• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayalet, silik çizgi gebelik testi kızlar acil bakknn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testine gittigimdede 5 gun bekleseydin keske dediler. Sonucları takip edelimde kanda netleşirse sonra direk kadın doguma gidicem bakalim❤❤
3000 beta olmadan gitme :) kan tahlili verirsin 2 günde bir 🥰

Insallah artış gosterir. Kimyasal olmasından korkuyorum.. bi suredir evden çalışıyorum yarın is basi yapicam ise gitmeden tahlil yapması sıkıntı olucak gibi.
Artar içini ferah tut 🙏 olumsuz şeyler de okuma lütfen

E nabız yanıltıyor bendede hep sıfır yazdı değer çokken bile

Aa öyle mı. Sen ne zaman yapışmıştın testi. Benim adet olma sürem 2 gun gecti. Saglik ocaginda keske 5 gunden sonra gelseydin dediler. Belkide erken yaptırdım😔
Benim geç döllennme idi o yüzden adetin 4.günü idrar testinde çıkmıştı kaybettiğim bebeğim değer 82 idi aynı senin gibi silikti çizgi ozaman

Benim geç döllennme idi o yüzden adetin 4.günü idrar testinde çıkmıştı kaybettiğim bebeğim değer 82 idi aynı senin gibi silikti çizgi ozaman
Hmm anladım canim. Sen daha gec yaptirmissin. Kaybetmene üzüldüm. Allah hayirlısıyla sag salim bebegini versin sana insallah.

Hmm anladım canim. Sen daha gec yaptirmissin. Kaybetmene üzüldüm. Allah hayirlısıyla sag salim bebegini versin sana insallah.
Yok mu hala sonuç gerçi devlet hastanesinde ve sağlık ocaklarında anca akşama kadar çıkıyo🤦🏼‍♀️

Vallahi bende dakka başı bakiyorum kuzum ama sonuçlarda degisen bisey yok. Galiba sıfir olarak kalıcak...🥺

Bunda var mi sizce adette beş gün varmış

Eklentiler

• 453936A4-5E1D-427E-9ED1-303BA630D3BE.jpeg
    453936A4-5E1D-427E-9ED1-303BA630D3BE.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 456
Back