- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
photoshop ya daa silikon var bencede, dekolte çok aşağıda göbege kadar inmiş neredyse hoş da durmuyor, daha yukardan istiyorum ben,5, 6 aya kadar düğünüm olabilir kesinlikle bu modeli diktirmeyi düşünüyorum,çok fikir değiştirdim aslında bi ara straplez diyordum ama zayıfım yakışmaz diye vazgeçtim,şu an budur diyorum:dance:
Benim gelinliğimin üstüde böyle taşlı olucak altı toplamalı kimi yerler taşlı taşlı inş güzel olur,içime siner.opuyorumnanaktan
çook güzel bunlar..bu model büük göğüslü hatunlar için öneriliomuş..doğru mudur kıslar-tatlicadiarzu-??[/QUOTE]
Sanmam Canım Ona göre yaparlar gögüs kısmını bence büyük gögüslülere straptez olmaz ince bile olsa askı olmalı.yerimseniben[/B]
Sanmam Canım Ona göre yaparlar gögüs kısmını bence büyük gögüslülere straptez olmaz ince bile olsa askı olmalı.yerimseniben
ay canm söle demek isstemiştim yanlış cümle kurmusum üst kısım straplezde olsa sütyen gibi olmalıymış diye duydum..düz gelirse kötü duruomuş..
tabikide canım mesela içinde özel demiri oluyor düşmesin diye bide aynı sütyeni sanırım istersen tabi sütyensiz içinde kendinden sütyenlide olabiliyor diye biliyorum.
içim gidiyo içim süperlerdelikafadulden
ama benden geçti:sinifsinif:
v gibi olması gerekiomus..
hepsi çok hoş,ben bunu daha çok beğendim opuyorumnanaktan
bu çok güzel...
Evet canm alttan bi desteği oluyor.
Bu arada senin düğüne az kalmış canım sanırım eee gelinlik hazır değilmi daha.
aynen cnm bende kafamda belirlediğim güya..ama o ana kadar kimbilir kaç kez karar değiştiririm :)
benimki bundandı ve çok içime sinmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?