Ay insallah canım.ya. kabuslar görüyorum değer sıfıra düşmüş hamilelik yokmuş falan filan kac gündür uyku uyuşamıyorumMaşallah canım benim sağlıklı ilerliyor çok şükür
HmmmGec dollenmedir belki. Adetin gecsin öyle dene ben teste gittiğimde 2 gun geçmişti mesela hemşire dedi keske 5 gun geçince gelseydin daha net çıkardı
Olur öyle üzülme kafandan kötüleri at kimyasal da böyle düzenli artış yok ben geçen ay yaşadım 22_28-36 olduAy insallah canım.ya. kabuslar görüyorum değer sıfıra düşmüş hamilelik yokmuş falan filan kac gündür uyku uyuşamıyorum
Stres yapma 1-2 gun gecsin once idrar silikte olsa çifter kan testi yapHmmm
Adetim yarın cankm.
Bekliyorum bakalım merakşa
Hmm anladım canım cok teşekkür ederim. Insallah sende en kısa sürede alirsin müjdeyi. Allah herkese sağlıklı bebekler versinOlur öyle üzülme kafandan kötüleri at kimyasal da böyle düzenli artış yok ben geçen ay yaşadım 22_28-36 oldu
ÖYle yapıcam kuzumStres yapma 1-2 gun gecsin once idrar silikte olsa çifter kan testi yap
Amiin canım benim inşallahHmm anladım canım cok teşekkür ederim. Insallah sende en kısa sürede alirsin müjdeyi. Allah herkese sağlıklı bebekler versin
Testi tekrar yapın iyi olur pek belli olmuyor bu testte zaten varsa daha belirgin olur artıkKizlar 3 gün önce test yaptmm çok ama çok silik cıktı hamilemiyim acaba acilllll cevapppppEki Görüntüle 2659080
Gözükmüyor gününüz geçti ise kan verin inşallah vardır2.çizginin hayaletlik derecesi yüksek de anlamış değilim! Bir gölgede var bir ışıkta yok gibi...bu ne şimdi...kızlar bir bakar mısınız:)
Bana öyle gelmiş de olabilir.sağolun .kan verip boşa azaltmaya gerek yok şimdilik:) hayırlısıGözükmüyor gününüz geçti ise kan verin inşallah vardır
kullandiginiz hamilelik testinden pek memnun olan yok siz baska bir markayla tekrar deneyin..hayirlisi olsun ❤2.çizginin hayaletlik derecesi yüksek de anlamış değilim! Bir gölgede var bir ışıkta yok gibi...bu ne şimdi...kızlar bir bakar mısınız:)
Çizgi görünüyor canım inşallah hamilesindir bence kan verMerhabalar test yaptım adete 4 gün var hayalet çizgi çıktı yani sadece çizgiyi ben görüyor olamam dimi. Lütfen yardım
Kan ver canım var çizgi hayırlı olsunMerhabalar test yaptım adete 4 gün var hayalet çizgi çıktı yani sadece çizgiyi ben görüyor olamam dimi. Lütfen yardım
Ay inşallahKan ver canım var çizgi hayırlı olsun
Çizgi görünüyor canım inşallah hamilesindir bence kan ver
Hayırlı olsun canım bebişin ben net görüyorum silik de değil yeni oldugu için böyle oluyorMerhabalar test yaptım adete 4 gün var hayalet çizgi çıktı yani sadece çizgiyi ben görüyor olamam dimi. Lütfen yardım
Ayyy inşallahHayırlı olsun canım bebişin ben net görüyorum silik de değil yeni oldugu için böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?