- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.898
- 173
Zaten evlilik yıl dönümüne kadar kese olur bu seneki hediye bebek olsun ikinizede inşallahağzından bal damlıyo canım inşallah. haftaya evlilik yıl dönümümüz. sonraki hafta eşimin doğum günü. güzel bi hediye olacak ikimize de inşallah
burda özel bi hastanede çok iyi bi doktor varmış. direk onamı gitsem diye düşünüyorum bide...Zaten evlilik yıl dönümüne kadar kese olur bu seneki hediye bebek olsun ikinizede inşallah
Şuan için sadece artışı takip et değer iki bin küsürken kese gözüküyor üç kez kan ver yarın ver bide pazartesi verirsin sonra hemen bir doktor randevusu alırsınburda özel bi hastanede çok iyi bi doktor varmış. direk onamı gitsem diye düşünüyorum bide...
hmm tamamdır canım çok teşekkür ederimŞuan için sadece artışı takip et değer iki bin küsürken kese gözüküyor üç kez kan ver yarın ver bide pazartesi verirsin sonra hemen bir doktor randevusu alırsın
Bugün kan veriyorsun dimi:)hmm tamamdır canım çok teşekkür ederim
evet canım sabah kan verdim. yarın öğlene kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. eyer değer yükselmişse cumartesi ultrason için kadın doğuma randevu aldım. inşallah vardır..Bugün kan veriyorsun dimi:)
Aa çok acele etmişsin daha ultrasonda gözükmez ama olsun :))evet canım sabah kan verdim. yarın öğlene kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. eyer değer yükselmişse cumartesi ultrason için kadın doğuma randevu aldım. inşallah vardır..
aa haftaya mı gitsem o zaman doktora. peki bu gun ki kan testi yükselmiş olursa hamilelik kesin midir ki. pazartesi eşime sürpriz yapayım diyodum da. yoksa doktora yinede gidip kesinleştireyimmi.Aa çok acele etmişsin daha ultrasonda gözükmez ama olsun :))
Kaçtı 66 diye hatırlıyorum ben şöyle bi sağlam 150ve üstü görürsek korkma gayriaa haftaya mı gitsem o zaman doktora. peki bu gun ki kan testi yükselmiş olursa hamilelik kesin midir ki. pazartesi eşime sürpriz yapayım diyodum da. yoksa doktora yinede gidip kesinleştireyimmi.
Hayırlısı olsun darısı başımıza sağlıkla tamamlansın inşallahKızlar 2. Çizgiyi sadece ben görüyor olamam değil mi. Yumurtlama sonrası 10. Gün. Dün erken gebelik testinde kıl gibi bir çizgi vardı bu bugünkü test 3dk da çıktı ve dününe göre pembe
Tabi görüyorum yarın yada imkanın varsa özel hastane de kan ver eminim gebelik çıkacaktır Allah tamamına erdirsinVar mı gerçekten her iki resimde de görüyor musunuz
Teşekkür ediyorum inşallahhhTabi görüyorum yarın yada imkanın varsa özel hastane de kan ver eminim gebelik çıkacaktır Allah tamamına erdirsin
Bizede haber et kan sonucunuTeşekkür ediyorum inşallahhh
kuzum tamda dediğin gibi olduİnşallahh yarın da 150ye yakın bir şeyler çıkar en az hızla artıyor beta❤
Beta-HCG (Total HCG) | 151.5 | mIU/mL | - | |
kuzum tamda dediğin gibi oldu
Beta-HCG (Total HCG) 151.5 mIU/mL -
Tebrik ederim güzelim pazartesi son verirsin kan sonra randevu alırsın kendinekuzum tamda dediğin gibi oldu
Beta-HCG (Total HCG) 151.5 mIU/mL -
telekkür ederim canım. nem dayanamadım yarına randevu aldım bileTebrik ederim güzelim pazartesi son verirsin kan sonra randevu alırsın kendine
Hayırlısı olsun canımtelekkür ederim canım. nem dayanamadım yarına randevu aldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?