- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Klomen mi kıllandın canımAyyy inşallah bundan iki hafta önce açık pembesi kan geldi bir gün sürdü böyle az az geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomen mi kıllandın canımAyyy inşallah bundan iki hafta önce açık pembesi kan geldi bir gün sürdü böyle az az geldi
Hayır birsey kullanmadımKlomen mi kıllandın canım
#lik çizgiden korkma ozamn klomen kullananlarda okuyormuş da ondan sordumHayır birsey kullanmadım
Yok canım birsey kullanmadım bakalım salı adet günüm bekliyorum#lik çizgiden korkma ozamn klomen kullananlarda okuyormuş da ondan sordum
Kızlar benim adete 5 gün kala 5,07 cıktıOlur öyle üzülme kafandan kötüleri at kimyasal da böyle düzenli artış yok ben geçen ay yaşadım 22_28-36 oldu
Bence iyi canim hayirli olsun insallah, hamilelik testinde hangi gün cikti canim ?Kızlar benim adete 5 gün kala 5,07 cıktı
Adete 3 gün kala 47,04 cıktı artıs nasıl sizde daha adetime 3 gün var ??
Adete 5 gün kala canm. İnsallh kimyasal falan degildirBence iyi canim hayirli olsun insallah, hamilelik testinde hangi gün cikti canim ?
Çok çok güzel iki gün ara ile bayağı katlama yapmışKızlar benim adete 5 gün kala 5,07 cıktı
Sizle geçen gün de konuştuk prolaktin için dostinex içmiştiniz bu ay mı kullandınız dostinexKızlar benim adete 5 gün kala 5,07 cıktı
Adete kaç gün kala beta yükselmeye başlıyor? Ben de 7 gün kala gittim kan verdim az da olsa belli olur yazanlar vardı bi kaç forumda diye.ama 2den küçük çıktı. Bana da umut oldunuz şuan döngüme 5 günüm kaldı idrar testi ne zaman yapabilirim en erken?Çok çok güzel iki gün ara ile bayağı katlama yapmış
Her gebeliğin farklıdır canım yumurtlama gününü biliyorsan yumurtlama dan 10ila 14gün sonra kana geçiyor beta benze senin erken şuan yedi gün diyorsun adet günü yap acele etmeAdete kaç gün kala beta yükselmeye başlıyor? Ben de 7 gün kala gittim kan verdim az da olsa belli olur yazanlar vardı bi kaç forumda diye.ama 2den küçük çıktı. Bana da umut oldunuz şuan döngüme 5 günüm kaldı idrar testi ne zaman yapabilirim en erken?
Yumurtlama günümden 8 gün sonra yaptım kan testini ama rahmimin bazen sağ bazen solunda minik kasılmalar hissediyorım ve midem bulanıyor. Kendimi heveslendirmek istemiyorum çünkü 1 haftada belirti olması çok mantıklı gelmiyor kulağa ama işte insan geliyor aklına umutlanıyorHer gebeliğin farklıdır canım yumurtlama gününü biliyorsan yumurtlama dan 10ila 14gün sonra kana geçiyor beta benze senin erken şuan yedi gün diyorsun adet günü yap acele etme
Çok erken yapmışsın acele etme geç döllenme de olabilir rahim kasılması sık idrara çıkma ishal yada kabız olma Erken gebelik belirtisi bunlarYumurtlama günümden 8 gün sonra yaptım kan testini ama rahmimin bazen sağ bazen solunda minik kasılmalar hissediyorım ve midem bulanıyor. Kendimi heveslendirmek istemiyorum çünkü 1 haftada belirti olması çok mantıklı gelmiyor kulağa ama işte insan geliyor aklına umutlanıyor
Yumurtlama testi kullandım çatladığı günleri de biliyorum degerlendirdim buna ragmen geç döllenme olabilir mi bilmiyorum. Normalde de çok su içtiğimden idrara çok çıkarım. Ama brlki bulantı sıcaklardan kasılmalar bir kistt e de işaret edebilir ben beklemeye devam edeyim size çok teşekkür ederimÇok erken yapmışsın acele etme geç döllenme de olabilir rahim kasılması sık idrara çıkma ishal yada kabız olma Erken gebelik belirtisi bunlar
Teşekkür ediyorum cevap için içiniz rahat olsun bebiş sağlamdaCanm dostinex 1 tane bu ay icmistm
Bende ilk kaybettiğim bebeğime ovulasyonun onuncu günü konulardan tiksinme oldu en sevdiğim parfümü kullanamadım ayrıca adetimin üçüncü gününe kadar çift çizgi çıkmadı geç döllenmeydi kaybetmem pıhtılaşma yüzünden oldu bu arada o yüzden geç diye mi düştü olarak düşünmeYumurtlama testi kullandım çatladığı günleri de biliyorum degerlendirdim buna ragmen geç döllenme olabilir mi bilmiyorum. Normalde de çok su içtiğimden idrara çok çıkarım. Ama brlki bulantı sıcaklardan kasılmalar bir kistt e de işaret edebilir ben beklemeye devam edeyim size çok teşekkür ederim
Ayy insallah canm benim nolur dua edin bende sizin icin edeceğimTeşekkür ediyorum cevap için içiniz rahat olsun bebiş sağlamda
Duamdasın inşallah sağlıkla ilerler ama kimyasal düşünme ben mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım değerlerim 21-28-36 idi yani senin gibi güzel artış olmuyor kimyasal gebelikte için ferah olsunAyy insallah canm benim nolur dua edin bende sizin icin edeceğim
Allah tesellinizi en güzeliyle verir inşallah. Her şey olabilir aslında haklısınız bekleyip görmek en sağlıklısıBende ilk kaybettiğim bebeğime ovulasyonun onuncu günü konulardan tiksinme oldu en sevdiğim parfümü kullanamadım ayrıca adetimin üçüncü gününe kadar çift çizgi çıkmadı geç döllenmeydi kaybetmem pıhtılaşma yüzünden oldu bu arada o yüzden geç diye mi düştü olarak düşünme