• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayalet, silik çizgi gebelik testi kızlar acil bakknn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık ocağında yaptırdim. Ona Nasil bakılıyo
Ben kan verirken hep protokol numarasını isterim yada mesela hangi şehirdesin sağlık ocağındaki kanlar hangi hastane de inceleniyorsa o hastane sitesinden bak benim yaptığım yer ipsala sağlık ocağı ben keşan devlet hastanesi laboratuvar sonuçları yazıyorum tc doğum tarihi girince çıkıyor

Ben kan verirken hep protokol numarasını isterim yada mesela hangi şehirdesin sağlık ocağındaki kanlar hangi hastane de inceleniyorsa o hastane sitesinden bak benim yaptığım yer ipsala sağlık ocağı ben keşan devlet hastanesi laboratuvar sonuçları yazıyorum tc doğum tarihi girince çıkıyor
Sağlık ocağı yakınsa gidip ordan sor istersen

Strip olması şart mı? Bu testi ovulasyon testi yanında yolluyorlar ovulasyon satıcıları. Kaset test isterseniz freely marka asla yanıltmaz beş tl ayrıca tavsiye ederim
Yok şart değil genelde strip daha kullanışlı diye duydum.kaset te olur yeterki dogru sonuç olsun 😊

Yok şart değil genelde strip daha kullanışlı diye duydum.kaset te olur yeterki dogru sonuç olsun 😊
Ovulasyon testi için kesinlikle innovatia strip test öneririm ama gebelik için frely kaset test hiç yanılmaz 🥰

Hic bi sonuc elde edemedim. Bir umut e-nabızın sonucları degisirmi ki diye bekliyorum. Ama sanırım boşa avuntu...
Ben ısrarla sağlık ocağına gidip testinizi alın derim yinede siz bilirsiniz e nabız da sorun var

E nabızda duzenleme yapılmış. 66.1 elim ayagim titriyo. Ne anlama geliyo simdi bu...
Demiştim sana e nabız da sorun var diye canım benim çok sevindim gebesin sağlıklı ilerler inşallah şimdi panik yok yarın tekrar kan ver bu dünün sonucu idi eğer Yarın iki katına çıktı ise değer sağlıklı 🥰

Demiştim sana e nabız da sorun var diye canım benim çok sevindim gebesin sağlıklı ilerler inşallah şimdi panik yok yarın tekrar kan ver bu dünün sonucu idi eğer Yarın iki katına çıktı ise değer sağlıklı 🥰
evet söylemistin valla. sıfırları görünce üzülmüştüm sabah işe gelince bi bakayım dedim ümitsizce. sonucu görünce yanlış bakıyorum falan sandım. tez vakitte senin hayırlı haberinide alırız inşallah:KK68:

evet söylemistin valla. sıfırları görünce üzülmüştüm sabah işe gelince bi bakayım dedim ümitsizce. sonucu görünce yanlış bakıyorum falan sandım. tez vakitte senin hayırlı haberinide alırız inşallah:KK68:
İnşallahh canım benim yarın da kan ver sonucu paylaş bizimle ❤️❤️

İnşallahh canım benim yarın da kan ver sonucu paylaş bizimle ❤❤
bakalım sabah işe gitmeden sağlık ocağına uğrayabilirsem vericem inşalla. dün gecede rüyamda görmüştüm varya. 220 falandı sonuç. gerçek sanıp sevindim sabahın 4ünde telefona baktım. ama gerçek olmadığını görüncede üzüldüm. hayırlısı olsun inşallah:KK200:

bakalım sabah işe gitmeden sağlık ocağına uğrayabilirsem vericem inşalla. dün gecede rüyamda görmüştüm varya. 220 falandı sonuç. gerçek sanıp sevindim sabahın 4ünde telefona baktım. ama gerçek olmadığını görüncede üzüldüm. hayırlısı olsun inşallah:KK200:
İnşallahh yarın da 150ye yakın bir şeyler çıkar en az hızla artıyor beta❤️

Back