Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafı varsa atarmısın kuzum sanırım hamişsinKızlar 10 19 cıkmış hamile miyim sizce
Ay hamilesinSadece 10,19 az diye uzuldum ama reglime 2 gün var. Ve bence yılbaşı gününden hamile kaldim diye düşünüyorum.adet olacak gibi alt karın ve göğüs ağrılarım var.biz cok bekledik cok çektik. Umarim hamileyimdir.2 gun sonra yine kan testi vercem
Gercekten mi? Cok korkuyorum düşer diye kimyasal cikar diye. Senin hamileliğinde hayirli olsun. Umarim sağlıkla kucağına alırsın. Korkuyorum ama çok mutluyum❤❤❤Ay hamilesinhayırlı olsun canım benim reglim 2 gün gecikmesine rağmen 196.33 çıktı canım sen içini ferah tut olur mu
hayırlı olsun bu arada
![]()
Evet kızçemmmGercekten mi? Cok korkuyorum düşer diye kimyasal cikar diye. Senin hamileliğinde hayirli olsun. Umarim sağlıkla kucağına alırsın. Korkuyorum ama çok mutluyum❤❤❤![]()
Canımsın bana moral oldun. Aynen bencede günlük isler yapılmalı ekstra ağır birsey yapilmamali. Bu bizim yaşayacağımız cok guzel bir 9 ay olmali. Beni cok mutlu ettin iyi ki varsın. Duygusal ben ağlayarak yaziyorumEvet kızçemmmAma çok yeni dikkat etmelisin düzenli beslen ağır işler yapma dinlen uzan kahveden çaydan azıcık uzak dur dediğim gibi kötüye düşünme iyiyi düşün ki iyi şeyler olsun ( mesela şu düşer kimyasal çıkar ) cümlelerini aklından çıkart
stres herşeyin düşmanı unutma teşekkür ederim bende yeni öğrendim gebeliğimi evde rutin işleri yapıyorum ev süpürme makinaya çamaşır atma yemek yapıyorum ağır işler yapmıyorum yapmam da çünkü bi bebek kaybım var riske atamam kimse de atmamalı bişeyler belli olana kadar
![]()
Sende iyiki varsın canım benimCanımsın bana moral oldun. Aynen bencede günlük isler yapılmalı ekstra ağır birsey yapilmamali. Bu bizim yaşayacağımız cok guzel bir 9 ay olmali. Beni cok mutlu ettin iyi ki varsın. Duygusal ben ağlayarak yaziyorum❤
Bugün kan verdim 9,88 düşmüş. Cok uzuldum. Muhtemelen kimyasalSende iyiki varsın canım benimayyyhh duygusallık deme Nirvanayı yaşıyorum ben bu aralar
arada cinnet geliyo kocamı boğasım geliyo felan arada gidip geliyorum
![]()
Çok geçmiş olsun canım benimBugün kan verdim 9,88 düşmüş. Cok uzuldum. Muhtemelen kimyasal
Bende çok erken öğrendim kaç haftslıksınızEvet sabırsızlığımdan![]()
4Bende çok erken öğrendim kaç haftslıksınız
Bende 3 haftalığımmBende çok erken öğrendim kaç haftslıksınız
bu testin markasi neydi acaba2 ocakta bu siliklik ile hamile olabileceğimi düşündük eşimde gördüğünü söyledi hatta ve dün kan verdim hamile olduğumu öğrendim![]()
gebeliğimi artımed kaset testle öğrendim , daha sonra days doctor erken gebelik yaptım 2 kez üst üste ..1.gün gecikmem de Freely erken gebelik testi yaptım onda çizgi daha belirgindibu testin markasi neydi acaba
buda benim arti med test markasi adet gunume 3 gun varken yaptim ilk golge seklinde gormustum umursamayip testi birakmistim 4 5 saat sonra baktigimda bu sekildeydi sizce nasil degerlendirmeliyimgebeliğimi artımed kaset testle öğrendim , daha sonra days doctor erken gebelik yaptım 2 kez üst üste ..1.gün gecikmem de Freely erken gebelik testi yaptım onda çizgi daha belirgindi
kuruma cizgisidir diye su doktum ama kaybolmadi cizgigebeliğimi artımed kaset testle öğrendim , daha sonra days doctor erken gebelik yaptım 2 kez üst üste ..1.gün gecikmem de Freely erken gebelik testi yaptım onda çizgi daha belirgindi