amin inşallah. bakalık ne diycek ne zamandır kadın doğuma gitmedim. folik asit falan neler diycek acaba..Hayırlısı olsun canım
Folik asit aldırır bir tane kese görünmeden başka şey vermez kan takibi yap der muhtemelen kese sonrası ihtiyacın varsa kansızlığın falan varsa ona göre vitamin falan yazaramin inşallah. bakalık ne diycek ne zamandır kadın doğuma gitmedim. folik asit falan neler diycek acaba..
hmm anladım.inşallah kese görünene kadar kan değerleri artmaya devam eder ya. dış gebelik olmasından çok korkuyorum.Folik asit aldırır bir tane kese görünmeden başka şey vermez kan takibi yap der muhtemelen kese sonrası ihtiyacın varsa kansızlığın falan varsa ona göre vitamin falan yazar
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahkuzum tamda dediğin gibi oldu
Beta-HCG (Total HCG) 151.5 mIU/mL -
Benim de 47 çıktıkuzum tamda dediğin gibi oldu
Beta-HCG (Total HCG) 151.5 mIU/mL -
Ahhh super haber. Daha da artar insallah. Güzel haberlerinin devamini bekliyoruzBenim de 47 çıktı ☺
İnşallah canımAhhh super haber. Daha da artar insallah. Güzel haberlerinin devamini bekliyoruz
Canıö hamile misinAy insallah.Iki gundur kasiklarim belim ağrıyo. Adet olucakmisim gibi sanki
Evet galiba hamileyim canimCanıö hamile misin
Gittin mi doktora canımhmm anladım.inşallah kese görünene kadar kan değerleri artmaya devam eder ya. dış gebelik olmasından çok korkuyorum.
Evet canım gittim doktora kan verdim yineGittin mi doktora canım
Amin inşallah canım sen de haber verAy darısı başıma inşAllah
Kan verdin mi canımEn alttaki test cumartesi ovulasyon 12.gün
Sonraki pazar ovulasyon 13.gün
Ve en üstteki bugünün testi ovulasyon 14.gün
Regl 3 gün var sizce gebelik varmı kan testine gitmelimiyimmmmmm nolur sizde görüyormusunuz koyulaşmışmı
Amin inşallah canım sen de haber ver
İnşallahh yıl dönümüne kadar oluşur keseEvet canım gittim doktora kan verdim yine
Kese tabiki görünmedi. Ama kan artışın Iyi dedi ultrasonla bakti yinede kist yok her sey normal dedi ve folik asit ve vitamin verdi.
Pazartesi yıl dönümü ona yetişmeyecek gibi. Artık eşinin doğum günün kaldıİnşallahh yıl dönümüne kadar oluşur kese
Gec dollenmedir belki. Adetin gecsin öyle dene ben teste gittiğimde 2 gun geçmişti mesela hemşire dedi keske 5 gun geçince gelseydin daha net çıkardıCanım bugün yumurtlamamın 13.günü
Test yaptım...
Ve yine negatif..
Kendime gelemedim hala.
398 cıktı daha da artmışGittin mi doktora canım
Maşallah canım benim sağlıklı ilerliyor çok şükür398 cıktı daha da artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?