roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah gönlüne göre versin Şimdiden Tebrikler hayatım vereliniortak

bencede senin üzerinde öyle durmayacak inanıyorumki daha güzel duracak. ne o mankenler öyle zombi gibi :) kefenmi giyiolar gelinlikmi giyiolar belli diil. sen düşün bakalım kendini giymissin gelinliğini ve tebessüm ediosun varmı daha senden güseli o halinle. kaydirigubbakcemile5

bencede senin üzerinde öyle durmayacak inanıyorumki daha güzel duracak. ne o mankenler öyle zombi gibi :) kefenmi giyiolar gelinlikmi giyiolar belli diil. sen düşün bakalım kendini giymissin gelinliğini ve tebessüm ediosun varmı daha senden güseli o halinle. kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Yok Tabi Canım Benden Güzeli :roflol::roflol:
Ama en yakında sen varsın benim evlenmeme daha çok var
Sen seçtin mi gelinlik kendine az kalmış evliliğe:utangac::utangac:

seçtim bitanem dilanın gelinliği diye yasıoo :) ikincimi üçüncümü ne sayfası :) ya bitanem senin avatarındaki hatun tıpkım ben bi yakın oldum sana karşı :) (hoş huyum bensemio)

Back