Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik çizgi mi değil mi anlamıyorum gebelik testi
- Konu Sahibi ozgeanne
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Eylül 2015
- 181
- 117
- 103
- 42
Merhaba,8 yıllık evliyim.2 defa tüp bebek yaptim negatif.bir tup bebek sonrası normal gebelik yaşadım ama 5.ay ölü dogum yapmak zorunda kaldim. Bu ay tüp bebeğe başlıcaz ama test yaptim cok silik hayalet çizgi cikt8. C.tesi yaptigimda negatifti bu sefer silik cikti.acba mi diyorum. Ama tabi umitlenmiyorum yine.resimde cok belirgin degil.eldede cok belirgin degil ahah ama ben görüyorum. Sizce?
Eklentiler
- 9 Eylül 2015
- 181
- 117
- 103
- 42
- 9 Eylül 2015
- 181
- 117
- 103
- 42
- 15 Ağustos 2024
- 1.318
- 1
- 459
- 38
Fotoğrafı varsa atarmısın kuzum sanırım hamişsinKızlar 10 19 cıkmış hamile miyim sizce
- 9 Eylül 2015
- 181
- 117
- 103
- 42
- 22 Şubat 2019
- 531
- 215
- 103
- 28
Ay hamilesin hayırlı olsun canım benim reglim 2 gün gecikmesine rağmen 196.33 çıktı canım sen içini ferah tut olur mu hayırlı olsun bu aradaSadece 10,19 az diye uzuldum ama reglime 2 gün var. Ve bence yılbaşı gününden hamile kaldim diye düşünüyorum.adet olacak gibi alt karın ve göğüs ağrılarım var.biz cok bekledik cok çektik. Umarim hamileyimdir.2 gun sonra yine kan testi vercem
- 9 Eylül 2015
- 181
- 117
- 103
- 42
Gercekten mi? Cok korkuyorum düşer diye kimyasal cikar diye. Senin hamileliğinde hayirli olsun. Umarim sağlıkla kucağına alırsın. Korkuyorum ama çok mutluyum❤❤❤Ay hamilesin hayırlı olsun canım benim reglim 2 gün gecikmesine rağmen 196.33 çıktı canım sen içini ferah tut olur mu hayırlı olsun bu arada
- 22 Şubat 2019
- 531
- 215
- 103
- 28
Evet kızçemmm Ama çok yeni dikkat etmelisin düzenli beslen ağır işler yapma dinlen uzan kahveden çaydan azıcık uzak dur dediğim gibi kötüye düşünme iyiyi düşün ki iyi şeyler olsun ( mesela şu düşer kimyasal çıkar ) cümlelerini aklından çıkart stres herşeyin düşmanı unutma teşekkür ederim bende yeni öğrendim gebeliğimi evde rutin işleri yapıyorum ev süpürme makinaya çamaşır atma yemek yapıyorum ağır işler yapmıyorum yapmam da çünkü bi bebek kaybım var riske atamam kimse de atmamalı bişeyler belli olana kadarGercekten mi? Cok korkuyorum düşer diye kimyasal cikar diye. Senin hamileliğinde hayirli olsun. Umarim sağlıkla kucağına alırsın. Korkuyorum ama çok mutluyum❤❤❤
- 9 Eylül 2015
- 181
- 117
- 103
- 42
Canımsın bana moral oldun. Aynen bencede günlük isler yapılmalı ekstra ağır birsey yapilmamali. Bu bizim yaşayacağımız cok guzel bir 9 ay olmali. Beni cok mutlu ettin iyi ki varsın. Duygusal ben ağlayarak yaziyorum ❤Evet kızçemmm Ama çok yeni dikkat etmelisin düzenli beslen ağır işler yapma dinlen uzan kahveden çaydan azıcık uzak dur dediğim gibi kötüye düşünme iyiyi düşün ki iyi şeyler olsun ( mesela şu düşer kimyasal çıkar ) cümlelerini aklından çıkart stres herşeyin düşmanı unutma teşekkür ederim bende yeni öğrendim gebeliğimi evde rutin işleri yapıyorum ev süpürme makinaya çamaşır atma yemek yapıyorum ağır işler yapmıyorum yapmam da çünkü bi bebek kaybım var riske atamam kimse de atmamalı bişeyler belli olana kadar
- 22 Şubat 2019
- 531
- 215
- 103
- 28
Sende iyiki varsın canım benim ayyyhh duygusallık deme Nirvanayı yaşıyorum ben bu aralar arada cinnet geliyo kocamı boğasım geliyo felan arada gidip geliyorumCanımsın bana moral oldun. Aynen bencede günlük isler yapılmalı ekstra ağır birsey yapilmamali. Bu bizim yaşayacağımız cok guzel bir 9 ay olmali. Beni cok mutlu ettin iyi ki varsın. Duygusal ben ağlayarak yaziyorum ❤