Sağlık ocağında yaptırdim. Ona Nasil bakılıyoE devlet iten bakmayın gerçekten protokol numarası varsa hastane sitesinden bak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hayalet, silik çizgi gebelik testi kızlar acil bakknn
- Konu Sahibi Cidosko
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi hayalet çizgi hcg silik çizgi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
Ben kan verirken hep protokol numarasını isterim yada mesela hangi şehirdesin sağlık ocağındaki kanlar hangi hastane de inceleniyorsa o hastane sitesinden bak benim yaptığım yer ipsala sağlık ocağı ben keşan devlet hastanesi laboratuvar sonuçları yazıyorum tc doğum tarihi girince çıkıyorSağlık ocağında yaptırdim. Ona Nasil bakılıyo
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
Sağlık ocağı yakınsa gidip ordan sor istersenBen kan verirken hep protokol numarasını isterim yada mesela hangi şehirdesin sağlık ocağındaki kanlar hangi hastane de inceleniyorsa o hastane sitesinden bak benim yaptığım yer ipsala sağlık ocağı ben keşan devlet hastanesi laboratuvar sonuçları yazıyorum tc doğum tarihi girince çıkıyor
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
BaktınmıBende Bursadayim bakalım deniyim olucakmi
- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
Yok şart değil genelde strip daha kullanışlı diye duydum.kaset te olur yeterki dogru sonuç olsunStrip olması şart mı? Bu testi ovulasyon testi yanında yolluyorlar ovulasyon satıcıları. Kaset test isterseniz freely marka asla yanıltmaz beş tl ayrıca tavsiye ederim
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
Ovulasyon testi için kesinlikle innovatia strip test öneririm ama gebelik için frely kaset test hiç yanılmazYok şart değil genelde strip daha kullanışlı diye duydum.kaset te olur yeterki dogru sonuç olsun
Hic bi sonuc elde edemedim. Bir umut e-nabızın sonucları degisirmi ki diye bekliyorum. Ama sanırım boşa avuntu...Baktınmı
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
Ben ısrarla sağlık ocağına gidip testinizi alın derim yinede siz bilirsiniz e nabız da sorun varHic bi sonuc elde edemedim. Bir umut e-nabızın sonucları degisirmi ki diye bekliyorum. Ama sanırım boşa avuntu...
E nabızda duzenleme yapılmış. 66.1 elim ayagim titriyo. Ne anlama geliyo simdi bu...Ben ısrarla sağlık ocağına gidip testinizi alın derim yinede siz bilirsiniz e nabız da sorun var
- 18 Haziran 2020
- 76
- 126
- 8
Bebiş geliyor galibaaa hayırlı olsun canım.E nabızda duzenleme yapılmış. 66.1 elim ayagim titriyo. Ne anlama geliyo simdi bu...
Ay insallah cok teşekkür ederim. Hala şoktayim doğruluğunu netlestirmeye calisiyorum inanamadı.. darisı tüm isteyenlere insallahBebiş geliyor galibaaa hayırlı olsun canım.
- 18 Haziran 2020
- 76
- 126
- 8
Çoook amin güzel telaşlar bunlar. Tadını çıkar. Netleşince yazAy insallah cok teşekkür ederim. Hala şoktayim doğruluğunu netlestirmeye calisiyorum inanamadı.. darisı tüm isteyenlere insallah
Ay insallah bakalim. Mutlaka yazarim. Iyi ki varsiniz kizlar. ❤Çoook amin güzel telaşlar bunlar. Tadını çıkar. Netleşince yaz ❤
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
Demiştim sana e nabız da sorun var diye canım benim çok sevindim gebesin sağlıklı ilerler inşallah şimdi panik yok yarın tekrar kan ver bu dünün sonucu idi eğer Yarın iki katına çıktı ise değer sağlıklıE nabızda duzenleme yapılmış. 66.1 elim ayagim titriyo. Ne anlama geliyo simdi bu...
evet söylemistin valla. sıfırları görünce üzülmüştüm sabah işe gelince bi bakayım dedim ümitsizce. sonucu görünce yanlış bakıyorum falan sandım. tez vakitte senin hayırlı haberinide alırız inşallahDemiştim sana e nabız da sorun var diye canım benim çok sevindim gebesin sağlıklı ilerler inşallah şimdi panik yok yarın tekrar kan ver bu dünün sonucu idi eğer Yarın iki katına çıktı ise değer sağlıklı
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
İnşallahh canım benim yarın da kan ver sonucu paylaş bizimleevet söylemistin valla. sıfırları görünce üzülmüştüm sabah işe gelince bi bakayım dedim ümitsizce. sonucu görünce yanlış bakıyorum falan sandım. tez vakitte senin hayırlı haberinide alırız inşallah
bakalım sabah işe gitmeden sağlık ocağına uğrayabilirsem vericem inşalla. dün gecede rüyamda görmüştüm varya. 220 falandı sonuç. gerçek sanıp sevindim sabahın 4ünde telefona baktım. ama gerçek olmadığını görüncede üzüldüm. hayırlısı olsun inşallahİnşallahh canım benim yarın da kan ver sonucu paylaş bizimle ❤❤
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
İnşallahh yarın da 150ye yakın bir şeyler çıkar en az hızla artıyor betabakalım sabah işe gitmeden sağlık ocağına uğrayabilirsem vericem inşalla. dün gecede rüyamda görmüştüm varya. 220 falandı sonuç. gerçek sanıp sevindim sabahın 4ünde telefona baktım. ama gerçek olmadığını görüncede üzüldüm. hayırlısı olsun inşallah
ağzından bal damlıyo canım inşallah. haftaya evlilik yıl dönümümüz. sonraki hafta eşimin doğum günü. güzel bi hediye olacak ikimize de inşallahİnşallahh yarın da 150ye yakın bir şeyler çıkar en az hızla artıyor beta❤