• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi mi değil mi anlamıyorum gebelik testi

Kızlar test yaptım ve anında çok hafif silik çizgi çıktı gibi, silik de değil hayalet çizgi gibi bir şey. Fotoğrafları yüklesem bakar mısınız, adete 2 gün var
2 ocakta bu siliklik ile hamile olabileceğimi düşündük eşimde gördüğünü söyledi hatta ve dün kan verdim hamile olduğumu öğrendim 🥰

Eklentiler

• IMG_4200.jpeg
    IMG_4200.jpeg
    241,6 KB · Görüntüleme: 34
ben şahsen gördüm kaç gün gecikme oldu ve test kaçıncı dakikadan sora bu hale geldi

IMG_9177.jpeg

Kızlar döngünün 23. Günü bata 5-7 gün var
Sizde var mı bir şeyler ?
Prodoctor marka

Eklentiler

• IMG_9176.jpeg
    IMG_9176.jpeg
    175,1 KB · Görüntüleme: 27
Canım yeni bir test yapsana, hem bat süresine yaklaşmış olduğun için daha net çıkar 🥰 çok merak ettim bak şimdi
yaptığımda atıcam fotoğraff :) batta ovülasyon takip etmedim bu ay net olarak uygulamaya göre işte

yaptığımda atıcam fotoğraff :) batta ovülasyon takip etmedim bu ay net olarak uygulamaya göre işte
Valla bu ovulasyonu bı ay yaptım o ay stresten kist oluştu 😂 doktorum düzenli günaşırı ilişkin varsa neden ovulasyon yapıyorsun ki dedi, yani düşününce bana da mantıklı geldi saldım ovulasyonu o yüzden 😅 inşallah gebesindir canımm 💕

Valla bu ovulasyonu bı ay yaptım o ay stresten kist oluştu 😂 doktorum düzenli günaşırı ilişkin varsa neden ovulasyon yapıyorsun ki dedi, yani düşününce bana da mantıklı geldi saldım ovulasyonu o yüzden 😅 inşallah gebesindir canımm 💕
kist olduğunu nasıl anladınız belirti vs mi oldu ?

Back