• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hayalimdeki Gelinlikler

photoshop ya daa silikon var bencede, dekolte çok aşağıda göbege kadar inmiş neredyse hoş da durmuyor, daha yukardan istiyorum ben,5, 6 aya kadar düğünüm olabilir kesinlikle bu modeli diktirmeyi düşünüyorum,çok fikir değiştirdim aslında bi ara straplez diyordum ama zayıfım yakışmaz diye vazgeçtim,şu an budur diyorum:dance:

Fikir verebildiysem ne mutlu bana vallahi Üzerinde resimlerini de görmek isterim eminim sana daha çok yakışır

1717.jpg

Benim gelinliğimin üstüde böyle taşlı olucak altı toplamalı kimi yerler taşlı taşlı inş güzel olur,içime siner.opuyorumnanaktan

1746.jpg

1719.jpg

çook güzel bunlar..bu model büük göğüslü hatunlar için öneriliomuş..doğru mudur kıslar-tatlicadiarzu-??

Son düzenleme:

Sanmam Canım Ona göre yaparlar gögüs kısmını bence büyük gögüslülere straptez olmaz ince bile olsa askı olmalı.yerimseniben

ay canm söle demek isstemiştim yanlış cümle kurmusum üst kısım straplezde olsa sütyen gibi olmalıymış diye duydum..düz gelirse kötü duruomuş..

ay canm söle demek isstemiştim yanlış cümle kurmusum üst kısım straplezde olsa sütyen gibi olmalıymış diye duydum..düz gelirse kötü duruomuş..

tabikide canım mesela içinde özel demiri oluyor düşmesin diye bide aynı sütyeni sanırım istersen tabi sütyensiz içinde kendinden sütyenlide olabiliyor diye biliyorum.

içim gidiyo içim süperlerdelikafadulden
ama benden geçti:sinifsinif:

Ehh canım senden geçti geçmiş en azından
Biz napalım bakıyoruz içimiz gidiyor ama ne eş var ne sevgili laelaelaelaelae

v gibi olması gerekiomus..

Evet canm alttan bi desteği oluyor.
Bu arada senin düğüne az kalmış canım sanırım eee gelinlik hazır değilmi daha.

aynen cnm bende kafamda belirlediğim güya..ama o ana kadar kimbilir kaç kez karar değiştiririm :)

Back