• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayalet, silik çizgi gebelik testi kızlar acil bakknn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ağzından bal damlıyo canım inşallah. haftaya evlilik yıl dönümümüz. sonraki hafta eşimin doğum günü. güzel bi hediye olacak ikimize de inşallah:KK33::KK200:
Zaten evlilik yıl dönümüne kadar kese olur bu seneki hediye bebek olsun ikinizede inşallah 🥰🥰😻

burda özel bi hastanede çok iyi bi doktor varmış. direk onamı gitsem diye düşünüyorum bide...Hoppa
Şuan için sadece artışı takip et değer iki bin küsürken kese gözüküyor üç kez kan ver yarın ver bide pazartesi verirsin sonra hemen bir doktor randevusu alırsın 😻

evet canım sabah kan verdim. yarın öğlene kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. eyer değer yükselmişse cumartesi ultrason için kadın doğuma randevu aldım. inşallah vardır.. :dua: :KK200:
Aa çok acele etmişsin daha ultrasonda gözükmez ama olsun :))

Aa çok acele etmişsin daha ultrasonda gözükmez ama olsun :))
aa haftaya mı gitsem o zaman doktora. peki bu gun ki kan testi yükselmiş olursa hamilelik kesin midir ki. pazartesi eşime sürpriz yapayım diyodum da. yoksa doktora yinede gidip kesinleştireyimmi.:KK64:

aa haftaya mı gitsem o zaman doktora. peki bu gun ki kan testi yükselmiş olursa hamilelik kesin midir ki. pazartesi eşime sürpriz yapayım diyodum da. yoksa doktora yinede gidip kesinleştireyimmi.:KK64:
Kaçtı 66 diye hatırlıyorum ben şöyle bi sağlam 150ve üstü görürsek korkma gayri😍genelde düşük artışlar kimyasal falan oluyor başıma geldi maalesef o yüzden:( 150-200civarı çok güzel olur bugün ama cumartesi ultrasona gitsende bişey gözükmez özel yer dedin ya boşuna muayeneye ücreti verme diye söylüyorum 🥰

Kızlar 2. Çizgiyi sadece ben görüyor olamam değil mi. Yumurtlama sonrası 10. Gün. Dün erken gebelik testinde kıl gibi bir çizgi vardı bu bugünkü test 3dk da çıktı ve dününe göre pembe

Eklentiler

• AB2C77B6-10F2-425D-BE93-E5E8E766D262.jpeg
    AB2C77B6-10F2-425D-BE93-E5E8E766D262.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 351
  • 418FFF7A-6D99-4C86-A2F4-7C34F325643D.jpeg
    418FFF7A-6D99-4C86-A2F4-7C34F325643D.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 332
Kızlar 2. Çizgiyi sadece ben görüyor olamam değil mi. Yumurtlama sonrası 10. Gün. Dün erken gebelik testinde kıl gibi bir çizgi vardı bu bugünkü test 3dk da çıktı ve dününe göre pembe
Hayırlısı olsun darısı başımıza sağlıkla tamamlansın inşallah 😍

Back