- 26 Kasım 2023
- 16
- 2
- 6
- 28
- Konu Sahibi minik mucizemmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Freely bende gölge bile çıkarmamıştı tertemiz negatifti. Sizinkinde gölge görünüyor alttakinde daha belli gibi hatta. Pozitif gibi. İnşallah hamilesinizdirKızlar adete 5 gün kala ustekini diğerini de 4 gün kala yaptım hemen çıktı çizgiler son yaptığım teste koyulaşma var sizce yalancı gebelik mi varmıdır ayrı iki teste yalancı pozitif çıkarma ihtimali varmı ?
İnşallah çok teşekkür ederim beni umutlandıran bı gün sonra daha belirgin olması inşallah yalancı pozitif olmazFreely bende gölge bile çıkarmamıştı tertemiz negatifti. Sizinkinde gölge görünüyor alttakinde daha belli gibi hatta. Pozitif gibi. İnşallah hamilesinizdir![]()
İnşallah gerçek pozitiftirİnşallah çok teşekkür ederim beni umutlandıran bı gün sonra daha belirgin olması inşallah yalancı pozitif olmaz![]()
Bende adetime 3 gün kala freely ile yaptım bu şekilde çıktıKızlar adete 5 gün kala ustekini diğerini de 4 gün kala yaptım hemen çıktı çizgiler son yaptığım teste koyulaşma var sizce yalancı gebelik mi varmıdır ayrı iki teste yalancı pozitif çıkarma ihtimali varmı ?
Canım yalancı pozitif gösteriyor bu markaBende adetime 3 gün kala freely ile yaptım bu şekilde çıktı
Sizde öyle mi olduCanım yalancı pozitif gösteriyor bu marka
Evet malesef hatta direk görünüyordu çizgi ama kan vermeye gittiğimde negatif dedilerSizde öyle mi oldu
Gebe misinizBenimki de geçen ay böyleydi silik yalancı pozitif çıktı
Markayı unutup bu ay da Freely aldım şu şekilde çıktı var mı sizce
Maalesef yaşancı pozitif verdi freely markaGebe misiniz
Benim de öyle negatif çıktı kan çok üzüldümMaalesef yaşancı pozitif verdi freely marka